Různé druhy nitroděložního tělíska- zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
18.2.13 21:17

Pokud je to kvuli srážení krve tak myslim že mužeš mít jen nehormonální, ale to ti řekne gyndr. jinak ěm zavedení vubec neboleleo, mám ho dva roky, jinou ochranu enpoužíváme a neotěhotněla jsem. ale to se nedá takle říc, já třeba předtím otěhotněla přes ha a to jsme ji brala poctivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.2.13 21:20

Mám nehormonální tělísko už o 6 té, nikdy jsem přes něj neotěhotněla, také problémy s krví. Ano, zavedení určitě nelechtá, ale je to pár sekund a stejné jak u hormonálního, nebo nehorm.
Jinak znám plno holek, co vyhodily tisíce za Mirenu a musely si ji pro horm. problémy nechat vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 21:50

Děkuji za odpoveď, určitě se sním tedy poradím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lionshari
18.2.13 21:53

Tak ako som tu kedysi pisala, ze uvazujem o teliesku, tak som aj douvazovala… mala som nehormonalne teliesko s nazvom Gold Lily a za tri mesiace som bola tehotna :/ Kedze o tabletkach nechcem ani len pocut, fungujeme na Pharmatrexe + prerusovanej sulozi a zatial tuk tuk vsetko ok. Takze ak nietkora uvazujete o teliesku, po mojich skusenostiach by som uz neriskovala, aby sa do mna partner spravil a nasla si doktora, ktory je velmi zrucny v zavadzani - mala som totiz tusenie, ze teliesko zlyhalo asi aj kvoli nie spravnemu zavadzaniu… doktor ho videl ten typ po prvy krat a vedel o nom menej nez ja 8o

• Citovat
  • Upravit
2230
18.2.13 22:00
@lionshari píše:
Tak ako som tu kedysi pisala, ze uvazujem o teliesku, tak som aj douvazovala… mala som nehormonalne teliesko s nazvom Gold Lily a za tri mesiace som bola tehotna :/ Kedze o tabletkach nechcem ani len pocut, fungujeme na Pharmatrexe + prerusovanej sulozi a zatial tuk tuk vsetko ok. Takze ak nietkora uvazujete o teliesku, po mojich skusenostiach by som uz neriskovala, aby sa do mna partner spravil a nasla si doktora, ktory je velmi zrucny v zavadzani - mala som totiz tusenie, ze teliesko zlyhalo asi aj kvoli nie spravnemu zavadzaniu… doktor ho videl ten typ po prvy krat a vedel o nom menej nez ja 8o

tak po tom co by dr viděl tělísko prvně bych si ho od něj zavest fakt nenechala… jinak kamarádka otěhotněla přes pharmatex, tohle je fakt děsně individuální, já přes ha, někdo přes tělísko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.2.13 07:54

Holky prvořadě : ŽÁDNÁ antikoncepce není 100% ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 09:25

Takze je poprve lepsi si nechat zavest lacinejsi abych nevyhodila penize jen tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
19.2.13 14:49

@brejlounek.21 tak příjemné to zavedení nebylo, ale bolestivé taky ne

někde jsem četla že spolehlivost je stejná jako u požívání kondomů ;) problém může být když si nesedne, posune se atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
19.2.13 14:50

@berry4 jedna je - nesouložit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie