Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím, že bys ho viděla. Nuvaring mohl skouznout z čípku-zkus v podřepu řádně prohledat místo činu ![]()
J.
Opravdu tam není?
Já nuvaring používala hodně dlouho naprostá spokojenost a občas i s tamponem když bylo třeba ale toto se mi ještě nestalo.Samozřejmě pokud ho tam nemáš vlož hned další co máš v zásobě…a pokud nevíš odky ho nemáš pak použij i jinou ochranu (kroužek může být mimo jen 3hodiny) ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s antikoncepčním kroužkem Nuvaring a taky na cenu. Moc děkuji za rady a zkušenosti
Já platila kolem tisícovky za balení tří kroužků. Byla jsem s ním spokojená, jen při sexu jsme ho vyndavali, ale to byl spíš můj psych. problém, než že by tam skutečně překážel.
Občas se mi stalo, že jsem ho vytáhla s tamponem
, ale umyješ, znova zašoupneš a je to.
Takže za mně spokojenost.
Před nějakou dobou jsem přispívala do této diskuze s Nuvaringem, tak jukni.
@Loll proc si mela krouzek s tamponem?
jinak ja ho mela…taky jsem ho na sex vyndavala..ale je u nej nebezpeci toho..ze se nekde opijes..zacnes chtit mit dite a mas ho ![]()
Mala som ho pred tym ako som otehotnela a spokojnost, pri sexe sme ho vyndavali len obcas
teraz ked prestanem kojit pojdem do neho zas ![]()
Tiez nechapem ako mohol byt naraz nuvaring a tampon ![]()
Mikit som sa zasmiala ![]()
@mikitaa Dostávala jsem MS až ke konci pauzy, takže jsem část MS měla v době, kdy jsem zavedla kroužek nový.
@lucie.t Zavádí se klasicky jako tampon, nejlépe rukou ![]()
Loll tak to uz chapu, mne to chodilo s nuvaringom jak hodinky ![]()
Nuvaring - pecka! Nízkohormonální antikoncepce, tělo si z něj opravdu bere jen to, co potřebuje. Jednou jsem ho nezavedla a hned jsem byla těhotná ![]()
Zrovna dneska jsem byla na gyndě a chtěla jsem tělísko Mirenu, ale doktor mi ho rozmluvil. Jakmile bych dostala záněty a musela si ho vyndat tak pojišťovna peníze nevrací. Tak jsem se informovala o něčem jinym a doporučil mi tenhle kroužek. Já mam problém s práškama že je zapomínám brát a pak začnu špinit a vydrží mi to do další menstruace. No a když to zapomenu na začátku platíčka tak to bohužel trvá celou dobu. Je pravda že sex mi fakt nic neřiká a nedošlo mi že to je z antikoncepce. Já zatím beru Artizii a až jí dojedu tak si pořídim kroužek a uvidim. Nejdřív když mi ho ukázal tak jsem byla docela překvapená že to tam vůbec bude držet, ale asi jo ![]()
Ahoj holky, rozhoduju se jakou antiko budu používat a doktor mi nabídl tento kroužek, tak se chci zeptat na novější zkušenosti. Díky moc.
Měla jsem Nuvaring - koukni, je tu také na něj diskuse…a byla jsem spokojená.
Asi do něj půjdu zase - nemusela jsem myslet na pravidelné braní tabletek
a partner ho necítil…
Takže za mě spokojenost ![]()
Ahoj ženy, používala jsem AK i s tampóném( lékař mě ujistil, že to lze) a když jsem si tampon vyndala, zjistila jsem, že AK není nikde
Nevím, jestli jsem ho omylem nevyndala i s tamponem , Poradte prosím