Ujeli jsme při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
3.7.15 08:48
@Anonymní píše:
Sex byl včera 24 dc a ovulace je dneska, ovulační test je jasně pozitivní i hlen je a bolest v podbřišku :zed: protože jsme byli mimo ČR na dovolené a tam jsem myslela, že ovulace proběhla dle příznaků - nechápu to že je i nyní snad nejsou dvě ovulace v cyklu ne? :nevim: a je to volně prodejné nevíte? Díky holky :roll:

Je volné prodejný na občanku. A jestli volba postinor-zklikvidovat oplodněné vajíčko nebo interrupce zabýt už plod, no tak volba by měla být snad jasná, ne? :roll:
A zvolila bych nějakou metodu antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.7.15 08:53

Hm, ak si už tehotná, tak si, rastie v tebe nový život, VAŠE 3.dieťa. Potrat považujem za vraždu, a je to jedno, či je to teraz Postinor alebo výškrab v 9.tt. Zamysli si nad tým.. je to na tebe.

Ešte k otázke… inak to, že si mala ovuláciu, vôbec neznamená, že si tehotná ;)
My máme 6 detí a všetky sú plánované (okrem jednej dvojičky, tá je bonus :mrgreen: ) a neviem, či niektoré bolo počaté na 1.pokus. A to mám ovuláciu vždy uprostred cyklu, vždy som teda vedela presne, kedy ju mám, no niekedy som otehotnela až po niekoľkých mesiacoch snaženia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.7.15 08:55
@Deborah píše:
Hm, ak si už tehotná, tak si, rastie v tebe nový život, VAŠE 3.dieťa. Potrat považujem za vraždu, a je to jedno, či je to teraz Postinor alebo výškrab v 9.tt. Zamysli si nad tým.. je to na tebe.Ešte k otázke… inak to, že si mala ovuláciu, vôbec neznamená, že si tehotná ;)
My máme 6 detí a všetky sú plánované (okrem jednej dvojičky, tá je bonus :mrgreen: ) a neviem, či niektoré bolo počaté na 1.pokus. A to mám ovuláciu vždy uprostred cyklu, vždy som teda vedela presne, kedy ju mám, no niekedy som otehotnela až po niekoľkých mesiacoch snaženia.

to jí fakt pomůže, :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.7.15 08:55
@Deborah píše:
Hm, ak si už tehotná, tak si, rastie v tebe nový život, VAŠE 3.dieťa. Potrat považujem za vraždu, a je to jedno, či je to teraz Postinor alebo výškrab v 9.tt. Zamysli si nad tým.. je to na tebe.Ešte k otázke… inak to, že si mala ovuláciu, vôbec neznamená, že si tehotná ;)
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Radši nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
1155
3.7.15 09:00

@Krasavicaa co nic??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.7.15 09:03

@Deborah Hm, postinor je vražda, to je fakt úvaha :zed: To snad ani tady ještě nebylo :mrgreen: Předpokládám, že budeš silně věřící…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.15 09:04
@Krasavicaa píše:
Tak ono je to celé napsané divně. :-) Mě hlavně baví, jak někdo spoléhá na ovulaci, plodné a neplodné dny, na antiko kašle a pak se nestíhá divit :-D No jak to, že se to posunulo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když někdo nebere HA nebo nemá tělísko, nemusí to nutně znamenat, že na antiko kašle.
Je i řada zdravotních důvodů, proč to nelze :think: A ty ostatní způsoby ochrany holt můžou někdy selhat, nebo to nevychytáš :think:. Mýlit se je lidské, jen je třeba se k následkům vlastních omylů stavět čelem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
3.7.15 09:06

Ja i musim rypnout…dle Meho zena, ktera jiz rodit nechce nebude splehat na ovulaci a prinejmensim jde do toho s kondomem. Ja na tvem miste bych rozhodne nenechavala chlapa, aby me daval all-in a pak se tloukla do hlavy, ze se mi neco nekde zpozdilo :roll: To proste nepochopim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.15 09:07
@silvik.sk píše:
@Deborah Hm, postinor je vražda, to je fakt úvaha :zed: To snad ani tady ještě nebylo :mrgreen: Předpokládám, že budeš silně věřící…

autorka nepíše, že „postinor je vražda“, jen upozornuje, že pokud k početí došlo, nový jedinec se již (byt v mikrobuněčném stadiu) klube. A že nevidí rozdíl v tom, jestli jeho život ukončíš ted, nebo za tři týdny interrupcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.7.15 09:08

@silvik.sk áno, som veriaca a za svojím názorom stojím ;)
Nech sa zakladateľka rozhodne, je to na nej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.7.15 09:08
@Deborah píše:
@Krasavicaa co nic??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nestojíš mi za ban :roll:

• Citovat
  • Upravit
1155
3.7.15 09:09
@pe-terka píše:
autorka nepíše, že „postinor je vražda“, jen upozornuje, že pokud k početí došlo, nový jedinec se již (byt v mikrobuněčném stadiu) klube. A že nevidí rozdíl v tom, jestli jeho život ukončíš ted, nebo za tři týdny interrupcí.

presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@pe-terka píše:
Když někdo nebere HA nebo nemá tělísko, nemusí to nutně znamenat, že na antiko kašle.
Je i řada zdravotních důvodů, proč to nelze :think: A ty ostatní způsoby ochrany holt můžou někdy selhat, nebo to nevychytáš :think:. Mýlit se je lidské, jen je třeba se k následkům vlastních omylů stavět čelem ;)

Ano jistě, ale tady jaksi nebyla ochrana žádná. Vědomě žádná ;) Takže nic neselhalo, vlastně ano selhalo. Sama zakladatelka ;)

• Citovat
  • Upravit
1155
@Krasavicaa píše:
Nestojíš mi za ban :roll:
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.7.15 09:11
@pe-terka píše:

takže z toho vyplývá? - užití postinoru je vražda ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria