Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s touto antikoncepcí? Je určena na zlepšení pleti, nevíte?
Ahoj Vilímko já tuto antikoncepci beru 3 měsíce a nejsem s ní moc spokojená přibrala jsem po ní 6 kg z 57kg na 63 kg a proto si chci nechat napsat jinou a pleť se mi po ní moc taky nezlepšila a myslím že ani není určená na zlepšení pleti . . . ale každé tělo reaguje na HA jinak takže i když já jsem přibrala tak ty třeba nemusíš ![]()
Ahoj Tyno, měla jsem úplně stejný problém, může se tě zeptat jakou antikoncepci bereš teď? A jak si s ní spokojená?
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli některá z Vás,co berou HA Natalya netrpí průjmem,nechuti k jídlu nebo tím,že po hodině je špatně od žaludku,někdy až na zvracení? ![]()
pro Kikca008: ahoj, já jsem Natalii brala 4 měsíce a musela jsem ji vysadit protože mi po ní celkově nebylo dobře. Přesně co říkáš-nechuť k jídlu, špatně od žaludku a navíc mi začaly padat vlasy…takže - pryč s ní ![]()
@Kikca008 píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli některá z Vás,co berou HA Natalya netrpí průjmem,nechuti k jídlu nebo tím,že po hodině je špatně od žaludku,někdy až na zvracení?
Kiki- Ahoj tuto antikoncepci beru teprve 5 dní … od ty doby do ji beru zvracím mám deprese motá se mi hlava … takže si myslím, že nevolnost bude normální … ![]()
Ahoj, já ji beru už rok a nepřibrala jsem po ní a chut k jídlu taky nemám. Je pravda že první 2 měsíce mi bylo po nich špatně, ale to se ztratilo, doktorka říkala, že si na to tělo musí zvyknout a že se po prášcích nepřibere, jen musíme sami sebe kontrolovat s jídlem. ![]()
Já tuto antikoncepci beru cca dva roky a dobrý a dokonce mám konečně takový apetit, jaký mám i při nebraní, u jiných HA jsem měla obrovskou nechuť(logest)
Oživuji…
Napište zkušenosti Vy co ji užíváte. Jste spokojeni nebo ne.
Dneska mi ji dr. napsal. Tak nevím, zda brát nebo ne. Dr. ji vychválil.
Beru antikoncepci Natalya už 2 měsíce a přibrala jsem 6kg i přez to, že cvičím, jím pravidelně malé porce a hodně zeleniny a ovoce, takže asi budu muset buď vysadit nebo přejít na jinou a vlasy tak ty mi také vypadávají více než dříve a navíc mám i silné bolesti při menzes…
Ahoj, tak já za sebe musím napsat, že jsem s ní spokojená ![]()
Beru jí asi necelý rok, nevím přesně a dobrý, menstruace krátká, slabá, žádné bolesti. Brala jsem předtím Lindynette a to byla pro mě hrůza, byla jsem pořád podrážděná. Dr. mi napsala Natalyi, že má právě odlišné složení a jsem s ní opravdu spokojená.
Nejradši bych teda nebrala žádnou, ale to už je o něčem jiném.
Každá to asi musíme zkusit sama na sobě ![]()
Ahoj, nevíte cenu HA Nataly? Jaké s ní máte zkušenosti? Dnes mi ji Dr. napsala. Díky
@Terka baterka píše:
Ahoj, nevíte cenu HA Nataly? Jaké s ní máte zkušenosti? Dnes mi ji Dr. napsala. Díky
Ahoj, zkušenosti s ní už jsem psala
Ale každé opravdu sedne něco jiného, takže uvidíš. Kupuju jí za 480 Kč, jsem spokojená.
Zdravím, mám celé balení - nové koupené před dvěmi týdny -rozmyslela jsem si to a jdu do tělíska tak kdyby měl někdo zájem pište na mail malunnka@seznam.cz cena 450.-
Ahoj
chtěla jsem se zeptat, zda máte nekdo nové zkušenosti s touto antikoncepcí.
Dostala jsem ji po kojení. Zatim co čtu, tak nic moc