Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím, nad čím váháš??? Třetí nechcete, tak postinor je na místě! Je to sice dryák, ale ve tvém případě nechápu tyto úvahy. Rozhodně to neublíží a musíš si sama odpovědět na otázku, co je pro tebe menší zlo - těhotenství, nebo přežít užití postinoru?
MMch, máš pocit, že případný potrat je pro tělo menší záhul? ![]()
Šance, že otěhotníš, zas není tak velká. Přeji ať to dopadne k vasí spokojenosti
Presne, treti nechcete, tak urcite je lepsi vzit postinor nez jit pak na potrat.. ja mela postinor 2× a vse ok.. ono zakon schvalnosti kdyz nechces, tak stat se muze..radeji si pro nej skoc
Postinor jsem použila 2× a nikdy jsem nepociťovala nějaké vedlejší účinky. Prostě jsem do pár dnů dostala MS a další přišla až za další cyklus.
Jinak nechápu, když si sleduješ ovulaci, jak to že jsi nevěděla, že se zpozdila?!?! ![]()
@silvik.sk píše:
Nevím, nad čím váháš??? Třetí nechcete, tak postinor je na místě! Je to sice dryák, ale ve tvém případě nechápu tyto úvahy. Rozhodně to neublíží a musíš si sama odpovědět na otázku, co je pro tebe menší zlo - těhotenství, nebo přežít užití postinoru?
MMch, máš pocit, že případný potrat je pro tělo menší záhul?
vzala bych si Postinor, lepší než potrat, ne???
![]()
Taky je pravděpodobné, že to třetí, jestli ne teď, tak dřív nebo později touto formou „ochrany“ přijde.
Určitě postinor. Ale hlavně nechápu jak někdo kdo nechce děti má jako ochranu ňákej výpočet dní…nebylo by lepší brát prášky nebo tělísko? ![]()
Posunutí ovulace není vůbec nic neobvyklého. Dopředu přece nemůžeš vědět, jaký bude cyklus. Jak to může někdo něčekat?
Nechápu, nad čím pořád přemýšlíš. Pokud otěhotnět opravdu nechceš, je Postinor pro tebe nejmenší zlo a nejlepší řešení v tuto chvíli. V případě potratu na tom budeš hůř. A ptát se někoho, jestli otěhotněl po posunuté ovulaci - k čemu ti taková informace bude? Někdo třeba po ní neotěhotněl a u tebe to jako bude stejné?
Jak to bylo u někoho jiného, je přece zcela irelevantní. Jo, já otěhotněla 2× po posunuté ovulaci, ale my se v té době o dítě snažili a já kvůli tomu sledovala (před prvním těhotentsvím) BT a ovulační testy (před druhým těhotenstvím) a tak vím přesně, kdy ovulace byla. Když byla přesně nezadařilo se, ale jak se šoupla…
… Pomůže ti to? Pochybuji.
A to nemůžeš mít nehormonální tělísko? Tak jste teda určitě měli kondom ne? Já nevím, ale já tomu spoléhání na ovulaci prostě nevěřím.
@Anonymní píše:
Sex byl včera 24 dc a ovulace je dneska, ovulační test je jasně pozitivní i hlen je a bolest v podbřiškuprotože jsme byli mimo ČR na dovolené a tam jsem myslela, že ovulace proběhla dle příznaků - nechápu to že je i nyní snad nejsou dvě ovulace v cyklu ne?
a je to volně prodejné nevíte? Díky holky
Taky máme jedno (možná i dvě) dítka díky posunuté ovulaci (dle ultrazvuku oplodnění 22 DC). Pokud to vnímáš tak, že další dítě rozhodně ne, a nechráněný sex byl den ped prokázanou ovulací, není co řešit. Nejsem zastáncem umělých hormonů, ale ve tvém případě je to jasná valba…Vždyť je to jednorázkovka…A rozhodně lepší než interrupce ![]()
Příspěvek upraven 03.07.15 v 08:11
@JaneDoe píše:
Fuj teda věta o případném potratu mě zvedla ze židle…
Proč? To je snad každého věc, ne?
Ale nic to nemění na tom, že když dítě nechci, tak se chráním.. Je spousta způsobů ![]()
Takže zakladatelko leť pro Postinor
A co nejdřív.
@Krasavicaa píše:
Proč? To je snad každého věc, ne?Ale nic to nemění na tom, že když dítě nechci, tak se chráním.. Je spousta způsobů
Takže zakladatelko leť pro PostinorA co nejdřív.
jo to jo, jen ten styl jakým to píše, jak kdyby to nic nebylo… daleko horší než si vzít postinor ![]()
@JaneDoe píše:
jo to jo, jen ten styl jakým to píše, jak kdyby to nic nebylo… daleko horší než si vzít postinor
Tak ono je to celé napsané divně.
Mě hlavně baví, jak někdo spoléhá na ovulaci, plodné a neplodné dny, na antiko kašle a pak se nestíhá divit
No jak to, že se to posunulo
![]()