Antikoncepční tablety na upravení cyklu - bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1386
20.11.17 13:25

@Sion A o googlu, vyhledávání v diskuzi nebo vlastním gynekologovi jsi neslyšela? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
20.11.17 13:32

@LAlezane Přesně tohle jsem chtěla slyšet :P Jde mi hlavně o přimou zkušenost!
Jestliže nemáš zájem přispět k tématu, tak buď tak laskavá a nevyjadřuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
21.11.17 00:22

Ahojky ja mám teď první měsíc nuvaring. Je to kroužek který se zavede prvně v den ms a vytahuje se za tri týdny. Týden jsi bez něj, to proběhne ms a po týdnu zavadis nový, opět za tri tydny vytahnes. Pro mě ideální, nemyslím na pilule každý den ale odzvoni mi to budik po třech týdnech. Zkus na to mrknout. Jak se vám jinak daří? Co dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 19:01

@Mrs.Sophie ahoj ja užívám již tyto prášky asi 4 mesice za tu dobu jsem přibrala 5,5 kg a mam bolesti hlavy, do toho celulityda no hruza dnes jsem si uz jista ze vse mam z antikoncepce brala jsem cilest do doby nez se pry prestal vyrabet ted mam problemy takže budu urcite menit

• Citovat
  • Upravit
9
4.2.18 11:01

Antikoncepce calleto

Ahoj,
Holky nemáte některá zkušenost s HA Calleto? Předepsala mi ji doktorka, že prý jee to noviinka a je šetrnější než ostatní HA. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.18 23:33

Vysazení mywy

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s vydazením HA mywy. Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.18 09:12

Ztracený prášek

Dobrý den, berz antikoncepci Veyanne pravidelne kolem 20:00. Vcera mi spadl prasek do odpadu, tak jsem si vzala hned prásšek na nasledujici den, takž na dnešek. A chtěla bych se zeptat zda mi hrozí otěhotnění, když bych vynechala placebo tabletky a rovno najela na nove platicko aktivnich tablet. Mam pocit ze se jedna o jednofazovou antiikoncepci. Mockrat dekuji za pomoc.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
31.3.18 11:01

@simona0 jestli jsou všechny pilulky stejné, je jednofázová, a pak můžeš úplně v pohode najet na další plato bez snížení ochrany :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.18 12:35

Ano vsechny pilulky jsou stejne, akorat placebo tabletky jsou bile a jsou 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.18 22:43
@Miska170 píše:
Ahoj,
Holky nemáte některá zkušenost s HA Calleto? Předepsala mi ji doktorka, že prý jee to noviinka a je šetrnější než ostatní HA. ;)

Ahoj, taky jsem právě začala užívat Calleto, ale z důvodu srovnání ms. Taky mi řekla doktorka že je to novinka. A tak mě zajímá jak působí zatím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1