Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, 3 dny zpatky jsem mela trosku meksi stolici ( nevzala jsem prasek navic). Den poté mi to ale doslo a vzala jsem dva, vcera rano jsem mela stolici vodovou ale tak dve kapky, pozdeji jsem mela 3× styk s kondomem jenomze vyklouzl ale pritel tvrdí ze bez nej nebyl vevnitr..myslite ze se mam bat tehotenstvi?
To jsem nepochopila, ty si bereš dva prášky antikoncepce naráz? A průjmem myslíš co, kolikrát jsi byla na WC.
Nejsou to lentilky, bacha na to. ![]()
Záleží na tom, kdy bereš prášek, a kdy máš průjem. Pokud je průjem až po 4 hod po vzetí prášku, je to v suchu. Pokud ne, je třeba se chránit i jinak. A bylo by dobrý si přečíst příbalový leták, tam to totiž vše píší dopodrobna.
A ne, v tomhle případě bych se nebála těhotenství.
@Lil Kitkatt píše: Více
no podle příspěvku ani průjem právě neměla, jestli byla jen jednou.
Příbalový leták je fakt strašně dobrá věc! Není součástí krabičky jen tak, zkus si ho příště přečíst, dozvíš se tam hodně zajímavých informací ![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
průjem, který by ohrozil účinnost antikoncepce je takový, že tak den a to fakt celý den neodlepíš zadel od záchoda
uvědom si, jak dlouho trvá příprava na kolonoskopii, aby bylo aspoň tlusté střevo prázdné řidší stolice 4 hodiny po požití tablety opravdu účinnost ohrozit nemůže