Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, užívam antikoncepciu už 3 roky. Do septembra minulého roka som mala krvácanie pravidelne ale keďže som žiaľ spadla do anorexie (som v zlom stave, váhu mám extrémne nízku ale snazim sa liečiť)
tak mi často začalo miznúť krvácanie počas 7 dňovej pauzy. Posledné 2 mesiace to bolo také slabé že mi počas 3 dni stačili 2 intímky. Posledný styk som mala 16.12 aj s inou ochranou následne mi prišlo veľmi slabé špinenie na Silvestra. Posledný test robený 16.1 bol negatívny. Dnes malo prísť ďalšie spinenie ale nič neprišlo. Je možné že mi jednoducho odišlo krvácanie počas pauzy alebo je možnosť tehotenstva? Avšak si myslím, ze test robený po mesiaci od styku ktorý bol navyše dvojnásobne chránený by hádam mal byt spoľahlivý. Alebo teda je možné, že by test po mesiaci tehotenstvo nezachytil?
Některým vymizí. Navic pokud máš problémy s váhou, bude to normální stav pri brání antikoncepce, ne těhotenství.
Taky bych to viděla na problém s váhou… Otestuj se ještě jednou ať máš klid.
Nemenstruujes, protoze mas moc nizkou vahu, otehotnis jen tezko. Opravdu to zacni poradne resit a lecit se. Tehotenstvi je bohuzel asi to posledni, ceho by ses mela obavat…
@Asta135 čiže ak bude test negatívny tak krvácanie nemám pravdepodobne kvôli váhe?