Už zase jatka, jakto? Děsí mě to!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
2.7.15 11:25

@misi11

Strašně moc moc moc moc moc držím palečky :hug: vím že se to lehce říká a že je to fráze ale to chce myslet pozitivně :D úsměv :D psychyka je dle mého důležitá v těchto věcech, nedej se :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.7.15 11:31
@Lejaa píše: Šla bych k jiné Dr. Doktorka, která by mě poslala domů jako zdravou, když bych pokaždém sexu krvácela, by ve mě nevzbuzovala příliš důvěry. Nicméně dělali ti nějaké vyšetření, jestli třeba nemáš cystu?

Dělali mi stěry, ultrazvuk, nasadili Ascorutin a prý je vše v pořádku tam dole :nevim: k tomu dalšímu doktorovi, nevím jestli se to počítá, ale když jsem tam byla posledně a předposledně, byla tam místo pana doktora paní doktorka, sestřička říkala, že je nová že se udou s panem doktorem střídat, takže poslední dvě návštěvy jsem byla u ní, doktor se kouknul dal ascorutin a hotovo, paní doktorka pak udělala i stěry pro jistotu, výsledky čípek je čistý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.7.15 11:31
@Zuzyk píše:
@misi11Strašně moc moc moc moc moc držím palečky :hug: vím že se to lehce říká a že je to fráze ale to chce myslet pozitivně :D úsměv :D psychyka je dle mého důležitá v těchto věcech, nedej se :hug: :kytka:

Dekuju :kytka: ted uz o tom dokazu mluvit, ale od myslenek ze si to hodim, nedokazala jsem to rict rodine, nikomu.. ted uz lepsi, uz o tom dokazu mluvit, prijmout to, ale vykyvy jsou sileny, rano slzy ze vykrvacim, jak na horske draze.. Z
Ty ale necekej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.7.15 11:34

Já teda nevím, ale cysta se z výtěru nezjistí, ne?
Možná bych si zajela do nějaké porodnice na podrobnější vyšetření.. Případně si nech udělat ten krevní obraz.. Já mám špatnou srážlivost a málo železa atd.. A stávalo se mi, že mi často tekla krev z nosu, nejhorší průser to byl u porodu, kdy se o tom ještě nevědělo..:( Takže je dost možné, že jak se při styku vyvine tlak, všechno se prokrví, že ti třeba praskají nějaké cévky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.7.15 14:36
@Lejaa píše:
Já teda nevím, ale cysta se z výtěru nezjistí, ne?
Možná bych si zajela do nějaké porodnice na podrobnější vyšetření.. Případně si nech udělat ten krevní obraz.. Já mám špatnou srážlivost a málo železa atd.. A stávalo se mi, že mi často tekla krev z nosu, nejhorší průser to byl u porodu, kdy se o tom ještě nevědělo..:( Takže je dost možné, že jak se při styku vyvine tlak, všechno se prokrví, že ti třeba praskají nějaké cévky :nevim:

Cysta by měla být viditelná na ultrazvuku, ne? A ten dělali… :think:
Každopádně souhlasím, zakl. by se měla nechat znovu komplet vyšetřit, krvácet po každém styku není normální. A pokud by měla pocit, že ji oš. lékař odbývá, vyměnit za pečlivějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí