Ztráta krvácení při antikoncepci

79
25.1.25 07:11

Strata krvácania pri antikoncepcii

Ahojte, užívam antikoncepciu už 3 roky. Do septembra minulého roka som mala krvácanie pravidelne ale keďže som žiaľ spadla do anorexie (som v zlom stave, váhu mám extrémne nízku ale snazim sa liečiť)
tak mi často začalo miznúť krvácanie počas 7 dňovej pauzy. Posledné 2 mesiace to bolo také slabé že mi počas 3 dni stačili 2 intímky. Posledný styk som mala 16.12 aj s inou ochranou následne mi prišlo veľmi slabé špinenie na Silvestra. Posledný test robený 16.1 bol negatívny. Dnes malo prísť ďalšie spinenie ale nič neprišlo. Je možné že mi jednoducho odišlo krvácanie počas pauzy alebo je možnosť tehotenstva? Avšak si myslím, ze test robený po mesiaci od styku ktorý bol navyše dvojnásobne chránený by hádam mal byt spoľahlivý. Alebo teda je možné, že by test po mesiaci tehotenstvo nezachytil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65292
25.1.25 07:41

Některým vymizí. Navic pokud máš problémy s váhou, bude to normální stav pri brání antikoncepce, ne těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
25.1.25 09:23

Taky bych to viděla na problém s váhou… Otestuj se ještě jednou ať máš klid.

• Citovat
  • Upravit
432
25.1.25 10:11

Nemenstruujes, protoze mas moc nizkou vahu, otehotnis jen tezko. Opravdu to zacni poradne resit a lecit se. Tehotenstvi je bohuzel asi to posledni, ceho by ses mela obavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.1.25 21:03

@Asta135 čiže ak bude test negatívny tak krvácanie nemám pravdepodobne kvôli váhe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
25.1.25 21:16
@Kate680 píše: Více

Zcela jistě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie