HA, přesto se bojím těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
30.5.11 19:24

Ha,přesto se bojím těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Je mi 16-náct let antikoncepci užívám pravidelně čtvrtý měsíc…Měla jsem s přítelem styk bez ochrany až dokonce..Nepřemýšlela jsem a teď mam hrozný strach že budu mít miminko a na to v mém věku nejsem připravená…Prosím poraďte mi jestli máte stejnou zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
30.5.11 19:37

Ahojda,
tak samozřejmě že prášky jako kazdá jiná intikoncepce nejsou 100%…ale tehotná by jsi být nemela =) bereš je zodpovědně a pravidelně, pro klid bych klidně pouzivala i kondom. Přiteli bych se svěřila se svoji obavou a on to určitě pochopí :wink: :wink: ( ja měla a mívam uplně stejné pocity a to jsem starší :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.5.11 19:40

Příště kondom určitě použijeme,mám teď hrozné obavy a bojím se že štěstíčko při mně nebude stát…:( Jestli bude všecko v pořádku už to nechci opakovat,udělala jsem pitomost.. Děkuju za tvou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.5.11 19:46

To by byla veliká náhoda, a běhalo by světě těhotných =) hlavne klid ono pak z rozrušení a tak se muze opozdit i to tak očekávané a jsou to zbytečné nervy navíc…a ty to beres odpovedne znam holčiny co prasek jednou berou pak zapomenou atd..z toho bych ja byla uplne vynervovaná :roll: njn pak jsou tu poctivky jako my a stejne se bojíme to je paradox :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.5.11 19:50

jste strašně hodná a moc jste mě uklidnila,ale pořád tam to ryziko je a já na nic jiného nemyslím… Musím se uklidnit,snad to bude ok.. Už nikdy více! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepříhlášená martina
30.5.11 19:55

neboj, pokud užíváš pravidelně (nezvracela jsi, neměla antibiotika..) tak nemusíš mít obavu, pravděpodobnost je 0,0…%

• Citovat
  • Upravit
861
30.5.11 19:55

Ahoj, buď hlavně v klidu. Já používala HA 10 let, občas samozřejmě i zapomněla :oops: a těhotná jsem nikdy nebyla, teda byla, ale až když jsem chtěla. Myslím, že to bude určitě OK, neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.5.11 19:56

antibiotika jsem měla první měsíc antikoncepce,ale to snad už na to vliv nemá že ne? :-( Mám v hlavě spoustu myšlenek,co když prášky nefugují tak jak mají atd.. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.5.11 19:57

Ale nejsem, jen vím jam by mi v 16 bylo =) a klíííd to ja bych byla už těchotná x krát!(a spousta dalších žen) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.5.11 19:58

A atibiotika učinnost HA snižuju to jo ale jestli to bylo první měsic tak uz by to melo být uplne v poradku vetsinou se má prý cekat tak 14 dní až 3 týdny :palec: co mám info =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.5.11 20:00

nejvíc mě odrazují ty články kdy sem ty ženy píší jak jim antikoncepce selhala a teď z toho mají mimčo apod.. Děkuju moc všem je to strašně uklidňující..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
30.5.11 20:09

Buď v klidu :-)
Jo a trocha statistiky, nevím teď z hlavy přesná čísla, ale HA je několikanásobně bezpečnější z hlediska otěhotnění než kondom… použitím obojího samozřejmě nic nezkazíš, ale já brala HA skoro 15 let a nic. A to jsem byla na pravidelné braní hodně velký lajdák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.5.11 20:12

tak to jsem moc ráda..Ale zase si říkám,jestli je možné že mi ta antikoncepce třeba nesedne a prostě selže,nebo na mě nepůsobí,mylsíte že je to možné? Každopádně se těším na příští týden až dostanu měsíčky a budu klidnější.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.5.11 20:23

Ahoj,
nemusíš se vůbec ničeho bát! Antikoncepce účinkuje, a jestliže ji bereš ve stejnou dobu, tak je téměř 100% :wink: Používání kondomu je zbytečné, pokud bereš HA! Já jsem začínala v 17 letech a pamatuji, že jsem byla strašně klidná, že ji beru, že nemůžu otěhotnět. Takže klid, zvykneš si na ni. Případy, kdy selhala… bývá to nepravidelným užíváním většinou. A antibiotika… stačí, když se chráníš dva týdny ještě kondomem (pro větší klid do konce platíčka) a navíc ne všechna antibiotika HA ovlivňují. :kytka:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.5.11 20:25

A kdyby ti antikoncepce „nesedla“, myslím, že bys to poznala. Bylo by ti nevolno, špinění, bolesti prsou apod. A i přesto by ti fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí