Jak je to s oddálenou menstruaci? HA Mywy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
18.1.25 17:43

HA Mywy menstruace

Zdravím, beru HA Mywy kde je 24 Růžových a 4 bílé placebo prášky. Chtěla bych se zeptat jak je to s tou oddálenou menstruaci? Mám vynechat bíle placebo prášky a začít brát nové bistro ty ruzove? A když je Začínám brát ve středu a v pátek dobírám poslední růžový tak z toho nového bistra mam začít brát od středy nebo (stredu, utery,…) vynechat a brát tu políčko Sobota? Snad mě chapete😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
18.1.25 18:04

Ty dny jsou tam pro tebe abys věděla, že jsi ten den vzala, takže logicky když končíš jedno plato pátkem, tak další prášek si musíš vzít pod sobotou. Jakou by mělo logiku brát si v sobotní prášek pod středou a nedělní pod čtvrtkem atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35493
18.1.25 18:18

Bereš jen růžové nepřetržitě za sebou. Když dobereš jedno plato v pátek další začneš v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.25 01:27
@Pajjjina píše: Více

Tak ta Mywy ma jakoby 1,3,3,4,5,… nema tam sobotu, nedeli atd to si tam lepim ja a myslela jsem to tak jestli si beru prasek v novem bistru od 1. (Coz na tom starem bistru byla 1. jako streda) nebo si beru 4. coz by sedelo na sobotu ale tim padem vynecham 3. prasky jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
20.1.25 20:13

Pokud chceš oddálit menstruaci, vynech bílé placebo a rovnou začni s novým platíčkem růžových pilulek. U nového platíčka pokračuj bez přeskakování políček, takže bereš růžové od středy, jak navazuješ. Tím se menstruace úplně přeskočí. 😊

• Citovat
  • Upravit
6
20.1.25 20:17
@ruzzicka píše: Více

Takže pak se mi posune i den kdy na nivem platicku budu mit MS? Pokud bych zacla normalne od zacatku bez preskakovani tak by mi vyslo ze misto patku budu dobirat posledni ruzovy prasek v pondeli a budu zacinat na novem bistru misto stredy tak v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí