Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
100% není žádná ochrana, jen nesexovat ![]()
Ale je to málo pravděpodobný…
Anonymní píše:
je možné abych otěhotněla když používáme kondom?je to 100%ochrana pokud nepraskne a ihned se po styku vyhodí?
Možné to je - žádná antiko není 100%ně spolehlivá a kondom dost pokulhává třeba za HA ![]()
to jsi mě pobavila, víš kolik by bylo dětí??
Jo, pokud nepraskne tak je vše ok ![]()
Tak nemusí zrovna prasknout, ale může tam být nepatrná trhlinka.. Ale také si myslím, že je vše ok..
mám zpoždění ms už delší dobu používáme kondom tak právě proto se ptám.myslím si že těhotná nebudu já vím i na obalu je napsano 98% nebo tak nějak ale nemyslím si že bysme někde udělala chybu,kondom používáme pokaždé a opravdu si dáváme pozor.tak snad mám jen zbytečné obavy.
Anonymní píše:
mám zpoždění ms už delší dobu používáme kondom tak právě proto se ptám.myslím si že těhotná nebudu já vím i na obalu je napsano 98% nebo tak nějak ale nemyslím si že bysme někde udělala chybu,kondom používáme pokaždé a opravdu si dáváme pozor.tak snad mám jen zbytečné obavy.
a jak dlouho máš zpoždění, může to být i z jiných důvodů..
zpoždění mám cca 14dní.včera mi bylo dokonce špatně od žaludku ale to byla možná jen náhoda.pro jistotu asi asi koupím test ![]()
Jiiriinka1 píše:
Tak nemusí zrovna prasknout, ale může tam být nepatrná trhlinka.. Ale také si myslím, že je vše ok..
Kdyby byla trhlinka, tak u styku praskne. ZAKLADATELKO- pokud nepraskne, tak kondom stoprocentní je
Anonymní píše:
je možné abych otěhotněla když používáme kondom?je to 100%ochrana pokud nepraskne a ihned se po styku vyhodí?
moje segra otehotnela pres antikoncepci pri mesickach a jeste mela v sobe tampon.Takze ver ze muzes otehotnet i pres kondom.
Kup test a uvidíš… pak zajdi k doktoru to je jistota..ale vše bude ok ![]()
Anonymní píše:
zpoždění mám cca 14dní.včera mi bylo dokonce špatně od žaludku ale to byla možná jen náhoda.pro jistotu asi asi koupím test
a mas i citlivejsi prsa?ja mela zpozdeni,citlivejsi prsa i bradavky,ale nebylo mi zle.spise kdyz sem se hned nenajedla se mi zacinalo delat zle.ale hned jak sem se najedla mi bylo zase fajn.
sieta.m píše:Jiiriinka1 píše:Kdyby byla trhlinka, tak u styku praskne. ZAKLADATELKO- pokud nepraskne, tak kondom stoprocentní je
z mé vlastní zkušenosti, prasknout nemusí, když tedy nedělate psi kusy ![]()
citlivé prsa nemám, právě že žádné příznaky nejsou akorát to zpoždění.no myslím si že těhu nebudu na 99% akorát mi příjde divné že ms chodila každý měsíc a ted už 14dní zpoždění… ![]()
nebyla si treba nemocna?a beres treba i antikoncepci?Nebo se chranis jenom kondomem?Staci i treba trochu vice stresu z prace ze skoly-nevim kolik ti je.
A muzu trosku soukromou?A stalo by se moc kdyby si byla?