Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, chtela bych se zeptat na zkušenosti - po jak dlouhé době po vysazeni HA jste dostali MS? Za chvili to bude 5.mesic a nic. Uz mam jedno dite, tenkrat jsem vysadila, MS se nedostavila, ale do 3 mesicu jsem byla těhotná. Po porodu jsem prášky brat nechtěla, ale MS se nedostavila i kdyz jsem nekojila a doktorka mi hned dala HA, ze se tam nic neděje… Ted jsem vysadila v září a chtěli jsme druhé, ale bohužel nic a doktorka mi chce zase dar hormony, ale takové, aby šlo otěhotnět. Mam na to přistoupit nebo i tyhle hormony jsou spatne, kdyz to neni uplne HA? Kdyz jsem vysadila uplne poprvé, tak se MS dostavila za 8 měsíců presne a pak jsem ale zase začala hned brát prášky. Co s tim, myslíte, ze můžu ještě počkat? Sliznici mam prý ted okolo 4mm
.
Zacala me doktorka strašit předčasným přechodem atd, mne to prijde na takovéhle závěry brzo, ale člověku to v hlavě zůstane
@Barččaa ahoj, urcite bych do sebe uz zadne hormony necpala. Zkus gynex. Ja pred 11lety, taky nemela takhle dlouho ovulaci po vysazeni HK a jak jsem ho zacala uzivat, tak diky tem bylinkam se dalo telo dokupy a prisla prvni ovulace a hned jsem byla tehotna
![]()