Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tuto antikoncepci (protoze kojim) beru uz skoro 3 mesice a krom max 2 tydnu sem krvacela v puse. |Nekdy min nekdy vic, ale uz mi z toho hrabe. Doktor rikal, ze nepravidelne krvaceni je normalni, ale to je antikoncepce jak delo, kdyz clovek stejne nemuze „ehm“. ![]()
Premylsim zda si ji mam dat znova napsat. Srovnalo se vam to, ty ktere tse azalii meli? Nebo ste presli na jidnou antikoncepci? Nejak se nedokazu rozhodnout a to tam chci jeste dneska volat
![]()
V puse? Šmarjá
Jinak Azalie je tím známá, je slabá, takže se to asi spíš nesrovná.
Mě se to teda nesrovnalo
dobrala jsem 2 plata a už další sem nevazlaa, furt sem jen krvácela! nechala jsem si dát mirenu a byl pokoj ![]()
Když ti nesedne hned, nesedne ti vůbec…já ji brala půl roku a nekrvacela jsem vůbec ![]()
Já moc nechápu matky, co kojí a do toho berou antikoncepci, chudák dítě. I když se tato antikoncepce může, pořád jsou to hormony.
@Anonymní píše:
Já moc nechápu matky, co kojí a do toho berou antikoncepci, chudák dítě. I když se tato antikoncepce může, pořád jsou to hormony.
To je zas názor
Já nechápu ženský co nic neberou a pak jdou na potrat
@Anonymní píše:
@Tosule jde se přece chránit i kondomem ne?
no a nebo se taky nemusí souložit… ![]()
@Tosule Tak je to každého věc, gynekologové předepisují antikoncepci, protože je to byznys, mám v rodině doktory, sama jsem vystudovala farmacii, takže něco o tomhle vím. Já bych antikoncepci nikdy nebrala a ještě v období kojení.
Já jí brala a ze začátku sem teda krvácela snad tejden, pak už ne..Vysadila sem jí teda po třetím platíčku nesedla mi jinak, zato teď ms nikde ![]()
A je mozny brat jine prasky pri kojeni nez azalii? Aby to krvaceni prestalo. Uz je to delsi jak ocistky. Mam malo mleka a musim dokrmovat UM. Chci
Cjci kojit tak do 6 mesice coz uz je necely mesic a pul. Pak uz budu moct normalni. antikoncepci. Premyslim i o telisku ale zda se mi moc drahe