Azalia - otěhotnění

Anonymní
5.6.11 15:56

azalia - otěhotnění

Ahoj holky,
beru Azali, jsem pár měsícu po CS, stále kojím, vše beru jak mám, ale stejně mě hlodá červíček, jestli bych nemohla přes Azalii otěhotnět, prý není moc spolehlivá, za jak dlouho bych se mohla preventivně otestovat, když při braní nemenstruuji??
Všude je pár dní po očekávané MS, ale jak to pořešit v tomto případě?
Děkuji za vaše rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6378
5.6.11 16:05

Ahoj,tak já beru Azálii skoro 19měsíců(taky bez MS) a nic(doufám :-D ) taky jsem byla hodně nervní protože asi v půlce braní jsem dostala MS další měsíc zase a pak zase nic :nevim: dělala jsem si test a byl negativní.
Před 3 týdny jsem přestala kojit a teď jsem to zase dostala,tak si jdu zítra už pro „normální“ prášky HA.

Zase tak nespolehlivá není-ze začátku-asi 4 měsíce jsem nevěděla že se bere nepřetržitě a dělala si 7 denní pauzu :oops: a nic se nestalo.Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.6.11 17:44

Já ji brala asi rok a nic se nestalo. Ale měla jsem po ní hrozně utlumené libido, tak jsem ji pak kvůli tomu přestala brát.

• Citovat
  • Upravit
103
5.6.11 17:45

ahoj, ja mam presne stejny problem, taky se trochu bojim, abych znovu neotehotnela, jednou jel manzel dokonce pro test, protoze jsem se citila unavena.. radsi mam test v zasobe a obcas si ho udelam..no taky se tesim az budu brat normalni HA a budu menstruovat, to vi clovek hned, ale takhle ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
5.6.11 19:48

hojda
taky beru Azalii teprve druhý měsíc a taky mě občas hlodá :think: a jelikož jsem u prvního těhu neměla skoro žádné příznaky tak si někdy taky nejsem jistá

Renčí2- tak já jsem taky nějak utlumená ale nevím jestli to je kojením práškama nbo obojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
5.6.11 20:07
Tera:)1 píše:
hojda
taky beru Azalii teprve druhý měsíc a taky mě občas hlodá :think: a jelikož jsem u prvního těhu neměla skoro žádné příznaky tak si někdy taky nejsem jistáRenčí2- tak já jsem taky nějak utlumená ale nevím jestli to je kojením práškama nbo obojím

Tak u mě to bylo určitě tou antikoncepcí, hodně se to totiž zlepšilo hned jak jsem ji vysadila.

• Citovat
  • Upravit
25324
5.6.11 21:35

Ahoj,já jsem brala Azalii asi 8 měsíců,pak jsem začala špinit,a přešla jsem na Cerazette.Dr mi ale říkal,že je to stejné,jen jiný výrobce.
MS jsem neměla.
Jinak taky říkal,že je důležité u téhle HA přesně dodržovat čas braní,a pokud zapomeneš,musíš min. 7 dní používat jinou ochranu.
Ale při správném braní je spolehlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.11 21:48

Děkuji za vaše reakce!!

Mommi33
I v příbaláku máš, že pokud zapomeneš tabletku tak do 12ti hodin zůstáva antikoncepční účinek nezměněn, tak by to tak mělo doufám být???Jako u ostatních antiko pilulek.

Jinak s tím braním v přesnou dobu mě na to lékař upozorňoval, ale v úplně jiné souvislosti a to že když to nebudu brát pravidelně tak můžu začít šoinit :think:

• Citovat
  • Upravit
25324
5.6.11 21:51
Anonymní píše:
Děkuji za vaše reakce!!

Mommi33
I v příbaláku máš, že pokud zapomeneš tabletku tak do 12ti hodin zůstáva antikoncepční účinek nezměněn, tak by to tak mělo doufám být???Jako u ostatních antiko pilulek.

Jinak s tím braním v přesnou dobu mě na to lékař upozorňoval, ale v úplně jiné souvislosti a to že když to nebudu brát pravidelně tak můžu začít šoinit :think:

no,tak já jsem asi 2×,a pokaždé to bylo,že jsem si vzpomněla až druhý den dopoledne,takže jsem pak těch 7 dní neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.11 21:56

Já jsem jednou zapomněla o 3 hodinky než běžně, to by mělo být ok ne??

• Citovat
  • Upravit
6378
6.6.11 10:16
Anonymní píše:
Já jsem jednou zapomněla o 3 hodinky než běžně, to by mělo být ok ne??

Tak to se neboj,jak jsem psala-dělala jsem 7 denní pauzy nešpinila jsem a ani neotěhotněla,tak zas tak nespolehlivá být nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.6.11 08:31

Ahojky, já jsem ji taky brala, ale po třech měsících jsem ji vysadila, jelikož jsem po ní pořád špinila, byla jsem i podrážděná a na sex jsem neměla vůbec chuť. Takže jsem se rozhodla, že se budu chránít jinak a až přestanu kojit, tak si nechám napsat normální antikoncepsi:-)
Vím, že se musí brát pravidelně, je to zvlášní nemenstruovat, člověk má pak pořád obavy:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koblizka555
1.8.12 14:06

Ahojky holky, kojím, ale chtěla bych otěhotnět. Neberu žádnou antikoncepci, ale ms (a tudíž ani ovulaci) také nemám. Napadlo mě, že zkusím vzít třeba měsíc HA Azalii a potom vysadit, myslíte, že by mi mohlo to vysazení rozběhnout cyklus? Nemá někdo zkušenosti? Díky.

• Citovat
  • Upravit
1021
1.8.12 14:14

Ja Azalii brala zhruba od malyho dvou do osmi mesicu, cili pul roku. Menstruaci nemam do ted - je mu 11 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koblizka555
1.8.12 14:18

Díky… mě to právě napadlo, protože kamarádky braly Azalii asi od šestinedělí.. pak kolem půlroka vysadily a v osmi měs. dostaly ms, i když kojily… No jako vždy nic univerzálního… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1