Antikoncepční tablety na upravení cyklu - bolest

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartickaNela
15.11.14 13:06

Zdravím, potřebovala bych prosím radu.
Posunula jsem si dny na platíčku. Normálně začínám brát vždy prášky ve středu po 7 denní pauze, to jsem udělala, ale na platíčku jsem místo středečním dnem začala úterním, takže jsem o den posunutá. Má smysl jet takhle dál, neporušila jsem tím účinek prášku? Mám se na to vykašlat a začít nový platíčko až z novou MS nebo můžu takhle platíčko normálně dobrát? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
14637
15.11.14 13:12

@MartickaNela Napiš, co máš za antikoncepci. Nebo nebuď líná a vyštrachej z té krabičky příbalový leták, což jsi měla udělat dřív, než sis první vzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
15.11.14 13:23

@Litta
Takovou radu sice oceňuji, ale bohužel je to poslední plato s balíčku a příbaloví leták nemám a na internetu jsem si sice příbaloví leták Minisiston vyjela, ale tam sem se nic takového nedočetla, navíc je méně obsáhlí než leták z krabičky.

To je sice pravda, že jsem to měla udělat než jsem si vzala první, ale bohužel jsem to zjistila až včera.

• Citovat
  • Upravit
14637
15.11.14 13:34

@MartickaNela Tobě stačí informace, že všechny ty tablety mají stejné složení. Co z toho vyplývá? Že je úplně fuk, jestli bereš středa, pondělí, úterý, pátek, čtvrtek, nebo po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.11.14 13:36

@MartickaNela A hlavně tělo podle mě nepozná, jestli je teď úterý, nebo pondělí, každý nemenstruuje do neděle. Takže buď v klidu. Stačí logika a máš po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.11.14 13:37

@MartickaNela Když začneš brát po 6-ti denní pauze, nic se neděje. Co jsem měla HA, tak u všech bylo napsané, že to ničemu nevadí, tím si jen posuneš celý cyklus i ms. Další plato začneš brát zase v úterý. Menší problém by mohlo znamenat, kdybys tu 7-mi denní pauzu prodloužila, nebyla bys chráněná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
15.11.14 13:43

@Litta
Děkuji, to mě fakt nenapadlo, podívat se na složení, hledala jsem špatně. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
7188
23.11.14 19:09
@MartickaNela píše:
@Litta
Takovou radu sice oceňuji, ale bohužel je to poslední plato s balíčku a příbaloví leták nemám a na internetu jsem si sice příbaloví leták Minisiston vyjela, ale tam sem se nic takového nedočetla, navíc je méně obsáhlí než leták z krabičky.To je sice pravda, že jsem to měla udělat než jsem si vzala první, ale bohužel jsem to zjistila až včera.

To tezko, Minisiston jsem brala a pribalak byl lautr stejnej jak na netu, tak v krabicce. Asi spatne hledas, vetsinou letaky byvaji na lekarenskych strankach. Jinak je to uplne jedno, vetsinou je to tak, ze jsou tabletky odliseny barevne podle fazi - jednofazovka jedna barva, dvoufazovka dve barvy, atd. Minisiston je jednofazovka, takze je uplne jedno, jak to jis, klidne muzes odzadu a na preskacku a nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
23.11.14 23:19

@Azeretereza
Takže leták na internetu jsem našla tento http://www.sexus.cz/…balovy-letak
což leták v krabičce jsem měla minimálně dvakrát tak obsáhlí, to první věc.

A druhá, já se paní/slečně co mě poradila přiznala, že mě nenapadlo hledat tohle. Takže ano hledala jsem špatně.

• Citovat
  • Upravit
7188
23.11.14 23:32
@MartickaNela píše:
@Azeretereza
Takže leták na internetu jsem našla tento http://www.sexus.cz/…balovy-letak
což leták v krabičce jsem měla minimálně dvakrát tak obsáhlí, to první věc.A druhá, já se paní/slečně co mě poradila přiznala, že mě nenapadlo hledat tohle. Takže ano hledala jsem špatně.

http://www.bayer.cz/…iston_Pi.pdf co tohle? Hned pod tim? To je komplet. A ani to po mne nechtelo zvlastni vyhledavaci frazi.

A promin, ale beres prasky a nemas zakladni info o tom, jak to brat? To mi hlava nebere.
Nechci zbytecne rejpat, jen me to neustale zarazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.15 21:22

Krvaceni pri antikoncepci

Dobry den chtela bych se zeptat na to jestli je normalni pri bráni antikoncepce krvacet mesic v kuse antikoncepci bwru teprv prvnim měsícem děkuji

• Citovat
  • Upravit
11.2.16 08:50

Dobrý den,
Prosím máte někdo zkušenosti s antikoncepcí Lusienne…Beru ji 8 dni a je mi zle unavenou, bolest žaludku, Máte někdo zkušenost?
Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.16 11:32

Ahoj,
Mohu se optat jak ti to dopadlo?
Krvácení přestalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.2.16 12:39

@Maruška84 pokud se prášky nebou úplně poprvé tak je celkem běžné že se krvaci/spini i měsíc v kuse.. Já to tak měla taky, v sedmidenni pauze přišlo „normální“ krvácení a pak už to přestalo. Tělo si muselo zvyknout :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.2.16 00:36

Mám dotaz: Nemáte někdo zkušenost s jinou antikoncepcí než s pilulkami? Brala jsem prášky cca 8let, ale teď po porodu se k nim vracet uz nechci. Je to opravdu hrozné svinstvo. Nevim ale co jiného - spolehlivého, myslím, že injekce jsou „prasť jak uhoď“. Tak mě napadá jedině tělísko. Nebo je ještě jiná možnost? Díky za odpověď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1