Otěhotnění přes kondom?

Anonymní
14.6.11 20:25

otěhotnění přes kondom?

je možné abych otěhotněla když používáme kondom?je to 100%ochrana pokud nepraskne a ihned se po styku vyhodí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
14.6.11 20:27

100% není žádná ochrana, jen nesexovat :mrgreen:
Ale je to málo pravděpodobný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
14.6.11 20:28
Anonymní píše:
je možné abych otěhotněla když používáme kondom?je to 100%ochrana pokud nepraskne a ihned se po styku vyhodí?

Možné to je - žádná antiko není 100%ně spolehlivá a kondom dost pokulhává třeba za HA :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2466
14.6.11 20:28

to jsi mě pobavila, víš kolik by bylo dětí??
Jo, pokud nepraskne tak je vše ok :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 20:30

Tak nemusí zrovna prasknout, ale může tam být nepatrná trhlinka.. Ale také si myslím, že je vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 20:31

mám zpoždění ms už delší dobu používáme kondom tak právě proto se ptám.myslím si že těhotná nebudu já vím i na obalu je napsano 98% nebo tak nějak ale nemyslím si že bysme někde udělala chybu,kondom používáme pokaždé a opravdu si dáváme pozor.tak snad mám jen zbytečné obavy.

• Citovat
  • Upravit
737
14.6.11 20:36
Anonymní píše:
mám zpoždění ms už delší dobu používáme kondom tak právě proto se ptám.myslím si že těhotná nebudu já vím i na obalu je napsano 98% nebo tak nějak ale nemyslím si že bysme někde udělala chybu,kondom používáme pokaždé a opravdu si dáváme pozor.tak snad mám jen zbytečné obavy.

a jak dlouho máš zpoždění, může to být i z jiných důvodů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 20:37

zpoždění mám cca 14dní.včera mi bylo dokonce špatně od žaludku ale to byla možná jen náhoda.pro jistotu asi asi koupím test :nevim:

• Citovat
  • Upravit
cher
14.6.11 20:37
Jiiriinka1 píše:
Tak nemusí zrovna prasknout, ale může tam být nepatrná trhlinka.. Ale také si myslím, že je vše ok..

Kdyby byla trhlinka, tak u styku praskne. ZAKLADATELKO- pokud nepraskne, tak kondom stoprocentní je

• Citovat
  • Upravit
1053
14.6.11 20:40
Anonymní píše:

:pankac: :pankac: moje segra otehotnela pres antikoncepci pri mesickach a jeste mela v sobe tampon.Takze ver ze muzes otehotnet i pres kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 20:40

Kup test a uvidíš… pak zajdi k doktoru to je jistota..ale vše bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
14.6.11 20:41
Anonymní píše:
zpoždění mám cca 14dní.včera mi bylo dokonce špatně od žaludku ale to byla možná jen náhoda.pro jistotu asi asi koupím test :nevim:

a mas i citlivejsi prsa?ja mela zpozdeni,citlivejsi prsa i bradavky,ale nebylo mi zle.spise kdyz sem se hned nenajedla se mi zacinalo delat zle.ale hned jak sem se najedla mi bylo zase fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 20:44
sieta.m píše:
Jiiriinka1 píše:
Tak nemusí zrovna prasknout, ale může tam být nepatrná trhlinka.. Ale také si myslím, že je vše ok..
Kdyby byla trhlinka, tak u styku praskne. ZAKLADATELKO- pokud nepraskne, tak kondom stoprocentní je

z mé vlastní zkušenosti, prasknout nemusí, když tedy nedělate psi kusy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 20:45

citlivé prsa nemám, právě že žádné příznaky nejsou akorát to zpoždění.no myslím si že těhu nebudu na 99% akorát mi příjde divné že ms chodila každý měsíc a ted už 14dní zpoždění… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1053
14.6.11 20:49

nebyla si treba nemocna?a beres treba i antikoncepci?Nebo se chranis jenom kondomem?Staci i treba trochu vice stresu z prace ze skoly-nevim kolik ti je.
A muzu trosku soukromou?A stalo by se moc kdyby si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí