Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Strašně moc moc moc moc moc držím palečky
vím že se to lehce říká a že je to fráze ale to chce myslet pozitivně
úsměv
psychyka je dle mého důležitá v těchto věcech, nedej se
![]()
@Lejaa píše: Šla bych k jiné Dr. Doktorka, která by mě poslala domů jako zdravou, když bych pokaždém sexu krvácela, by ve mě nevzbuzovala příliš důvěry. Nicméně dělali ti nějaké vyšetření, jestli třeba nemáš cystu?
Dělali mi stěry, ultrazvuk, nasadili Ascorutin a prý je vše v pořádku tam dole
k tomu dalšímu doktorovi, nevím jestli se to počítá, ale když jsem tam byla posledně a předposledně, byla tam místo pana doktora paní doktorka, sestřička říkala, že je nová že se udou s panem doktorem střídat, takže poslední dvě návštěvy jsem byla u ní, doktor se kouknul dal ascorutin a hotovo, paní doktorka pak udělala i stěry pro jistotu, výsledky čípek je čistý ![]()
@Zuzyk píše:
@misi11Strašně moc moc moc moc moc držím palečkyvím že se to lehce říká a že je to fráze ale to chce myslet pozitivně
úsměv
psychyka je dle mého důležitá v těchto věcech, nedej se
![]()
Dekuju
ted uz o tom dokazu mluvit, ale od myslenek ze si to hodim, nedokazala jsem to rict rodine, nikomu.. ted uz lepsi, uz o tom dokazu mluvit, prijmout to, ale vykyvy jsou sileny, rano slzy ze vykrvacim, jak na horske draze.. Z
Ty ale necekej ![]()
Já teda nevím, ale cysta se z výtěru nezjistí, ne?
Možná bych si zajela do nějaké porodnice na podrobnější vyšetření.. Případně si nech udělat ten krevní obraz.. Já mám špatnou srážlivost a málo železa atd.. A stávalo se mi, že mi často tekla krev z nosu, nejhorší průser to byl u porodu, kdy se o tom ještě nevědělo..:( Takže je dost možné, že jak se při styku vyvine tlak, všechno se prokrví, že ti třeba praskají nějaké cévky ![]()
@Lejaa píše:
Já teda nevím, ale cysta se z výtěru nezjistí, ne?
Možná bych si zajela do nějaké porodnice na podrobnější vyšetření.. Případně si nech udělat ten krevní obraz.. Já mám špatnou srážlivost a málo železa atd.. A stávalo se mi, že mi často tekla krev z nosu, nejhorší průser to byl u porodu, kdy se o tom ještě nevědělo..:( Takže je dost možné, že jak se při styku vyvine tlak, všechno se prokrví, že ti třeba praskají nějaké cévky
Cysta by měla být viditelná na ultrazvuku, ne? A ten dělali… ![]()
Každopádně souhlasím, zakl. by se měla nechat znovu komplet vyšetřit, krvácet po každém styku není normální. A pokud by měla pocit, že ji oš. lékař odbývá, vyměnit za pečlivějšího…