Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Deborah píše:
Aha, takže keď má niekto iný názor alebo ide proti prúdu, už je súci na odborníka
ne, jdi di proti proudu klidně jak chceš, ale necpi to jiným. Zakladatelka se neptala, jestli je užití postinoru vražda, ty to tady meleš dokola ak ničemu, jen aby si jsi ukázala nevím co…tvrdošíjně tady dokola meleš jedno a to samé, proto tebe je užití postinoru nepřijatelné, tak ho neužívej, pro jiné je přijatelné, tak je nech být, každá máme právo na to své. Navíc zakladatelka ho už vzala, takže tvé výkřiky o vraždě jsou zbytečné. Jen schválně ubližuješ.
Příspěvek upraven 03.07.15 v 15:11
@Anonymní píše:
No právějá se ho taky bojím a vzbuzuje to ve mě akorát hrůzu, strach, nedůvěru apod. a manžel tomu taky nehoduje
nikdy jsem to nezkoušela měřit jen něco málo o ní vím, že se musí měřit každý ráno ve stejnou hodinu ne? A v posteli nejlépe než vstanu
Jakože jsou tam nějaký podmínky aby to přesně a spolehlivě ukázalo ale možná jsem to někde blbě přečetla už kdysi když jsem se letmo o to zajímala čím si pohlídat ovulaci a napadlo mě jen testama a pak příznakama ale jak vidno, tak na příznaky spoléhat fakt nejde
teď je důležitý hlavně abych z tohohle neotěhotněla a nemělo to ty vedlejší účinky na který jsem byla upozorněná a pak další věc vyřešit co s tím dál. Sypu si popel na hlavu jako nikdy
![]()
![]()
jo, musí se měřit stejně po minimálně pěti hodinách spánku…takže já to řešila tak, že jsem si na pátou dala budík
zmřila, jak teploměr zapípal, vyndala a spala dál, ráno jsem koukla, teploměr drží poslední měření a zapsala.
@terinka4444 píše:
ne, jdi di proti proudu klidně jak chceš, ale necpi to jiným. Zakladatelka se neptala, jestli je užití postinoru vražda, ty to tady meleš dokola ak ničemu, jen aby si jsi ukázala nevím co…tvrdošíjně tady dokola meleš jedno a to samé, proto tebe je užití postinoru nepřijatelné, tak ho neužívej, pro jiné je přijatelné, tak je nech být, každá máme právo na to své. Navíc zakladatelka ho už vzala, takže tvé výkřiky o vraždě jsou zbytečné. Jen schválně ubližuješ.Příspěvek upraven 03.07.15 v 15:11
Ať jsou to lidi s vírou, vegani či vegetariáni, tak všichni budou furt svoje názory prosazovat za každou cenu a furt to všem cpát. A právě proto si o určitých jedincích myslím, že jsou na hlavu ![]()
@Anonymní píše:
Děkujumoc hezky jsi to napsala.
nic si z ní nedělej ![]()
@Deborah
jo to víš den dva po sexu mam v sobě života nevídaně ![]()
@dituleska píše:
@Deborahjo to víš den dva po sexu mam v sobě života nevídaně
Postinor zabrani nidaci embrya. Odkdy je embryo clovek a ma lidska prava? Definujme si pojmy a pak po sobe muzeme hazet vrazdama a kroutit ocima.
Jestli je pro nekoho vrazda potrat v 9TT, tak to se od uziti postinoru opravdu az tak zasadne nelisi, jen je to technicky narocnejsi. Ikdyz tedka uz na to taky mame piluli.
@Anonymní píše:ty jo vstávat v 5 ráno kvůli měření?
![]()
to je mazec
a co na to manžel jako chápal to nebo nesmál se tomu třebas?
ale zase je pravda, že asi docela dost ženských se tím řídí a je to ok co tak slýchávám a čtu
možná by nebylo od věci něco o tom načíst
já nevstávala, já měla teploměr na stolku, zazvonil budík, já sáhla po teploměru, šoupla mezi nohy, zapípal, vyndala a spala
jo jo, lidi dělají šilený věci ![]()
@terinka4444 to si fakt myslíš, že ja nemám iné starosti, iba tu riešiť anonymnú zakladateľku? Že som napísala pár riadkov svoj názor, ktorý tu nikomu nesedí??? To ako znamená, že ju nerešpektujem?
Veď mne je úplne jedno, nech si robí čo chce. Práve preto aj, že sa necítim v tejto téme vítana a rešpektovaná, som napísala, že z témy odchádzam.. tak prečo tu do mňa stále niekto vŕta, hm?
@Pudloslava jo ale tu taletu bych nedala ani největšímu nepříteli, pokud myslíš tu samou co já
@Anonymní píše:
Já toho dneska ráno bulela protože se to ve mě pralo. Manžel mi na to řekl, ať do sebe nic necpu když nevím co to se mnou udělá i vzhledem k mojí diagnoze zejména takovýhle drijáky že to nějak dopadne vždyt bych taky nemusela být těhotnáale mohla
a kdybych byla, že si mimčo necháme njn jenže ani jeden třetí nechceme takže jak se znám, tak ani já bych to nedokázala dát pryč stejně tak manžel takže bychom měli třetí dítě jen proto, že jsme ujeli ale v podstatě by bylo „nechtěné“ já vůbec nevím jak bych se s tímhle smířila zda bych si to nevyčítala, měla ho ráda nebo nevím jak by to bylo dál
tohle nikdo nechce prostě proto jsem potřebovala radu nebo něčí názor prostě cokoliv co by mě v tu chvíli uklidnilo a trošku nasměrovalo k tomu „co dál“
udělali jsme chybu oba dva a ponaučili jsme se z toho moc a snad se nic nestane když jsme to takhle podchytili, výčitky jsou jako blázen a omluvit se neni komu tak já ani nemůžu dělat víc
já se mu nedivím, má o tebe strach.. ono přece jenom je to hormonální bomba ![]()
@terinka4444 píše:
prosím tě, jako nám je putna, že máš dětí jako smetí, tak tobě nechť je putna, co zakladatelka dělá. Cpeš jí svá až hysterická moudra úplně zbytečně. Tohle dělá s lidmi víra?
Jinak neměla oplodněné vajíčko, vzala to 11 hodin po styku, kdy jí ovulační test ukázal vysokou hladinu hormonu, to znamená, že ovulace nastane zhruba za 24 hodin, takže vajíčko ještě nebylo uvolněno, natož aby bylo oplozeno.
Tak jako ostatní respektují tebe, tvou víru a tvých 6 dětí, buď tak hodná a respektuj jiné.
postinor ale nezabrani oplozeni vajicka, jen jeho nidaci. Embryo mohlo vzniknou, pokud ano, za nejakych 5 dnu zemre/uhyne, protoze nebude mit podminky k zivotu.
mimochodem i nitrodelozni telisko funguje takto, nitrodelozni telisko je vlastne trvaly postinor. Pro ochranitele nenidovanych embryii nepripustny.
@Deborah píše:
@terinka4444 to si fakt myslíš, že ja nemám iné starosti, iba tu riešiť anonymnú zakladateľku? Že som napísala pár riadkov svoj názor, ktorý tu nikomu nesedí??? To ako znamená, že ju nerešpektujem?Veď mne je úplne jedno, nech si robí čo chce. Práve preto aj, že sa necítim v tejto téme vítana a rešpektovaná, som napísala, že z témy odchádzam.. tak prečo tu do mňa stále niekto vŕta, hm?
ale neodešla jsi, vrtá se do tebe, protože ženské, comásama se sebpu dost cpeš řeči o vzaždě a to ještě ani neovulovala. Ale tělíska jako antikoncepce tady zazněla, a je to naprosto totéž, to nikomu nevadí, proto.
@Deborah píše:
Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie jeLenže možno tehotná je, ona to nevie
Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko
to by byla klasicka znouzecnost.diva se na embrya stejne jako cukrovkar na cokoladu a celiak na rohlik.