Nuvaring a chuť na sex

Anonymní
21.6.11 23:42

Nuvaring a chuť na sex

Zjistila jsem, že po antikoncepci mám nechuť k sexu. Jak jsem se dočetla, tak to má mnoho z nás. :-( Proto přemýšlím nad změnou, ale na tělísko si netroufám, náplasti mi nepřijdou moc praktické a kondomy používat nechceme. Našla jsem antikoncepční kroužek Nuvaring a docela mně zaujal, i když je taky hormonální. Můžete mi prosím napsat kdo máte s tímto kroužkem zkušenosti, jak jste na tom při něm s chutí na sex? Hlavně ty které při braní prášků pociťovaly tu samou nechuť jako já. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
21.6.11 23:47

proste to vyzkousej :wink: ja myslim ze na kazdou pusobi kazda vec jinak…prodava se v baleni i po jednom..takze to zkusit neni problem…me prvni nabidla gyndr zdarma na zkouseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.11 00:00

Určitě to vyzkouším, jen jsem chtěla vědět jaké máte postřehy, protože je to docela dost peněz. Kdyby mi doktorka nabídla zdarma na vyzkoušení, tak to by bylo super.

• Citovat
  • Upravit
4553
22.6.11 06:00

Já jsem Nuvaring používala asi dva roky. Za mě nejlepší antikoncepce :palec: . Prášky mi nedělali vůbec dobře. S Nuvaringem jsem se cítila jako bez antikoncepce, i co se týče chuti na sex :wink: .
No nejlepší je vyzkoušet. Cena je teda dost vysoká, ale prodává se balení po třech kusech a pak jednotlivě. Tak se zkus zeptat Dr., jestli ti napíše recept třeba na ten jeden, na zkoušku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.6.11 07:06

Já jsem Nuvaring používala asi rok. Ze začátku jsem byla celkem spokojená, ale cca po 3 měsících bylo libido ve stejném stavu jako při užívání klasické antikoncepce - takže pod bodem mrazu :-) . Po vysazení Nuvaringu jsem dostala navíc děsně silnou, dlouhou a bolestivou mentruaci a trvalo několik cyklů, než se vše upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
22.6.11 08:02

S tou chutí to mám taky tak,. Já mám Jeannine, je to ta z těch silnějších, protože jsem měla i v 24 špatnou pleť. xichtík mám jako malovanej, alechuť na milování je fakt menší a čím dýl to beru, tím je to zdá se horší. Jaké máte zkušenosti s pesarem třeba? Necítí to ten chlap? Nechci, abych v sobě něčím muže dřela, to by mi ten pesar asi hodil na hlavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.6.11 09:11
Kalla1412 píše:
S tou chutí to mám taky tak,. Já mám Jeannine, je to ta z těch silnějších, protože jsem měla i v 24 špatnou pleť. xichtík mám jako malovanej, alechuť na milování je fakt menší a čím dýl to beru, tím je to zdá se horší. Jaké máte zkušenosti s pesarem třeba? Necítí to ten chlap? Nechci, abych v sobě něčím muže dřela, to by mi ten pesar asi hodil na hlavu :-D

Jeanine má naopak hodně málo hormonů…
Každá to má jinak, prostě zkus a uvidíš…
Já brala Lunafem, libido taky nula, teď právě Jeanine, je to lepší. Ne že bych nějak extra pookřála, ale aspoň mi to není hnusné :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
22.6.11 09:40

Já mám Nuvaring a teda musím říct,že chuť na sex mám dost..Dřív jsem brala Yadine a to bylo děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
22.6.11 13:48

