Antikoncepce Daisenette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
27.4.13 10:00

Antikoncepce Daisenette

Ahoj holky beru po porodu tuto antikoncepci a často krvácím přitom jsou to prášky bez pauzy. Ted jsem to měla 3× za 1 a pul měsíce. Nevíte čím to muže být, máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1450
27.4.13 10:17

Nemusí Ti sedět antikoncepce.. mě po porodu sedl až 3.druh antikoncepce. Už jsem to chtěla vzdát a být bez ní..špinila jsem či krvácela 15-20 dní z měsíce pomalu půl roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
27.4.13 10:28

Tak já mám opačnou zkušenost, beru je od šestinedělí malá má 9 měsíců a MS ještě nedorazila, pořád kojím /ale už jen v noci/, takže Ti nejspíš tato antikoncepce nesedla. Zašla bych k dr. ať Ti napíše jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.4.13 10:35

@Wertheimovi.V nech si napsat jinou, první 3 měsíce se to stávat může ale koukám že po porodu už máš delší dobu, zkrátka ti asi nesedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
27.4.13 11:57

@Wertheimovi.V Já ji také brala a krvácela jsem skoro v kuse 4 měsíce, pak už jsem se naštvala a vysadila ji a po deseti dnech byl klid. Teď neberu žádnou a ani žádnou zatím nechci a ms je pravidelná. Také doporučuji zajít na gynekologii a nechat si napsat jinou, evidentně vám tato nesedla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.5.13 09:19

Ahojky, diskuze je sice starší ale zkusim to :-)
začala jsem dneska brát antikoncepci Daisenette (po dlouhém váhání teda) mám 3 měsíce po porodu, pořád plně kojím. Bere se teda v kuse, bez pauzy? A nepřibrali jste po ní? Já mám totiž nahoře ještě 7kg a za nic mi to nejde dolu ani nahoru naštěstí, ale nerada bych přibrala ještě po antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.5.13 09:52
@Ja..ninaaaa píše:
Ahojky, diskuze je sice starší ale zkusim to :-)
začala jsem dneska brát antikoncepci Daisenette (po dlouhém váhání teda) mám 3 měsíce po porodu, pořád plně kojím. Bere se teda v kuse, bez pauzy? A nepřibrali jste po ní? Já mám totiž nahoře ještě 7kg a za nic mi to nejde dolu ani nahoru naštěstí, ale nerada bych přibrala ještě po antikoncepci.

Taky beru, bere se bez pauzy. Na váhu to u mě vliv nemělo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.5.13 10:36

@Devany děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.5.13 10:39

@Devany a ani žádně nežádoucí účinky? jak dlouho už to bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
29.5.13 10:58

Beru ji třetí měsíc, předtím jsem měla půl roku Cerazette - prý je to to samé. S váhou nevím, pořád kojím tak se kila nahoře stále drží. Jen teď občas trošku špiním (MS jsem ještě od porodu neměla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Devany
29.5.13 11:05
@Ja..ninaaaa píše:
@Devany a ani žádně nežádoucí účinky? jak dlouho už bereš?

Začala jsem hned v šestinedělí, bude to třetí měsíc, nežádoucí účinky žádné, ale MS už jsem měla, i když i plně kojím :zed:

• Citovat
  • Upravit
1257
29.5.13 11:47

Já mám ms od začátku a to taky plně kojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.5.13 11:53

@eetkikinka hlavně že se říká, že kojením se hubne vid..u mě to teda nefunguje :cert: ale naštěstí ani nepřibírám, prostě to nejde dolu, ale naštěstí ani nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.5.13 12:46

@Ja..ninaaaa
Tak u mě kojení na hubnutí taky nefunguje nějak extra, jde to dolu, ale hooodně pomalu, aspoň že to neleze nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aAlenkaa
23.6.13 12:25

Nestálé krvácení

Holky tak beru taky tuto HA ihned po šestinedělí a nejsem s ní spokojená :,( Musím zajít na GYN ať mi s tím něco udělá. Poprvé jsem dostala MS silné což trvaly 14 dní 8o a to taky plně kojím. No a teď místo MS mám špinění snad pořád a hlavně po sexu, takže je tímto sex celkem na prd :evil: Zbývá mi ještě poslední platíčko, ale myslím, že ho brát nebudu, protože to nepřestávající špinění mě už otravuje :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1