Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sion A o googlu, vyhledávání v diskuzi nebo vlastním gynekologovi jsi neslyšela? ![]()
@LAlezane Přesně tohle jsem chtěla slyšet
Jde mi hlavně o přimou zkušenost!
Jestliže nemáš zájem přispět k tématu, tak buď tak laskavá a nevyjadřuj se.
Ahojky ja mám teď první měsíc nuvaring. Je to kroužek který se zavede prvně v den ms a vytahuje se za tri týdny. Týden jsi bez něj, to proběhne ms a po týdnu zavadis nový, opět za tri tydny vytahnes. Pro mě ideální, nemyslím na pilule každý den ale odzvoni mi to budik po třech týdnech. Zkus na to mrknout. Jak se vám jinak daří? Co dětičky?
@Mrs.Sophie ahoj ja užívám již tyto prášky asi 4 mesice za tu dobu jsem přibrala 5,5 kg a mam bolesti hlavy, do toho celulityda no hruza dnes jsem si uz jista ze vse mam z antikoncepce brala jsem cilest do doby nez se pry prestal vyrabet ted mam problemy takže budu urcite menit
Ahoj,
Holky nemáte některá zkušenost s HA Calleto? Předepsala mi ji doktorka, že prý jee to noviinka a je šetrnější než ostatní HA. ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s vydazením HA mywy. Díky ![]()
Dobrý den, berz antikoncepci Veyanne pravidelne kolem 20:00. Vcera mi spadl prasek do odpadu, tak jsem si vzala hned prásšek na nasledujici den, takž na dnešek. A chtěla bych se zeptat zda mi hrozí otěhotnění, když bych vynechala placebo tabletky a rovno najela na nove platicko aktivnich tablet. Mam pocit ze se jedna o jednofazovou antiikoncepci. Mockrat dekuji za pomoc.. ![]()
@simona0 jestli jsou všechny pilulky stejné, je jednofázová, a pak můžeš úplně v pohode najet na další plato bez snížení ochrany ![]()
Ano vsechny pilulky jsou stejne, akorat placebo tabletky jsou bile a jsou 4.
@Miska170 píše:
Ahoj,
Holky nemáte některá zkušenost s HA Calleto? Předepsala mi ji doktorka, že prý jee to noviinka a je šetrnější než ostatní HA.
Ahoj, taky jsem právě začala užívat Calleto, ale z důvodu srovnání ms. Taky mi řekla doktorka že je to novinka. A tak mě zajímá jak působí zatím. Díky