Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, i když jste braly antikoncepci, nechaly jste přítele, aby se do vás udělal? Slyšela jsem názory, že prej neale to bych pak tu antiko brát nemusela nebo se pletu?
Nepleteš. ![]()
Nenechala, vadilo mi jeho sperma.ale to jsem zjistila az kdyz jsem ji zacla brat
nasledne jsem ji asi po pul roce vysadila a jela na kondomech.
Nedělá to. Ani když jsem brala HA, ani když teď používám klobouček s gelem. Já bych ho někdy i nechala(v neplodných dnech), ale on to prostě pro jistotu.., vlastně je to tak možná i lepší prostě se to setře a nic neteče a nemůžou ti pak pokaždé hlodat myšlenky bolí mě prsa, ráno mi nevoněla má oblíbená vaječina, chráníme se, ale…jsem těhotná? je to prostě dvojitá ochrana.. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, i když jste braly antikoncepci, nechaly jste přítele, aby se do vás udělal? Slyšela jsem názory, že prej neale to bych pak tu antiko brát nemusela nebo se pletu?
Kdybych byla úplně nezajištěná, na škole, tak těžko říct, ale jinak ano, přesně jak píšeš - pak moc nechápu pointu ládovat do sebe HA.
Ano nechala. Brala sem pres 10 let a nikdy zadne tehotenstvi.
Ahoj, když jsem brala HA, tak jsem vždy brala svědomitě a partnera jsem nechala až do konce. A vždy ok. V mém okolí kamosky to stejné.
No přesně, jinak bys nemusela Ha brát přece. Vždycky jsem spoléhala na ni a nikdy neselhala. Celkem za můj život s nějakými přestávkami 9 let.
Některý chlapy chtějí i kondom, taky jsme to s manželem praktikovaly protože se bál, a když kondom nebyl tak to z hlavy uplně vypustil, taky jsem mu vysvětlovala proč budu měsíčně utrácet peníze za HA a huntovat si tim tělo když máme gumu.. je to asi jen jejich strach aby nebylo baby ![]()
Znám dve holky, který i tak otehotnely. Ale otázka je, jestli braly tak, jak měly.
@Anonymní píše:
Znám dve holky, který i tak otehotnely. Ale otázka je, jestli braly tak, jak měly.
taky znám pár holek a vymlouvají se na to, ale pak když jsem viděla jak to braly tak mi to došlo.. vyloupala si od středa, čtvrtek, pátek a slupla to jak lentilky ![]()
@Anonymní píše:
to Ti nikdo nepřizná, že ne. Všem selhává tak nějak „záhadně“.
Holky, i když jste braly antikoncepci, nechaly jste přítele, aby se do vás udělal? Slyšela jsem názory, že prej ne
ale to bych pak tu antiko brát nemusela nebo se pletu?