Už zase jatka, jakto? Děsí mě to!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
2.7.15 10:30
@pe-terka píše:
A dělali Ti vyšetření krve, konkrétně krevní obraz a srážlivost?

Ne to my nedělali, myslí že by to mohlo souviset? Jako třeba že je něco špatně přímo z krví? :think: Na to se jí zítra zeptám jak tam budu, děkuji ta tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.7.15 10:38
@Zuzyk píše:
Ne to my nedělali, myslí že by to mohlo souviset? Jako třeba že je něco špatně přímo z krví? :think: Na to se jí zítra zeptám jak tam budu, děkuji ta tip

tak je to jedna z možností…Nebo třeba hodně křehké cévy, na to by byl ten Ascorutin dobrá první volba. To máš jak u malých dětí, když se vrtají v nose a pak krvácí…Na podobném principu to může fungovat u tebe.
Jinak boleti v oblasti podbřišku nemáš - během sexu i mimo něj…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.7.15 10:41
@pe-terka píše:
tak je to jedna z možností…Nebo třeba hodně křehké cévy, na to by byl ten Ascorutin dobrá první volba. To máš jak u malých dětí, když se vrtají v nose a pak krvácí…Na podobném principu to může fungovat u tebe.
Jinak boleti v oblasti podbřišku nemáš - během sexu i mimo něj…?

Ascorutin beru od března, beru maximum co jde, dva třikrát denně tak mi to řekla doktorka, ale i tak se to pořád děje. Bolesti u sexu nemám, naštěstí. Když to začalo, stávalo se to jen u polohy zezadu, ale nyní už je to u jakékoli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.7.15 10:53
@Ivuska88 píše:
Nech si udělat nějaké Poradne vyšetření. Znám jednu, ktera mela to samé. Nechci strašit, ale mela rakovinu,, spodku"

Muzu potvrdit. Jsem po druhe konizaci cipku vcera, zaclo to krvacenim pri sexu, 2!! roky se mnou dr nic nedelal. Ted me ceka odebrani delohy a onkologie. Zkus jinyho doktora, nenechej to tak prosim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.7.15 11:04
@Zuzyk píše:
Tím mě strašila i sestra, ale podle doktorky by se v tomto případě měli projevit nějaké změny na čípku a ten je prý čistý :nevim: samo že mě to děsí, navíc jsem si to googlila, pěkná blbost teda to se přiznám, akorát mě to ještě více vyděsilo :(

Vcera jsem se az dozvedela ze se tyto zmeny daj zamenit se zanetlivymi zmenami, proste se to tvari jako zanet.. Ja chodila 2 roky 3× do mesice k dr, nikdy nic nezjistil. Vse bylo ok. Silne MS 3 tydny, bily vytok, silne bolesti. Az me muj odvezl na pohotovost tak se tam zdesili. Ted lezim ve spitale, nejde jim zastavit krvaceni z cipku, nemuzu uz mit deti, nic. Za nazor jineho dr nic nedas, pro klid duse..
Je mi cerstvych 36, doma male deti, uz kvuli nim musim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.7.15 11:06
@Zuzyk píše:
Ascorutin beru od března, beru maximum co jde, dva třikrát denně tak mi to řekla doktorka, ale i tak se to pořád děje. Bolesti u sexu nemám, naštěstí. Když to začalo, stávalo se to jen u polohy zezadu, ale nyní už je to u jakékoli :(

Asi bych si nechala vyšetřit tu krev (KO, faktory srážlivosti), aby se vyloučila nějaká krevní patologie. Jinak znovu stěry z čípku na citologii. Měla jsem kdysi podobné problémy (špinění po styku), byl za tím hluboký pánevní zánět, který odhalilo až speciální vyšetření, ne běžný stěr. Ale já jsem měla i boleti v podbřišku, jako při menstruaci. Jo, a nemáš tělísko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.7.15 11:07
@misi11 píše:
Muzu potvrdit. Jsem po druhe konizaci cipku vcera, zaclo to krvacenim pri sexu, 2!! roky se mnou dr nic nedelal. Ted me ceka odebrani delohy a onkologie. Zkus jinyho doktora, nenechej to tak prosim :kytka:

