Antikoncepce Natalya

122
13.6.11 11:51

Antikoncepce Natalya

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s touto antikoncepcí? Je určena na zlepšení pleti, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tyna2754254
25.9.11 14:47

Ahoj Vilímko já tuto antikoncepci beru 3 měsíce a nejsem s ní moc spokojená přibrala jsem po ní 6 kg z 57kg na 63 kg a proto si chci nechat napsat jinou a pleť se mi po ní moc taky nezlepšila a myslím že ani není určená na zlepšení pleti . . . ale každé tělo reaguje na HA jinak takže i když já jsem přibrala tak ty třeba nemusíš :)

• Citovat
  • Upravit
Veru123456
1.11.11 21:36

Ahoj Tyno, měla jsem úplně stejný problém, může se tě zeptat jakou antikoncepci bereš teď? A jak si s ní spokojená?

• Citovat
  • Upravit
Kikca008
2.4.12 22:39

Natalya

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli některá z Vás,co berou HA Natalya netrpí průjmem,nechuti k jídlu nebo tím,že po hodině je špatně od žaludku,někdy až na zvracení? 8o

• Citovat
  • Upravit
Cie
15.5.12 18:05

pro Kikca008: ahoj, já jsem Natalii brala 4 měsíce a musela jsem ji vysadit protože mi po ní celkově nebylo dobře. Přesně co říkáš-nechuť k jídlu, špatně od žaludku a navíc mi začaly padat vlasy…takže - pryč s ní :-)

• Citovat
  • Upravit
Baby.love
11.6.12 12:12
@Kikca008 píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli některá z Vás,co berou HA Natalya netrpí průjmem,nechuti k jídlu nebo tím,že po hodině je špatně od žaludku,někdy až na zvracení? 8o

Kiki- Ahoj tuto antikoncepci beru teprve 5 dní … od ty doby do ji beru zvracím mám deprese motá se mi hlava … takže si myslím, že nevolnost bude normální … :(

• Citovat
  • Upravit
eri28
7.8.12 13:16

natalya

Ahoj, já ji beru už rok a nepřibrala jsem po ní a chut k jídlu taky nemám. Je pravda že první 2 měsíce mi bylo po nich špatně, ale to se ztratilo, doktorka říkala, že si na to tělo musí zvyknout a že se po prášcích nepřibere, jen musíme sami sebe kontrolovat s jídlem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
reakce na natalya
16.4.13 19:45

Já tuto antikoncepci beru cca dva roky a dobrý a dokonce mám konečně takový apetit, jaký mám i při nebraní, u jiných HA jsem měla obrovskou nechuť(logest)

• Citovat
  • Upravit
25183
6.5.13 13:32

Oživuji…

Napište zkušenosti Vy co ji užíváte. Jste spokojeni nebo ne.
Dneska mi ji dr. napsal. Tak nevím, zda brát nebo ne. Dr. ji vychválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marsinka.....aaaa
1.7.13 17:16

natalya

Beru antikoncepci Natalya už 2 měsíce a přibrala jsem 6kg i přez to, že cvičím, jím pravidelně malé porce a hodně zeleniny a ovoce, takže asi budu muset buď vysadit nebo přejít na jinou a vlasy tak ty mi také vypadávají více než dříve a navíc mám i silné bolesti při menzes…

• Citovat
  • Upravit
21184
11.7.13 18:37

Ahoj, tak já za sebe musím napsat, že jsem s ní spokojená :)
Beru jí asi necelý rok, nevím přesně a dobrý, menstruace krátká, slabá, žádné bolesti. Brala jsem předtím Lindynette a to byla pro mě hrůza, byla jsem pořád podrážděná. Dr. mi napsala Natalyi, že má právě odlišné složení a jsem s ní opravdu spokojená.
Nejradši bych teda nebrala žádnou, ale to už je o něčem jiném.
Každá to asi musíme zkusit sama na sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.13 20:26

Ahoj, nevíte cenu HA Nataly? Jaké s ní máte zkušenosti? Dnes mi ji Dr. napsala. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
16.7.13 20:40
@Terka baterka píše:
Ahoj, nevíte cenu HA Nataly? Jaké s ní máte zkušenosti? Dnes mi ji Dr. napsala. Díky

Ahoj, zkušenosti s ní už jsem psala :) Ale každé opravdu sedne něco jiného, takže uvidíš. Kupuju jí za 480 Kč, jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.9.13 08:30

Natalya

Zdravím, mám celé balení - nové koupené před dvěmi týdny -rozmyslela jsem si to a jdu do tělíska tak kdyby měl někdo zájem pište na mail malunnka@seznam.cz cena 450.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.2.14 14:19

Ahoj :) chtěla jsem se zeptat, zda máte nekdo nové zkušenosti s touto antikoncepcí.
Dostala jsem ji po kojení. Zatim co čtu, tak nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital