Ujeli jsme při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
3.7.15 09:15
@silvik.sk píše:
takže z toho vyplývá? - užití postinoru je vražda ;) :lol:

Přesně tak :-) Nová doba :-D Už i postinor je vražda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
160
3.7.15 09:47

A to může zakladatelka postinor když nemůže HA? :think: Tam asi budou podobný látky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.7.15 09:49
@Mishicka1 píše:
A to může zakladatelka postinor když nemůže HA? :think: Tam asi budou podobný látky ne?

Pokud volala své Dr., předpokládám, že se s ní poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.15 09:49

@silvik.sk @Krasavicaa
Je tu prostor pro jinou úvahu, byť spekulativní. Zakladatelka v době, kdy užije Postinor NEVÍ, jesli je zkutečně těhotná. Navíc i to hypoteticky oplodněné vajíčko z ní nikdo neodnímá násilím, „jen“ mu není umožněno se usadit.
Kdežto když jde v 8, 9tt na interrupci, už to prokazatelně VÍ. Takže je třeba poměrně násilného zásahu, aby opět těhotná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.15 09:54
@Anonymní píše:
Já na ní nekašlu nemůžu brát žádnou Ha a psala jsem i proč žádný z Dr jí nenapíše ani gyndařka ani hematolog takže mám možnost jen kondom a nechápu proč to řešíš až takhle :nevim: já jsem i psala, že nechci žádný rejpavý příspěvky prostě stalo se a já se ptala na radu nepotřebuju slyšet jak jsem nezodpovědná že jsem spoléhala na plodné a neplodné dny :zed: ano budu to muset nějak vyřešit když to po 2 letech selhalo ale nepotřebuju komentáře tvého typu. Byla jsem jen v šoku z toho co se stalo, tak jsem chtěla radu nebo to ze sebe nějak dostat ale koukám, že jen pár holek tady pochopilo o co mi jde zbytek řešilo to co jsem udělala špatně :zed:
Fakt mě mrzí, že tady se někdo prostě zeptá na věc která se mu nikdy v životě nestala a už se to na něj sesype dav poučovatelek a moralistek :nevim: to je má první anonymní diskuze :?
Všem co jste poradily, tak moc děkuju :* zavolala jsem Dr a dojela jsem si pro Postinor. Včera v cca 22:00 byl sex a dneska v 9 jsem si vzala první tabletku, tak snad to bude ok :hug:

Tak s rýpáním tu bohužel musíš počítat, je vzácnost, pokud na ně nedojde.
Postinor si vezmi, pokud to jinak nejde - jednorázově by ti zdravotně ublížit neměl :hug: (neznám Tvůj zdravotní stav). A příště už na plodné dny nespoléhej. Já po zkušenostech (s nadsázkou) říkám, že mám plodné dny pořád, a podle toho jsme se zařídili :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.7.15 10:07

Jasný no :) neber to jako rýpání, ale nemůžeš ani nehormonální tělísko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.7.15 10:33

.

Příspěvek upraven 03.07.15 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.7.15 10:33
@pe-terka píše:
@silvik.sk @Krasavicaa
Je tu prostor pro jinou úvahu, byť spekulativní. Zakladatelka v době, kdy užije Postinor NEVÍ, jesli je zkutečně těhotná. Navíc i to hypoteticky oplodněné vajíčko z ní nikdo neodnímá násilím, „jen“ mu není umožněno se usadit.
Kdežto když jde v 8, 9tt na interrupci, už to prokazatelně VÍ. Takže je třeba poměrně násilného zásahu, aby opět těhotná nebyla.

právě proto je názor @Deborah hodně přehnaný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.15 10:36
@silvik.sk píše:
právě proto je názor @Deborah hodně přehnaný ;)

Silně věřící lidé to tak prostě mají…Navíc na jejích metřících vidíš, že se svým přesvědčením řídí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.7.15 11:06

Postinor je vražda? Jsem taky věřící ale tohle mě nikdy nenapadlo. Sama jsem jednou Postinor před několika lety vzala. Zakladatelce: pokud třetí nechcete, určitě si ho vem. Dryják to je, mě osobně tedy nějak nepoznamenal (jako třeba nevolnosti, rozhození cyklu apod. to jsem po užití Postinoru neměla ale každý nemá stejné tělo :) ) Ještě existuje jeden obdobný preparát, jmenuje se Escapelle, je to jen jedna tableta, cenově by snad měl vyjít stejně a taky je bez předpisu jen naproti občanskému průkazu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.7.15 11:13

Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie je :lol: Lenže možno tehotná je, ona to nevie :nevim:

Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.7.15 11:17
@Deborah píše:
Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie je :lol: Lenže možno tehotná je, ona to nevie :nevim:Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko :zed:

Napíši to hnusně, ale co by bylo zakladatelce po tom? :roll: Zakladatelka řeší svoji situaci a ona 3tí nechce. Tak buď postinor, nebo potrat. Jasný, těhotná být nemusí, ale může, takže ten postinor je nyní nejlepší volba.
Takže jí může být úplně jedno, že někdo nemůže mít x let děti. Nemůže si na sebe brát cizí problémy ;)

• Citovat
  • Upravit
71
3.7.15 11:19

@Krasavicaa Naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.7.15 11:54
@Deborah píše:
Jasné, že zakladateľka tehotná nemusí byť a vtedy užitie postinoru vražda nie je :lol: Lenže možno tehotná je, ona to nevie :nevim:Škoda, že sa do tejto diskusie nezapojil niekto, kto 10 rokov nemohol mať deti, že by napísal, aký má nazor na oplodnené vajíčko :zed:

Co má společného zakladatelka s někým, kdo nemůže mít 10 let děti. :zed: Každý musí řešit daný problém podle své situace. Ta žena, která nemůže otěhotnět, snad zakladatelce případné 3. dítě živit a starat se o něj nebude, ne? Zakladatelka si vzala Postinor 11 hodin po styku, vajíčko se ještě ani nemuselo uvolnit. Ovulační testy ukazují, že se vajíčko uvolní do 24 hodin. Nazývat užití Postinoru potratem je hodně přehnané a zakladatelce její situaci jen zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.7.15 14:46

@bartsch spoločné má iba to, že oplodnené vajíčko (ak u zakladateľky bolo) je v oboch prípadoch ten istý začínajúci život, ibaže žena, ktorá 10 rokov nemôže mať deti, si to akosi viac uvedomuje :zed:
Inak áno, pravda je to, každý si rieši svoje situácie ako chce, každý ma svoj rozum a svoju vôľu. Ja to nikomu neberem. Tému právo dieťaťa na život a pod. rozoberať nebudem, to by bolo na ďalších 50 strán :D Možno k oplodneniu došlo.. možno nie.. Čo sa týka slova „vražda“, nech si to každý nazve ako chce.. ja takto nazývam každé úmyselné ukončenie tehotenstva v ktoromkoľvek štádiu.. (jasné, že nejdem rozoberať nejaké špeciálne situácie ako ohrozenie života matky a pod.) je to môj názor. Tož vsjo. Idem z tejto témy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí