Otěhotnění přes kondom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36079
4.1.20 11:56

Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
4.1.20 12:26

Spíš ne, ale ujistěte se testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
4.1.20 13:19

A udělat si test tě nenapadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.1.20 13:34
@Anonymní píše:
Dobrý den,
S přítelem jsme minulý měsíc měli styk přes kondom, přítel vždy kontroluje kondom tím že do něj nalije vodu kvůli případné prasklině, avšak už mám kolem 3 dnů zpoždění ms, což nikdy nemívám, myslíte že je možné, že ochrana neúčinkovala?

Jakože před akcí nalije do kondomu vodu, a pak ho zas sroluje a použije? 8o Tak tam bych se tedy porušení ochrany opravdu bála.

Zkus test, zpoždění může být možné i bez těhotenství. Ale takové hokusy pokusy bych s kondomy nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 13:43

Nene, až po, akci’, ujišťujeme se jestli neproteče.
Vůbec nechápu, jak by se něco mohlo stát..ještě k tomu praktikujeme princip přerušované soulože, akorát s kondomem

• Citovat
  • Upravit
321
4.1.20 13:57
@Anonymní píše:
Vůbec nechápu, jak by se něco mohlo stát..ještě k tomu praktikujeme princip přerušované soulože, akorát s kondomem

To je teda dost nechutný…

Pokud navíc i s kondomem děláte přerušovaný sex, nejspíš budeš mít jen zpoždění. Ve vašem případě bych zvážila nesouložit, pokud to ve vás vyvolává takový panický strach. Asi budete mladí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 12:45

Otěhotnění přes kondom

Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat, je možné, že bych mohla otěhotnět, když jsem s přítelem měla ve čtvrtek svůj první sex? Měli jsme sice kondom, ale bylo to ve tmě, takže jsem nemohla vidět, jestli náhodou neprasknul. Ale v té tmě mi nepřišel prasklý, ani, že by z něj něco vytékalo.. Dneska jsem měla dostat menstruaci a nic. Teda spíš já jí mám pokaždé trochu opožděnou třeba o 2-4 dny, ale vždy mě před tím bolela prsa, a teď nic.. Prosím prosím, dokážete mě nějak uklidnit? Jsem z toho na prášky. Je mi 17 a dítě opravdu neplánuji :(

• Citovat
  • Upravit
36079
5.7.20 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat, je možné, že bych mohla otěhotnět, když jsem s přítelem měla ve čtvrtek svůj první sex? Měli jsme sice kondom, ale bylo to ve tmě, takže jsem nemohla vidět, jestli náhodou neprasknul. Ale v té tmě mi nepřišel prasklý, ani, že by z něj něco vytékalo.. Dneska jsem měla dostat menstruaci a nic. Teda spíš já jí mám pokaždé trochu opožděnou třeba o 2-4 dny, ale vždy mě před tím bolela prsa, a teď nic.. Prosím prosím, dokážete mě nějak uklidnit? Jsem z toho na prášky. Je mi 17 a dítě opravdu neplánuji :(

Kondom určitě po každým styku zkontrolovat. Pokud máš zpoždění udělej si těhotensky test. Ke kondomu používejte treba ještě spermicid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.7.20 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat, je možné, že bych mohla otěhotnět, když jsem s přítelem měla ve čtvrtek svůj první sex? Měli jsme sice kondom, ale bylo to ve tmě, takže jsem nemohla vidět, jestli náhodou neprasknul. Ale v té tmě mi nepřišel prasklý, ani, že by z něj něco vytékalo.. Dneska jsem měla dostat menstruaci a nic. Teda spíš já jí mám pokaždé trochu opožděnou třeba o 2-4 dny, ale vždy mě před tím bolela prsa, a teď nic.. Prosím prosím, dokážete mě nějak uklidnit? Jsem z toho na prášky. Je mi 17 a dítě opravdu neplánuji :(

Příště lépe zkontrolovat, ale teď se uklidni. Jestli ji míváš opožděnou, teď se ještě budeš pozorovat a stresovat a může se opozdit ještě víc. Kdybys měla mít nějaké zásadní nervy, udělej si test, ale myslím, že to bude OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 13:13

@Ba-stet děkuju moc ❤️️😊

• Citovat
  • Upravit
174
5.7.20 15:33
@Anonymní píše:

Z mé zkušenosti prasknutí kondomu cítíš i slyšíš. Zpoždění může být stresem. Zkus se uklidnit a nemyslet na to. Z mojí zkušenosti jsem kvůli stresu to několikrát nedostala vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.7.20 15:35
@Anonymní píše:

Tak o lití vody jsem ještě neslyšela :D řekla bych že to je v pohodě a těhotná nebudeš, neřešila bych to. Kdyžtak si za udělej test, ale myslím si, že se není čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 15:41

@Eliscka moc děkuji, uklidnila jste mě

• Citovat
  • Upravit
18177
5.7.20 15:46
@Anonymní píše:
@Ba-stet děkuju moc ❤️️😊

Není zač. Akorát to fakt řešte ještě nějakou ochranou, ať nejsi v pressu každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.7.20 15:54
@Anonymní píše:
@Eliscka moc děkuji, uklidnila jste mě

Dřív jsem používala jen kondomy a to bez přerušovaného styku a neotěhotněla jsem. Kamarádka už 5 let používá jen kondomy a těhotná taky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí