Zpoždění měsíčků

305
2.7.15 12:50

Spoždění měsíčů

Mám dotaz. Která mívá pravidelné měsíčky, že ví který den to dostane? Já od porodu své druhé dcery což jsou už dva roky, měla měsíčky přesně na den, ne hodinu ta se vždy lišila, ale vždy jsem věděla den a nidky se mi měsíčky nespozdily. Jenomže, najednou mám spoždění 12 dni. Těh. tes jsem si dělala, vyšel negativní. Jenomže já na ně neveřim když jsme čekala dcery v 6 týdnu jsem sí dělala test a vždy vyšel negativní. Těhotná být nechci, ptž táta od nás odešel před pár dnima. Myslíte, že se jedná jen o menší spoždění a měsíčky se mi dostavý? Gynekolog mi řekl at skusim do dnes počkat na měsíčky pokud se nedostaví mám dnes ve 4 zavolat. Mám strach. Stalo se to některé z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1423
2.7.15 12:51

@letníček Je možný, že se Ti zpozdily ze stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.7.15 12:54

Těhotná být můžeš ale taky bát nemusíš, já měla předminulý měsíc zpoždění týden. Šla jsem na gyndu a těhotná jsem nebyla, prý i když má žena pravidelný cyklus, může se tohle stát, je to úplně normální. Já to nevěděla a byla jsem ztoho hotová stejně jako ty. Uvidíš můžeš to mít stejně jako já a nemusíš, držím pěsti at to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
2.7.15 12:58

Pokud je tam velký stres, tak je velká pravděpodobnost, že zpoždění může být z toho. Mi se ze stresu MS zpozdila o celý měsíc a naskočila až po agolutinu. A i nadále byla nepravidelná. Trvalo, než se vše vrátilo zas do normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.7.15 12:59

Děkuji za radu. tak snad bude tak jak říkáš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.7.15 13:01

Aha, to jsem nevěděla, tak je fakt že ten stres trošk v sobě mám…tak uvidíme, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
2.7.15 15:35

Nebo to může být klidně anovulační cyklus a MS jen prostě dorazí později. Mně se loni stalo něco podobného. Cykly jsem měla pravidelné 28-30dní, a pak jsem jeden měsíc měla cyklus 47dní! Už jsem si dělala plané naděje, že bych mohla být těhu a ono nic. Prostě se jen zpozdila MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.7.15 10:05

No já jsem byla na gyndě, před měsícem jsem prodělala akutní zánět dělohy, vaječníků a vejcovodu a dnes mám zánět močového měchýře (krev v moči a nějaká infekce v moči) nemůže to být k tomu? 8.7 jsem objednaná na ultrazvuk a popřípadě mi prý doktor dá žádánku na krev HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
5.7.15 18:49

@letníček tak možné je vše…já zase před pár lety kvůli zánětu měla MS skoro měsíc v kuse. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.7.15 08:13

Dostala jsem prášky na dostavení menstruace a po menstruaci mě objedná na operaci.. Myslí si totiž, že mám po slepáku nějaké srůsty ve spodku. Proto mám velké bolesti v podbříšku a při pohlavním styku.. Těhotenství vyloučil. Upřímě byla jsem ráda, ale zároveň mě to tak trochu i zklamalo. Myslela, jsem že čekám další miminko. Ale na druhou stranu tím lépe dle finanční záležitosti. Už se docela „těšim na operaci“ protože už nechci mít bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí