Antikoncepční kroužek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.10.10 12:32

antikoncepční kroužek

Ahoj ženy, používala jsem AK i s tampóném( lékař mě ujistil, že to lze) a když jsem si tampon vyndala, zjistila jsem, že AK není nikde :( Nevím, jestli jsem ho omylem nevyndala i s tamponem , Poradte prosím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
21.10.10 12:46

Já si myslím, že bys ho viděla. Nuvaring mohl skouznout z čípku-zkus v podřepu řádně prohledat místo činu :wink:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.10.10 12:46

Opravdu tam není? :-) Já nuvaring používala hodně dlouho naprostá spokojenost a občas i s tamponem když bylo třeba ale toto se mi ještě nestalo.Samozřejmě pokud ho tam nemáš vlož hned další co máš v zásobě…a pokud nevíš odky ho nemáš pak použij i jinou ochranu (kroužek může být mimo jen 3hodiny) :-)

• Citovat
  • Upravit
2947
31.5.12 10:59

Antikoncepční kroužek zkušenosti

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s antikoncepčním kroužkem Nuvaring a taky na cenu. Moc děkuji za rady a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
31.5.12 11:28

Já platila kolem tisícovky za balení tří kroužků. Byla jsem s ním spokojená, jen při sexu jsme ho vyndavali, ale to byl spíš můj psych. problém, než že by tam skutečně překážel. 8) Občas se mi stalo, že jsem ho vytáhla s tamponem :roll: , ale umyješ, znova zašoupneš a je to. :) Takže za mně spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
31.5.12 11:48

Před nějakou dobou jsem přispívala do této diskuze s Nuvaringem, tak jukni.

https://www.emimino.cz/…a-sex-73647/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.5.12 12:23

@Loll proc si mela krouzek s tamponem?

jinak ja ho mela…taky jsem ho na sex vyndavala..ale je u nej nebezpeci toho..ze se nekde opijes..zacnes chtit mit dite a mas ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.5.12 12:32

holky poucte me trochu, jak a kam az se ten krouzek zavadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
31.5.12 12:35

Mala som ho pred tym ako som otehotnela a spokojnost, pri sexe sme ho vyndavali len obcas :-)) teraz ked prestanem kojit pojdem do neho zas :-)

Tiez nechapem ako mohol byt naraz nuvaring a tampon :-))

Mikit som sa zasmiala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
31.5.12 12:36

@mikitaa Dostávala jsem MS až ke konci pauzy, takže jsem část MS měla v době, kdy jsem zavedla kroužek nový.

@lucie.t Zavádí se klasicky jako tampon, nejlépe rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
31.5.12 12:42

Loll tak to uz chapu, mne to chodilo s nuvaringom jak hodinky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.6.12 10:34

Nuvaring - pecka! Nízkohormonální antikoncepce, tělo si z něj opravdu bere jen to, co potřebuje. Jednou jsem ho nezavedla a hned jsem byla těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.6.12 13:58

Zrovna dneska jsem byla na gyndě a chtěla jsem tělísko Mirenu, ale doktor mi ho rozmluvil. Jakmile bych dostala záněty a musela si ho vyndat tak pojišťovna peníze nevrací. Tak jsem se informovala o něčem jinym a doporučil mi tenhle kroužek. Já mam problém s práškama že je zapomínám brát a pak začnu špinit a vydrží mi to do další menstruace. No a když to zapomenu na začátku platíčka tak to bohužel trvá celou dobu. Je pravda že sex mi fakt nic neřiká a nedošlo mi že to je z antikoncepce. Já zatím beru Artizii a až jí dojedu tak si pořídim kroužek a uvidim. Nejdřív když mi ho ukázal tak jsem byla docela překvapená že to tam vůbec bude držet, ale asi jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.1.15 16:31

Ahoj holky, rozhoduju se jakou antiko budu používat a doktor mi nabídl tento kroužek, tak se chci zeptat na novější zkušenosti. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.1.15 17:06

Měla jsem Nuvaring - koukni, je tu také na něj diskuse…a byla jsem spokojená.
Asi do něj půjdu zase - nemusela jsem myslet na pravidelné braní tabletek :roll: a partner ho necítil… :nevim: Takže za mě spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí