Antikoncepce a pauza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.8.11 08:45

antikoncepce a pauza

Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to s antikoncepcí a její ochranou, když například v pátek doberu poslední prášek a v sobotu máme s manželem ještě sex a já už si další prášek nevezmu, protože čekám na menstruaci..ta přichází většinou až 2-3den po vysazení…děkuju za rady..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.8.11 08:48

I v příbaláku se píše, že jsi chráněná i v pauze při braní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
27.8.11 08:48

Při braní HA jsi chráněná i během pauzy. Je to napsané v každém příbalovém letáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.8.11 08:51
tezi píše:
Při braní HA jsi chráněná i během pauzy. Je to napsané v každém příbalovém letáku :wink:

to ano, ale me trosku mate to, ze kdyz si zapomenes vzit prasek a mas sex tak muzes otehotnet…to by pak kazda zenska mohla resit tim, ze bude menstruovat nebo?asi mam blbe dotazy, ale nejak si to potrebuju objasnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
27.8.11 09:07

Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem opravdu úplně všechny možnosti měla popsané právě v letáku. Při zapomenutí záleží na tom kdy. Vím, že v posledním týdnu při zapomenutí, se už nemuselo dobírat platíčko a nechala se proběhnout MS. Ostatní už si nepamatuju, HA jsem naposledy brala někdy před 6 roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.8.11 09:10

pravda pravdouci…diky za otevreni oci 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.8.11 09:11
dajdulka25 píše:
tezi píše:
Při braní HA jsi chráněná i během pauzy. Je to napsané v každém příbalovém letáku :wink:
to ano, ale me trosku mate to, ze kdyz si zapomenes vzit prasek a mas sex tak muzes otehotnet…to by pak kazda zenska mohla resit tim, ze bude menstruovat nebo?asi mam blbe dotazy, ale nejak si to potrebuju objasnit :-)

Teoreticky ano, ale jak to chceš dělat v praxi… Když bys zapomněla 2× během měsíce třeba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
27.8.11 09:16

tak pokud jsi je brala normálně celí cyklus tak to otěhotnět nemůžeš protože během 4 dnů dostaneš MS. Takže je vajíčko dozrálé a neoplodněné tudíž se odloučí. Ale jako já jsem přez HA otěhotněla v době mé ovulace jsem měla sex několikrát a prášek jsem si místo ráno vzala druhý den ráno.. no a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
27.8.11 09:27
Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to s antikoncepcí a její ochranou, když například v pátek doberu poslední prášek a v sobotu máme s manželem ještě sex a já už si další prášek nevezmu, protože čekám na menstruaci..ta přichází většinou až 2-3den po vysazení…děkuju za rady..

Teda nevím jak vy, ale já z dotazu pochopila, že se zakladatelka ptá na 7denní pauzy a ne na zapomenutý prášek. A v té pauze je žena normálně chráněná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.8.11 09:30

tezi trosku jsem to tady zamotala, ale me to trosku zmatlo, mozna kdybych si precetla dobre pribalak tak tady neudelam takovy rozruch.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
27.8.11 09:31
tezi píše:
Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to s antikoncepcí a její ochranou, když například v pátek doberu poslední prášek a v sobotu máme s manželem ještě sex a já už si další prášek nevezmu, protože čekám na menstruaci..ta přichází většinou až 2-3den po vysazení…děkuju za rady..
Teda nevím jak vy, ale já z dotazu pochopila, že se zakladatelka ptá na 7denní pauzy a ne na zapomenutý prášek. A v té pauze je žena normálně chráněná

jj to se ptala a to jsem jí řekla..je chráněná a ještě jsem dodala svoje.. to se nesmí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
27.8.11 09:39

Barbaro to nebyl v žádném případě útok na tebe. Už výš se začaly řešit zapomenuté prášky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.8.11 09:41

holky ja se ptala na ten zapomenuty prasek, protoze jsem prave v tom hledala souvislot, ale jelikoz je to popsane kdy a v jakem tydnu se to jak resi, tak uz mam jasno…kliiiid a DEKUJU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.8.11 10:11

Ahoj,
moc si to nekomplikuj a ber to takhle:
když zapomeneš kdykoliv během platíčka - můžeš otěhotnět
když máš 7denní pauzu - jsi chráněna

Je to tak nastavené, přečti si příbalák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PennyD
6.9.11 10:41

Ahoj,
já se třeba o tom, že HA chrání v té sedmidenní pauze, v příbalovým letáku nedočetla. Jasně - co dělat při zapomenutí pilulky v 1., 2. nebo 3. týdnu je to tam popsaný, ale o té pravidelné 7-denní pauze kde nic tu nic. Schválně sem si přečetla ten letáček znovu (mám HA Femoden) a nikde to tam není doslovně napsáno. Ale jinak moc díky za informace, který jsem si tu přečetla - aspoň jsem v klidu ;-) Pěknej den přeju!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1