Panečku, to mě moc mrzí za tebe, to si ani neumím představit :hug: to mě ale taky vytáčí tihle doktoři, co někomu něco zapinkají a co pak ten člověk jako? Jdeš k doktorovy, protože je to doktor, má vzdělání všechno, věříš mu a pak toto, no to je ježiš jsem se vztekla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
2.7.15 11:08

Ahoj holky, děsíte mě. Mam to také tak. Ale není to pravidlem. Některé měsíce je to ok, jindy krvácí i po stolici. Už to mám asi 2 roky. Několikrát jsem byla na stěrech, několikrát na utz a vše prý dobré. Vidělo mě víc lékařů, tak se utěšuji, že by nic nepřehledli. Jak se to tedy vyvíjelo u tebe @misi11?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.7.15 11:08
@misi11 píše:
Vcera jsem se az dozvedela ze se tyto zmeny daj zamenit se zanetlivymi zmenami, proste se to tvari jako zanet.. Ja chodila 2 roky 3× do mesice k dr, nikdy nic nezjistil. Vse bylo ok. Silne MS 3 tydny, bily vytok, silne bolesti. Az me muj odvezl na pohotovost tak se tam zdesili. Ted lezim ve spitale, nejde jim zastavit krvaceni z cipku, nemuzu uz mit deti, nic. Za nazor jineho dr nic nedas, pro klid duse..
Je mi cerstvych 36, doma male deti, uz kvuli nim musim..

To mě moc mrzí. Přeju hodně sil a držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
2.7.15 11:10

Už jsem dočetla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.7.15 11:15
@pe-terka píše:
Asi bych si nechala vyšetřit tu krev (KO, faktory srážlivosti), aby se vyloučila nějaká krevní patologie. Jinak znovu stěry z čípku na citologii. Měla jsem kdysi podobné problémy (špinění po styku), byl za tím hluboký pánevní zánět, který odhalilo až speciální vyšetření, ne běžný stěr. Ale já jsem měla i boleti v podbřišku, jako při menstruaci. Jo, a nemáš tělísko?

Tělísko nemám, beru AH už spoustu let, tu samou, napadlo mě i jestli to tím nebude, jestli třeba není čas změnit ji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.7.15 11:21

Me to zaclo krvacenim po sexu (bez divociny), nekdy, obcas, postupne se pridavala silna menstruace, trvala 3 tydny, nekdy stacilo nyst tezsi tasku a zacla jsem krvacet, byt ve stresu.. postupne krvaceni pri vysetreni, slabe, jak kdyz klasika, nic nad cim by se clovek pozastavil dokud si nedal dve a dve dohromady.. Sex me bolel, neuvolnila jsem se uz, mela jsem hruzu kolik bude krve.. Pri jednom silnym krvaceni z niceho me chlap odvezl na pohotovost, tam jsem po haluzy natrefila na onkogynekologa, uplne zasl.. Polycystycke vajecniky, predrakovinove zmeny na cipku, konizace, vzali mi co nejvic, ale neslo to vsechno. Bylo to v dubnu loni. Gyndar jen rekl ze se bal ze to bude horsi 8o Pred 3 tydnama jsem na vysetreni strasne krvacela, bylo mi jasne ze to neni ok. Vcera mi brali nadory z cipku a zacatku delohy. Jsem na kapackach protoze nejde zastavit krvaceni, ohladu kvuli dalsi narkoze.. Za 14 dnu jdu k onkogynekologovi pro vysledky a domluvit se na odebrani delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.7.15 11:23
@pe-terka píše:
To mě moc mrzí. Přeju hodně sil a držím pěsti :hug:

Dekuju :hug:
Spousta me zna jako Sissi79, ale potrebovala jsem se stahnout a vsechno.
Rikala jsem si ze deti uz mam, tak co.. A ono prave proto ze deti uz mam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.7.15 11:25

Krvacela jsem behem sexu po antikoncepci.Pak jsem ji vynechala, nechala telo stabilizovat a bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.7.15 11:25

Šla bych k jiné Dr. Doktorka, která by mě poslala domů jako zdravou, když bych pokaždém sexu krvácela, by ve mě nevzbuzovala příliš důvěry. Nicméně dělali ti nějaké vyšetření, jestli třeba nemáš cystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí