Bolesti prsou, antikoncepce

Anonymní
10.11.10 15:04

Bolesti prsou/antikoncepce

Ahoj,beru mesic a pul novou antiko (pilulky) a boli me prsa.Na netu jsem nic nenasla,ale jde mi spis o to,zda je mozne,ze se mi prsa mohou zvetsit?To bych docela nerada,bolest neni nijak hrozna,pripomina mi obdobi kojeni,kdyz se mi prsa nalevala.Dekuji a omluva za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
10.11.10 16:26

Jo, při braní pilulí mám vždycky větší prsa. Teď mám Lunafem a prsa na začátku bolela teda dost, celkem se to srovnalo, ale teď je to zas horší mi přijde, asi při příští kontrole u dr. se domluvím a zkusím jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.3.13 14:20

Ahoj beru antikoncepci minerva, už 4 měsíc a až poslední asi dva týdny mám citlivější prsa je to takový pocit jako když jsem byla těhotná a prsa se mi nalévaly jsou celkově i pevnější než byly.Tak se chci zeptat může to být tou antikoncepcí??Prášky beru pravidelně tak těhotná snad nejsem tedy doufám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
5.3.13 15:00

Ja myslim, ze muze. Me vzdy tak tyden pres MS boleli prsa. Jakoby nahore z boku.. taky byly plnejsi a napjate :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
10.11.13 17:38

Ahoj oživuju toto téma a chtěla bych se zeptat zdali máte stejný problém jako já. beru antikoncepci Mercilon, menstruace chodí až 5 den po vysazení a měsíc mě bolí prsa, hlavně to levé, těhotná nejsem dělala jsem si test a prášky beru pravidelně, nevíte čímby to mohlo být? ted jsem si ho prohmatávala a žádnou bulku si nenahmatala tak nevím čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.18 09:16

Nateklá prsa

Ahoj :)
Začala jsem před 2 týdny brát svou první antikoncepci Stodette. Přijde mi, že už od začátku se mi začaly trochu zvětšovat prsa. Teď když mi zbývají 4 prášky v 1. platu, mám hrozně nalitá prsa, velikost podprsenky furt stejná, ale přijdou mi taková nateklá a po stranách bolí na dotek nebo když třeba běhám. Jinak před 10 dny jsem mela krev HCg negativni, takze tim to snad nevude Máte někdo zkušenosti? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
21091
7.3.18 09:28

U HA je to normální, prostě o sebe cpeš hormony, tak tělo může takhle reagovat. Určitá míra změn v těle asi přijde. Když to nebudou vyloženě závažné bolesti a změny, tak je to asi normální. Ale je potřeba s tím počítat, bohužel jsou to hormony a každé tělo reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.3.18 14:45

Taky jsem to tak měla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie