Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie je
Lenže možno tehotná je, ona to nevie ![]()
Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko ![]()
@Deborah píše:
Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie jeLenže možno tehotná je, ona to nevie
Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko
Napíši to hnusně, ale co by bylo zakladatelce po tom?
Zakladatelka řeší svoji situaci a ona 3tí nechce. Tak buď postinor, nebo potrat. Jasný, těhotná být nemusí, ale může, takže ten postinor je nyní nejlepší volba.
Takže jí může být úplně jedno, že někdo nemůže mít x let děti. Nemůže si na sebe brát cizí problémy ![]()
@Deborah píše:
Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie jeLenže možno tehotná je, ona to nevie
Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko
Co má společného zakladatelka s někým, kdo nemůže mít 10 let děti.
Každý musí řešit daný problém podle své situace. Ta žena, která nemůže otěhotnět, snad zakladatelce případné 3. dítě živit a starat se o něj nebude, ne? Zakladatelka si vzala Postinor 11 hodin po styku, vajíčko se ještě ani nemuselo uvolnit. Ovulační testy ukazují, že se vajíčko uvolní do 24 hodin. Nazývat užití Postinoru potratem je hodně přehnané a zakladatelce její situaci jen zhoršuje.
@bartsch spoločné má iba to, že oplodnené vajíčko (ak u zakladateľky bolo) je v oboch prípadoch ten istý začínajúci život, ibaže žena, ktorá 10 rokov nemôže mať deti, si to akosi viac uvedomuje ![]()
Inak áno, pravda je to, každý si rieši svoje situácie ako chce, každý ma svoj rozum a svoju vôľu. Ja to nikomu neberem. Tému právo dieťaťa na život a pod. rozoberať nebudem, to by bolo na ďalších 50 strán
Možno k oplodneniu došlo.. možno nie.. Čo sa týka slova „vražda“, nech si to každý nazve ako chce.. ja takto nazývam každé úmyselné ukončenie tehotenstva v ktoromkoľvek štádiu.. (jasné, že nejdem rozoberať nejaké špeciálne situácie ako ohrozenie života matky a pod.) je to môj názor. Tož vsjo. Idem z tejto témy ![]()
@Deborah píše:
hele, dej už s tím pokoj, silně přeháníš a zbytečně taháš hloupé argumenty z rukávu. Na názor, jestli to je nebo není vražda se tě nikdo neptal, tak jí dej pokoj.
@Deborah píše:
@Krasavicaa som rada, že ťa bavím
Bavíš… A říkám si, zda by jsi neměla navštívit nějakého odborníka
![]()
@terinka4444 píše:
hele, dej už s tím pokoj, silně přeháníš a zbytečně taháš hloupé argumenty z rukávu. Na názor, jestli to je nebo není vražda se tě nikdo neptal, tak jí dej pokoj.
Asi tak ![]()
@Anonymní píše:
já jsem se rovnou objednala k Dr ona má teď týden dovolenou od pondělka takže pak k ní zajdu a probereme to co s tím dáljá jen vím, že hematolog zakázal jakoukoliv Ha a ona taky takže jsme to řešilo kondomem v plodné dny cca 3 dny před s kondomem, v den ovu a 3 dny po a jak říkám, 2 roky to vždy vyšlo na den v pohodě až teďka proste se spozdila ovu o 5 dnů s čím nikdo nepočítal takže prostě ponaučení pro nás dva nemalý
máme dvě děti a třetí opravdu nechceme, je mi 33 takže prostě i rozum máme njn ale naše jasná chyba to je o tom žádná
Tudíž jiný metody Ha po porodu jsme ani neprobírali pak už víc - tělíska já jsem se bála mít v sobě něco „takovýho“ stejně tak manžel aby to nevadilo nějak při sexu a ono ne taky každému sedne někdo přes něj má ms a pořád špiní nebo to způsobuje záněty děloh různý apod.ale třebas na něj přistoupím neříkám, že ne jen to chce probrat ze všech stran aby to bylo dobře no
bazální teplotu jsi nikdy nezkoušela? je poměrně spolehlivá, zpětně tu ovulaci ukáže, takže na použití plodných a neplodných dnů je super. A za pár cyklů jsi v měření profík. Upřímně, z tělísek mám hrůzu já, prostě bych to nedala, už jen při představě tělíska je mi mdlo.
@Krasavicaa píše:
Bavíš… A říkám si, zda by jsi neměla navštívit nějakého odborníka![]()
![]()
Aha, takže keď má niekto iný názor alebo ide proti prúdu, už je súci na odborníka ![]()
@Deborah píše:
Aha, takže keď má niekto iný názor alebo ide proti prúdu, už je súci na odborníka
Ale vůbec ne. Jen někteří jedinci to nemají v hlavě v pořádku.
Neber si to osobně ![]()
@Deborah píše:
@bartsch spoločné má iba to, že oplodnené vajíčko (ak u zakladateľky bolo) je v oboch prípadoch ten istý začínajúci život, ibaže žena, ktorá 10 rokov nemôže mať deti, si to akosi viac uvedomuje
Inak áno, pravda je to, každý si rieši svoje situácie ako chce, každý ma svoj rozum a svoju vôľu. Ja to nikomu neberem. Tému právo dieťaťa na život a pod. rozoberať nebudem, to by bolo na ďalších 50 stránMožno k oplodneniu došlo.. možno nie.. Čo sa týka slova „vražda“, nech si to každý nazve ako chce.. ja takto nazývam každé úmyselné ukončenie tehotenstva v ktoromkoľvek štádiu.. (jasné, že nejdem rozoberať nejaké špeciálne situácie ako ohrozenie života matky a pod.) je to môj názor. Tož vsjo. Idem z tejto témy
prosím tě, jako nám je putna, že máš dětí jako smetí, tak tobě nechť je putna, co zakladatelka dělá. Cpeš jí svá až hysterická moudra úplně zbytečně. Tohle dělá s lidmi víra?
Jinak neměla oplodněné vajíčko, vzala to 11 hodin po styku, kdy jí ovulační test ukázal vysokou hladinu hormonu, to znamená, že ovulace nastane zhruba za 24 hodin, takže vajíčko ještě nebylo uvolněno, natož aby bylo oplozeno.
Tak jako ostatní respektují tebe, tvou víru a tvých 6 dětí, buď tak hodná a respektuj jiné.
@terinka4444 píše:
prosím tě, jako nám je putna, že máš dětí jako smetí, tak tobě nechť je putna, co zakladatelka dělá. Cpeš jí svá až hysterická moudra úplně zbytečně. Tohle dělá s lidmi víra?
Jinak neměla oplodněné vajíčko, vzala to 11 hodin po styku, kdy jí ovulační test ukázal vysokou hladinu hormonu, to znamená, že ovulace nastane zhruba za 24 hodin, takže vajíčko ještě nebylo uvolněno, natož aby bylo oplozeno.
Tak jako ostatní respektují tebe, tvou víru a tvých 6 dětí, buď tak hodná a respektuj jiné.
Lépe bych to nenapsala
![]()