Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny přítomné. S manželem jsme už 11 let, divočiny co se týče sexu máme tedy už dávno za sebou. Nikdy jsem neměla žádný gynekologický jenže posledního půl roku se mu děje že během sexu krvácím. Byla jsem s tím už několikrát na gyndě, stěry z čípku čisté, zranění žádné, ani zánět či pohlavní choroba. Doktorka mi napsala Ascorutin, beru dva třikrát denně už od března a přesto se mi to pořád děje. Zítra jdu k doktorce znovu protože se nám to dnes v noci zase stalo. Jsem zoufalá, nikdy nic a poslední dobou toto. Je to nepříjemné, dokonce mi to i bere chuť na sex bojím se jak zase bude po tom vypadat prostěradlo. Máte někdo podobný problém, či jste někdy měli? Podotýkám divočiny máme dávno za sebou a podle gynekoložky jsem v pořádku tak proč se mi to pořád děje?
![]()
Příspěvek upraven 02.07.15 v 10:04
@Kobliha51 píše:
Já se lekla, že zas někde udeřili teroristi.
jejda asi jsem zvolila špatný nadpis, pardon ![]()
@Kobliha51 píše:
Napadlo mě úplně to samé ![]()
@Zuzyk píše:
jejda asi jsem zvolila špatný nadpis, pardon
Ale aspoň se to krásne odlehčilo. ![]()
@Kobliha51 píše:
také, hned jsem šla číst zprávy ![]()
@Kobliha51 píše:
Taky tak ![]()
Promiň, ale já se tady válím smíchy
sexuální jatka
!!! mrzi me, ze mas tento problem, delali ti utz?
@Kobliha51 píše:
jo, taky mě to napadlo ![]()
@brko píše:
Promiň, ale já se tady válím smíchysexuální jatka
!!! mrzi me, ze mas tento problem, delali ti utz?
myslíš ultrazvuk, ano dělali, i stěry, ale nikde nic ![]()
Nech si udělat nějaké Poradne vyšetření. Znám jednu, ktera mela to samé. Nechci strašit, ale mela rakovinu,, spodku"
@Ivuska88 píše:
Nech si udělat nějaké Poradne vyšetření. Znám jednu, ktera mela to samé. Nechci strašit, ale mela rakovinu,, spodku"
Tím mě strašila i sestra, ale podle doktorky by se v tomto případě měli projevit nějaké změny na čípku a ten je prý čistý
samo že mě to děsí, navíc jsem si to googlila, pěkná blbost teda to se přiznám, akorát mě to ještě více vyděsilo ![]()
A dělali Ti vyšetření krve, konkrétně krevní obraz a srážlivost? Nejsi třeba náchylná na modřiny, nekrvácíš po čištění zubů a pod.?