Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky beru po porodu tuto antikoncepci a často krvácím přitom jsou to prášky bez pauzy. Ted jsem to měla 3× za 1 a pul měsíce. Nevíte čím to muže být, máte s tím někdo zkušenost?
Nemusí Ti sedět antikoncepce.. mě po porodu sedl až 3.druh antikoncepce. Už jsem to chtěla vzdát a být bez ní..špinila jsem či krvácela 15-20 dní z měsíce pomalu půl roku..
Tak já mám opačnou zkušenost, beru je od šestinedělí malá má 9 měsíců a MS ještě nedorazila, pořád kojím /ale už jen v noci/, takže Ti nejspíš tato antikoncepce nesedla. Zašla bych k dr. ať Ti napíše jinou
@Wertheimovi.V nech si napsat jinou, první 3 měsíce se to stávat může ale koukám že po porodu už máš delší dobu, zkrátka ti asi nesedne
@Wertheimovi.V Já ji také brala a krvácela jsem skoro v kuse 4 měsíce, pak už jsem se naštvala a vysadila ji a po deseti dnech byl klid. Teď neberu žádnou a ani žádnou zatím nechci a ms je pravidelná. Také doporučuji zajít na gynekologii a nechat si napsat jinou, evidentně vám tato nesedla ![]()
Ahojky, diskuze je sice starší ale zkusim to ![]()
začala jsem dneska brát antikoncepci Daisenette (po dlouhém váhání teda) mám 3 měsíce po porodu, pořád plně kojím. Bere se teda v kuse, bez pauzy? A nepřibrali jste po ní? Já mám totiž nahoře ještě 7kg a za nic mi to nejde dolu ani nahoru naštěstí, ale nerada bych přibrala ještě po antikoncepci.
@Ja..ninaaaa píše:
Ahojky, diskuze je sice starší ale zkusim to
začala jsem dneska brát antikoncepci Daisenette (po dlouhém váhání teda) mám 3 měsíce po porodu, pořád plně kojím. Bere se teda v kuse, bez pauzy? A nepřibrali jste po ní? Já mám totiž nahoře ještě 7kg a za nic mi to nejde dolu ani nahoru naštěstí, ale nerada bych přibrala ještě po antikoncepci.
Taky beru, bere se bez pauzy. Na váhu to u mě vliv nemělo ![]()
@Devany a ani žádně nežádoucí účinky? jak dlouho už to bereš?
Beru ji třetí měsíc, předtím jsem měla půl roku Cerazette - prý je to to samé. S váhou nevím, pořád kojím tak se kila nahoře stále drží. Jen teď občas trošku špiním (MS jsem ještě od porodu neměla).
@Ja..ninaaaa píše:
@Devany a ani žádně nežádoucí účinky? jak dlouho už bereš?
Začala jsem hned v šestinedělí, bude to třetí měsíc, nežádoucí účinky žádné, ale MS už jsem měla, i když i plně kojím ![]()
@eetkikinka hlavně že se říká, že kojením se hubne vid..u mě to teda nefunguje
ale naštěstí ani nepřibírám, prostě to nejde dolu, ale naštěstí ani nahoru.
@Ja..ninaaaa
Tak u mě kojení na hubnutí taky nefunguje nějak extra, jde to dolu, ale hooodně pomalu, aspoň že to neleze nahoru ![]()
Holky tak beru taky tuto HA ihned po šestinedělí a nejsem s ní spokojená
Musím zajít na GYN ať mi s tím něco udělá. Poprvé jsem dostala MS silné což trvaly 14 dní
a to taky plně kojím. No a teď místo MS mám špinění snad pořád a hlavně po sexu, takže je tímto sex celkem na prd
Zbývá mi ještě poslední platíčko, ale myslím, že ho brát nebudu, protože to nepřestávající špinění mě už otravuje ![]()