Ahoj, Nuvaring jsem měla asi 3/4 roku, zezačátku super, jako když nic nemáš, ale pak ta chuť na sex absolutně nulová, takže za mě ne, a za ty prachy už vůbec. Pak jsem to moc neřešila, Pharmatex z lékárny (spermicidní globulky), jak to dopadlo po ca. 1,5 roce, vidíš v metříku. Po porodu chci zkusit tělísko, dříve jsem měla klasické Multiload a dobrý, jen trochu delší MS, teď jsem si našla Silverlilly Zinc, snižuje intenzitu MS a hlavně žádné hormony!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
23.6.11 13:16
Pipet píše:
Kalla1412 píše:
S tou chutí to mám taky tak,. Já mám Jeannine, je to ta z těch silnějších, protože jsem měla i v 24 špatnou pleť. xichtík mám jako malovanej, alechuť na milování je fakt menší a čím dýl to beru, tím je to zdá se horší. Jaké máte zkušenosti s pesarem třeba? Necítí to ten chlap? Nechci, abych v sobě něčím muže dřela, to by mi ten pesar asi hodil na hlavu :-D
Jeanine má naopak hodně málo hormonů…
Každá to má jinak, prostě zkus a uvidíš…
Já brala Lunafem, libido taky nula, teď právě Jeanine, je to lepší. Ne že bych nějak extra pookřála, ale aspoň mi to není hnusné :-P

Tak mám nějakých zmatenýho doktora,říkal, že tahle je vysokohormonální… já nevím, vím jen, že co se mi ztratil cyklus tak 5-6 měs. zpátky, že nejsem už tak náruživá jako dřív :twisted: :twisted: Chut mam, ale neni to žádna vašnivost jako dřív…jak vysadím na miminko, tak po mimi už prášky brát nebudu, je to hnus…už jsem se o tom bavila i s mužem s říkal, že to je na mě, že on si bude dávat pozor (já mu ale stejně nevěřím, budeme mít pak 8 dětí, vidíte) :lol: :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
26.6.11 10:20

Nuvaring jsem pouzivala skoro rok a byla jsem s nim docela spokojena. Chut na sex byla porad stejna..jen pritel si stezoval ze mu tam prekazi. Tak jsme ho zacali pred sexem vyndavat a po sexu jsem opet zavedla. Vzdy bez problemu.
Po vysazeni se nam hned ten na poprve povedlo otehotnet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.11 13:13

nuvaring

Já ho beru teprve pár měsíců a zatím vše v pohodě.
Chuť na sex mám.
Manžel říká, že mu to vůbec nevadí, občas se ho dotkne, ale prý ho to jen vzruší, je takový tvrdší.
8 let jsem brala PRAMINO 28 a v pohodě,jen teď chci zkusit nuvaring.
Pokud by měl někdo zájem mám doma pramino 28 na tři měsíce, zakoupeno v lékárně, nové, nepoužité.
Jelikož je krátká záruka ( 9/2011 )prodala bych za 250,– i s poštou.
V případě zájmu můj email: terinkamartinamartin@email.cz
nebo do vzkazů na www.mimibazar.cz, pod Id 177929 Martina Slabihoudová, tam vidíte i cca 120 hodnocení od spokojených maminek.
Děkuji :dance:
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dotaz
11.8.11 22:38

Ahoj holky, mám takový peprný a zřejmě i blbý dotaz k této antikoncepci. Jsem 8 týdnů po prvním porodu a protože nekojím, tak jsem si nechala předepsat antikoncepci Nuvaring. Jsem s ní naprosto spokojená, kroužek vůbec necítím, ani přítel… dnes je to cca 8 den od zavedení a zajímalo by mě jestli to přítel může do mě hodit (omlouvám se za ten výraz :oops: ) nerada bych otěhotněla tak brzo po porodu. Moc děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
4553
12.8.11 06:30
Dotaz píše:
Ahoj holky, mám takový peprný a zřejmě i blbý dotaz k této antikoncepci. Jsem 8 týdnů po prvním porodu a protože nekojím, tak jsem si nechala předepsat antikoncepci Nuvaring. Jsem s ní naprosto spokojená, kroužek vůbec necítím, ani přítel… dnes je to cca 8 den od zavedení a zajímalo by mě jestli to přítel může do mě hodit (omlouvám se za ten výraz :oops: ) nerada bych otěhotněla tak brzo po porodu. Moc děkuji za odpověď

Pokud máš Nuvaring zavedený 8 dní, nemusíš se už chránit. Prvních 7 dní, kdy máš v sobě kroužek, se doporučuje ještě jiná ochrana proti těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dotaz
12.8.11 13:57

Moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat