Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
proste to vyzkousej
ja myslim ze na kazdou pusobi kazda vec jinak…prodava se v baleni i po jednom..takze to zkusit neni problem…me prvni nabidla gyndr zdarma na zkouseni…
Určitě to vyzkouším, jen jsem chtěla vědět jaké máte postřehy, protože je to docela dost peněz. Kdyby mi doktorka nabídla zdarma na vyzkoušení, tak to by bylo super.
Já jsem Nuvaring používala asi dva roky. Za mě nejlepší antikoncepce
. Prášky mi nedělali vůbec dobře. S Nuvaringem jsem se cítila jako bez antikoncepce, i co se týče chuti na sex
.
No nejlepší je vyzkoušet. Cena je teda dost vysoká, ale prodává se balení po třech kusech a pak jednotlivě. Tak se zkus zeptat Dr., jestli ti napíše recept třeba na ten jeden, na zkoušku… ![]()
Já jsem Nuvaring používala asi rok. Ze začátku jsem byla celkem spokojená, ale cca po 3 měsících bylo libido ve stejném stavu jako při užívání klasické antikoncepce - takže pod bodem mrazu
. Po vysazení Nuvaringu jsem dostala navíc děsně silnou, dlouhou a bolestivou mentruaci a trvalo několik cyklů, než se vše upravilo.
S tou chutí to mám taky tak,. Já mám Jeannine, je to ta z těch silnějších, protože jsem měla i v 24 špatnou pleť. xichtík mám jako malovanej, alechuť na milování je fakt menší a čím dýl to beru, tím je to zdá se horší. Jaké máte zkušenosti s pesarem třeba? Necítí to ten chlap? Nechci, abych v sobě něčím muže dřela, to by mi ten pesar asi hodil na hlavu ![]()
Kalla1412 píše:
S tou chutí to mám taky tak,. Já mám Jeannine, je to ta z těch silnějších, protože jsem měla i v 24 špatnou pleť. xichtík mám jako malovanej, alechuť na milování je fakt menší a čím dýl to beru, tím je to zdá se horší. Jaké máte zkušenosti s pesarem třeba? Necítí to ten chlap? Nechci, abych v sobě něčím muže dřela, to by mi ten pesar asi hodil na hlavu
Jeanine má naopak hodně málo hormonů…
Každá to má jinak, prostě zkus a uvidíš…
Já brala Lunafem, libido taky nula, teď právě Jeanine, je to lepší. Ne že bych nějak extra pookřála, ale aspoň mi to není hnusné ![]()
Já mám Nuvaring a teda musím říct,že chuť na sex mám dost..Dřív jsem brala Yadine a to bylo děs.
Ahoj, Nuvaring jsem měla asi 3/4 roku, zezačátku super, jako když nic nemáš, ale pak ta chuť na sex absolutně nulová, takže za mě ne, a za ty prachy už vůbec. Pak jsem to moc neřešila, Pharmatex z lékárny (spermicidní globulky), jak to dopadlo po ca. 1,5 roce, vidíš v metříku. Po porodu chci zkusit tělísko, dříve jsem měla klasické Multiload a dobrý, jen trochu delší MS, teď jsem si našla Silverlilly Zinc, snižuje intenzitu MS a hlavně žádné hormony!!!
Pipet píše:Kalla1412 píše:Jeanine má naopak hodně málo hormonů…
S tou chutí to mám taky tak,. Já mám Jeannine, je to ta z těch silnějších, protože jsem měla i v 24 špatnou pleť. xichtík mám jako malovanej, alechuť na milování je fakt menší a čím dýl to beru, tím je to zdá se horší. Jaké máte zkušenosti s pesarem třeba? Necítí to ten chlap? Nechci, abych v sobě něčím muže dřela, to by mi ten pesar asi hodil na hlavu
Každá to má jinak, prostě zkus a uvidíš…
Já brala Lunafem, libido taky nula, teď právě Jeanine, je to lepší. Ne že bych nějak extra pookřála, ale aspoň mi to není hnusné
Tak mám nějakých zmatenýho doktora,říkal, že tahle je vysokohormonální… já nevím, vím jen, že co se mi ztratil cyklus tak 5-6 měs. zpátky, že nejsem už tak náruživá jako dřív
Chut mam, ale neni to žádna vašnivost jako dřív…jak vysadím na miminko, tak po mimi už prášky brát nebudu, je to hnus…už jsem se o tom bavila i s mužem s říkal, že to je na mě, že on si bude dávat pozor (já mu ale stejně nevěřím, budeme mít pak 8 dětí, vidíte)
![]()
Nuvaring jsem pouzivala skoro rok a byla jsem s nim docela spokojena. Chut na sex byla porad stejna..jen pritel si stezoval ze mu tam prekazi. Tak jsme ho zacali pred sexem vyndavat a po sexu jsem opet zavedla. Vzdy bez problemu.
Po vysazeni se nam hned ten na poprve povedlo otehotnet ![]()
Já ho beru teprve pár měsíců a zatím vše v pohodě.
Chuť na sex mám.
Manžel říká, že mu to vůbec nevadí, občas se ho dotkne, ale prý ho to jen vzruší, je takový tvrdší.
8 let jsem brala PRAMINO 28 a v pohodě,jen teď chci zkusit nuvaring.
Pokud by měl někdo zájem mám doma pramino 28 na tři měsíce, zakoupeno v lékárně, nové, nepoužité.
Jelikož je krátká záruka ( 9/2011 )prodala bych za 250,– i s poštou.
V případě zájmu můj email: terinkamartinamartin@email.cz
nebo do vzkazů na www.mimibazar.cz, pod Id 177929 Martina Slabihoudová, tam vidíte i cca 120 hodnocení od spokojených maminek.
Děkuji ![]()
Martina
Ahoj holky, mám takový peprný a zřejmě i blbý dotaz k této antikoncepci. Jsem 8 týdnů po prvním porodu a protože nekojím, tak jsem si nechala předepsat antikoncepci Nuvaring. Jsem s ní naprosto spokojená, kroužek vůbec necítím, ani přítel… dnes je to cca 8 den od zavedení a zajímalo by mě jestli to přítel může do mě hodit (omlouvám se za ten výraz
) nerada bych otěhotněla tak brzo po porodu. Moc děkuji za odpověď
Dotaz píše:
Ahoj holky, mám takový peprný a zřejmě i blbý dotaz k této antikoncepci. Jsem 8 týdnů po prvním porodu a protože nekojím, tak jsem si nechala předepsat antikoncepci Nuvaring. Jsem s ní naprosto spokojená, kroužek vůbec necítím, ani přítel… dnes je to cca 8 den od zavedení a zajímalo by mě jestli to přítel může do mě hodit (omlouvám se za ten výraz) nerada bych otěhotněla tak brzo po porodu. Moc děkuji za odpověď
Pokud máš Nuvaring zavedený 8 dní, nemusíš se už chránit. Prvních 7 dní, kdy máš v sobě kroužek, se doporučuje ještě jiná ochrana proti těhotenství.
Zjistila jsem, že po antikoncepci mám nechuť k sexu. Jak jsem se dočetla, tak to má mnoho z nás.
Proto přemýšlím nad změnou, ale na tělísko si netroufám, náplasti mi nepřijdou moc praktické a kondomy používat nechceme. Našla jsem antikoncepční kroužek Nuvaring a docela mně zaujal, i když je taky hormonální. Můžete mi prosím napsat kdo máte s tímto kroužkem zkušenosti, jak jste na tom při něm s chutí na sex? Hlavně ty které při braní prášků pociťovaly tu samou nechuť jako já. Díky