Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte maminky, chci se zeptat, brala jsem ant. Cerazzete, ale uz nekojim a chci začít brat Minisiston, s ant. mám dobrou zkušenost,ale pořád co jsem brala cerazzete spinim a lehce krvacima (a proto nevim,kdy zacit brat prvni pilulku u nove anti). , doktorka rikala,ze se to muze stavat, ale ted nevim, kdy mam zacit brat první pilulku u Minisistom. muzete mi prosim poradit??
http://www.lekarna-oaza.cz/…x21%28=63%29
tady jsem vyčetla, že při začátku braní se má první tableta vzít první den cyklu i když se předtím brala jiná antikoncepce (10. řádek v odstavci „dávkování a způsob užití“)
takže já bych dobrala Cerazette a hned navázala první tabletkou Minisistomu
jj děkuji moc, ale chci se zeptat, i přes to,že pořád špiním,tak mám začit nové plato?? brat to tech 21 dni a pak mít tu pauzu?
Dupkaa píše:
jj děkuji moc, ale chci se zeptat, i přes to,že pořád špiním,tak mám začit nové plato?? brat to tech 21 dni a pak mít tu pauzu?
asi bych to udělala tak jak píšeš.A ví o tom špinění dr?Já jak jsem přecházela,tak jsem dobrala poslední prášek Azálie a na druhý den přešla na Minisiston a MS se dostavila tak jak měla a hned je pravidelná bez problémů.
já při cerazette taky pořád špinila, proto jsem ji taky přestala po dvou měsících brát ![]()
já být tebou, tak fakt kašlu na to špinění a najedu podle návodu u prášků, bez pauzy bych začala brát první prášek Minis., pak klasicky 7 dní pauza, podle mě se ti srovná cyklus a ms normálně bude v té pauze
no právě,že pořád krva.šiním,tak jsem si dneska vzala první pilulku minisistom, a tak chci se zeptat,to krvácení by mělo přestat že? a pak se dostavit az v 7d.pauze ![]()
podle mě by mělo po pár dnech přestat a objevit se v té pauze, jak píšeš
snad už se ti to srovná a bude to dobrý ![]()