Antikoncepce a pauza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
3.2.12 09:28

Dobrý den.
Prosím vás potřebuji poradit. Brala jsem antiko Artiziu. vysadila jsem ji minulý měsíc. Po vysazení se měsíčky dostavili ale ten to měsíc ještě ne. jak dlouho to bude trvat? protože prsa už mě bolí a občas v podbřišku. kdy mám přesně vyhledat lékaře? děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.2.12 12:14
Mili11 píše:
Dobrý den.
Prosím vás potřebuji poradit. Brala jsem antiko Artiziu. vysadila jsem ji minulý měsíc. Po vysazení se měsíčky dostavili ale ten to měsíc ještě ne. jak dlouho to bude trvat? protože prsa už mě bolí a občas v podbřišku. kdy mám přesně vyhledat lékaře? děkuji za radu

Ja jsem to po vysazeni normalne dostala a dalsi mesic jsem mela zpozdeni 14dni a stejne priznaky jako ty, akorat ze ja jsem bohuzel musela pouzit postinor, protoze se nam stala „nehoda“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.2.12 12:43

Já jsem taky vysadila a dostala jsem to. vysadila jsem je 9. ledna 2012 a měsíčky jsem měla 12.ledna. Od té doby prášky nejím. asi se tělo čistí od těch hormonu.snad mi to dopadne stejně dobře jako tobě. Jinak ti moc děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.2.12 12:46
Mili11 píše:
Já jsem taky vysadila a dostala jsem to. vysadila jsem je 9. ledna 2012 a měsíčky jsem měla 12.ledna. Od té doby prášky nejím. asi se tělo čistí od těch hormonu.snad mi to dopadne stejně dobře jako tobě. Jinak ti moc děkuji za odpověd.

Jak jsem psala, ja jsem si to mohla opozdit tim praskem…kazdopadne tahle natikoncepce je pekny svinstvo, mela jsem po ni silene bolesti hlavy a ani bych se nedivila, kdyby to telo takhle rozhazela…
Dej vedet, jak jsi dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.2.12 16:48

Snad to přijde co nejdřív.jsem z toho nervozní. Dám ti vědět. Drž mi palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.2.12 19:46
Mili11 píše:
Snad to přijde co nejdřív.jsem z toho nervozní. Dám ti vědět. Drž mi palce.

A čeho se bojis, tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.2.12 10:11

ne toho ne. mám doma 9. měsíčního kluka ale abych byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.2.12 10:14
Mili11 píše:
ne toho ne. mám doma 9. měsíčního kluka ale abych byla v pohodě.

A ty jsi nekojila, ze jsi mohla dostat takovou antikoncepci?
Ja mela hned po porodu nejakou se kterou se muze kojit, ale na nazev si nevzpomenu..

Neboj, to bude dobry, urcite to dostanes, zkus na to nemyslet, psychika dela hodne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.2.12 10:31

Mili11, jestli jsi měla poslední MS 12. ledna po vysazení HA, tak je na další ještě brzy, ne? Měla bys ji čekat až příští týden, takže buď v klidu. Ještě počkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.2.12 17:09

děkuji za radu. jen jsem vystrašená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.2.12 12:18

Nechci být těhotná aspon ted ještě ne. Když oni mě bolí prsa a docela dost a občas mě zabolí i v podbřišku. ach jo at už přijdou MS nebo se zblázním nejistotou:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.2.12 10:25

děkuji za rady. Konečně jsem se dočkala.děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
9.2.12 13:35
Mili11 píše:
děkuji za rady. Konečně jsem se dočkala.děkuji moc :hug:

no tak vidis, jinak se omlouvam, ze jsem nejak prehlidla posledni datum tve MS, ale bylo to vysvetleno, tak to je dobre.
hlavne ze to dobre dopadlo. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.2.12 15:29
Mili11 píše:
děkuji za rady. Konečně jsem se dočkala.děkuji moc :hug:

No vidíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.13 10:54

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s antikoncepci YADINE jestli je spolehlivá i v 7 denni pauze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí