Ujeli jsme při sexu

9819
3.7.15 07:50

Nevím, nad čím váháš??? Třetí nechcete, tak postinor je na místě! Je to sice dryák, ale ve tvém případě nechápu tyto úvahy. Rozhodně to neublíží a musíš si sama odpovědět na otázku, co je pro tebe menší zlo - těhotenství, nebo přežít užití postinoru?
MMch, máš pocit, že případný potrat je pro tělo menší záhul? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
3.7.15 07:52

Já nechápu, kdy jste měli ten sex :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.7.15 07:52

Šance, že otěhotníš, zas není tak velká. Přeji ať to dopadne k vasí spokojenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.7.15 07:53

Presne, treti nechcete, tak urcite je lepsi vzit postinor nez jit pak na potrat.. ja mela postinor 2× a vse ok.. ono zakon schvalnosti kdyz nechces, tak stat se muze..radeji si pro nej skoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
3.7.15 07:54

Postinor jsem použila 2× a nikdy jsem nepociťovala nějaké vedlejší účinky. Prostě jsem do pár dnů dostala MS a další přišla až za další cyklus.
Jinak nechápu, když si sleduješ ovulaci, jak to že jsi nevěděla, že se zpozdila?!?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
3.7.15 07:54
@silvik.sk píše:
Nevím, nad čím váháš??? Třetí nechcete, tak postinor je na místě! Je to sice dryák, ale ve tvém případě nechápu tyto úvahy. Rozhodně to neublíží a musíš si sama odpovědět na otázku, co je pro tebe menší zlo - těhotenství, nebo přežít užití postinoru?
MMch, máš pocit, že případný potrat je pro tělo menší záhul? :roll:

vzala bych si Postinor, lepší než potrat, ne??? :! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.7.15 07:56

Taky je pravděpodobné, že to třetí, jestli ne teď, tak dřív nebo později touto formou „ochrany“ přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.7.15 07:57

Určitě postinor. Ale hlavně nechápu jak někdo kdo nechce děti má jako ochranu ňákej výpočet dní…nebylo by lepší brát prášky nebo tělísko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.7.15 08:02

Posunutí ovulace není vůbec nic neobvyklého. Dopředu přece nemůžeš vědět, jaký bude cyklus. Jak to může někdo něčekat? :nevim: Nechápu, nad čím pořád přemýšlíš. Pokud otěhotnět opravdu nechceš, je Postinor pro tebe nejmenší zlo a nejlepší řešení v tuto chvíli. V případě potratu na tom budeš hůř. A ptát se někoho, jestli otěhotněl po posunuté ovulaci - k čemu ti taková informace bude? Někdo třeba po ní neotěhotněl a u tebe to jako bude stejné? :nevim: Jak to bylo u někoho jiného, je přece zcela irelevantní. Jo, já otěhotněla 2× po posunuté ovulaci, ale my se v té době o dítě snažili a já kvůli tomu sledovala (před prvním těhotentsvím) BT a ovulační testy (před druhým těhotenstvím) a tak vím přesně, kdy ovulace byla. Když byla přesně nezadařilo se, ale jak se šoupla… 8)… Pomůže ti to? Pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.7.15 08:02

A to nemůžeš mít nehormonální tělísko? Tak jste teda určitě měli kondom ne? Já nevím, ale já tomu spoléhání na ovulaci prostě nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.15 08:09
@Anonymní píše:
Sex byl včera 24 dc a ovulace je dneska, ovulační test je jasně pozitivní i hlen je a bolest v podbřišku :zed: protože jsme byli mimo ČR na dovolené a tam jsem myslela, že ovulace proběhla dle příznaků - nechápu to že je i nyní snad nejsou dvě ovulace v cyklu ne? :nevim: a je to volně prodejné nevíte? Díky holky :roll:

Taky máme jedno (možná i dvě) dítka díky posunuté ovulaci (dle ultrazvuku oplodnění 22 DC). Pokud to vnímáš tak, že další dítě rozhodně ne, a nechráněný sex byl den ped prokázanou ovulací, není co řešit. Nejsem zastáncem umělých hormonů, ale ve tvém případě je to jasná valba…Vždyť je to jednorázkovka…A rozhodně lepší než interrupce :think:

Příspěvek upraven 03.07.15 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
3.7.15 08:22

Fuj teda věta o případném potratu mě zvedla ze židle… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.7.15 08:27
@JaneDoe píše:
Fuj teda věta o případném potratu mě zvedla ze židle… :cert:

Proč? To je snad každého věc, ne?

Ale nic to nemění na tom, že když dítě nechci, tak se chráním.. Je spousta způsobů :roll:
Takže zakladatelko leť pro Postinor :roll: A co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
1219
3.7.15 08:29
@Krasavicaa píše:
Proč? To je snad každého věc, ne?Ale nic to nemění na tom, že když dítě nechci, tak se chráním.. Je spousta způsobů :roll:
Takže zakladatelko leť pro Postinor :roll: A co nejdřív.

jo to jo, jen ten styl jakým to píše, jak kdyby to nic nebylo… daleko horší než si vzít postinor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.7.15 08:32
@JaneDoe píše:
jo to jo, jen ten styl jakým to píše, jak kdyby to nic nebylo… daleko horší než si vzít postinor :kytka:

Tak ono je to celé napsané divně. :-) Mě hlavně baví, jak někdo spoléhá na ovulaci, plodné a neplodné dny, na antiko kašle a pak se nestíhá divit :-D No jak to, že se to posunulo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa