Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, při braní pilulí mám vždycky větší prsa. Teď mám Lunafem a prsa na začátku bolela teda dost, celkem se to srovnalo, ale teď je to zas horší mi přijde, asi při příští kontrole u dr. se domluvím a zkusím jinou značku.
Ahoj beru antikoncepci minerva, už 4 měsíc a až poslední asi dva týdny mám citlivější prsa je to takový pocit jako když jsem byla těhotná a prsa se mi nalévaly jsou celkově i pevnější než byly.Tak se chci zeptat může to být tou antikoncepcí??Prášky beru pravidelně tak těhotná snad nejsem tedy doufám..
Ja myslim, ze muze. Me vzdy tak tyden pres MS boleli prsa. Jakoby nahore z boku.. taky byly plnejsi a napjate ![]()
Ahoj oživuju toto téma a chtěla bych se zeptat zdali máte stejný problém jako já. beru antikoncepci Mercilon, menstruace chodí až 5 den po vysazení a měsíc mě bolí prsa, hlavně to levé, těhotná nejsem dělala jsem si test a prášky beru pravidelně, nevíte čímby to mohlo být? ted jsem si ho prohmatávala a žádnou bulku si nenahmatala tak nevím čím to je
Ahoj ![]()
Začala jsem před 2 týdny brát svou první antikoncepci Stodette. Přijde mi, že už od začátku se mi začaly trochu zvětšovat prsa. Teď když mi zbývají 4 prášky v 1. platu, mám hrozně nalitá prsa, velikost podprsenky furt stejná, ale přijdou mi taková nateklá a po stranách bolí na dotek nebo když třeba běhám. Jinak před 10 dny jsem mela krev HCg negativni, takze tim to snad nevude Máte někdo zkušenosti? Děkuju.
U HA je to normální, prostě o sebe cpeš hormony, tak tělo může takhle reagovat. Určitá míra změn v těle asi přijde. Když to nebudou vyloženě závažné bolesti a změny, tak je to asi normální. Ale je potřeba s tím počítat, bohužel jsou to hormony a každé tělo reaguje jinak.
Ahoj,beru mesic a pul novou antiko (pilulky) a boli me prsa.Na netu jsem nic nenasla,ale jde mi spis o to,zda je mozne,ze se mi prsa mohou zvetsit?To bych docela nerada,bolest neni nijak hrozna,pripomina mi obdobi kojeni,kdyz se mi prsa nalevala.Dekuji a omluva za anonym.