Jak mám začít brát Minervu?

89
19.4.13 12:46

Jak mám začít brát Minervu?

Mám dotaz na zkušenější :D. Jen bude nejspíš maličko delší.
Uprostřed cyklu jsem začala špinit, raději jsem zašla za doktorkou, co kdyby to náhodou byla nějaká vážnější věc. Ta mi ale řekla, že jsem v pořádku a mohlo to být vyvolané čímkoliv, takže jsem se uklidnila. Ještě dodala, že mám vysokou sliznici a že to asi brzy dostanu. Bylo to dvacátý den a já si řekla super, aspoň se to zase vrátí do normálu a za osm dnů menstruace přijde. Zároveň jsem si nechala předepsat antikoncepci a dostala Minervu.
15. jsem začala špinit, ale to jsem ještě jako menstruaci nebrala, tudíž Minervu nenasazovala, to pokračovalo až do včerejška, kdy „konečně“ byla i krev, sice malinko, ale tak třeba mám nyní jiný začátek než obvykle. Zobla jsem tabletku a dneska zase nic, vrátilo se to do starých kolejí. Vůbec tomu nerozumím. Nevíte, jestli jsem udělala dobře? Věšteckou kouli nežádám, jen zkušenosti.
Předem moc děkuji za všechny odpovědi (i ty, které mi budou vyčítat, že podobných diskuzí je zde milion ;)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
19.4.13 12:53

Obligátní otázka, nemůžeš být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.4.13 12:56

Asi bych zašla za mudr. znovu… je víc možností proč bys mohla mít takto rozházenou MS i výše zmíněné těhotenství… HA bych prozatím radši nebrala dokud se MS nesrovná nebo po dohodě s Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.4.13 13:00

Děkuji moc. Těhotná být mohu, jen by to bylo poněkud nepravděpodobné, zvláště tento měsíc. Ale nehody se stávají, zvláště v době, kdy si je člověk nejméně přeje.
@werunkaw123: takže když už jsem tu první vzala, co teď? K Mudr. si zavolám a objednám se znovu, jestli se to v nejbližší době nesrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.4.13 13:03

@Fiba co teď je vlastně na tobě :think: je možnost, že pokud budeš brát normálně dál tak v té 7 denní pauze dostaneš normální MS a vše se tím srovná..

Pokud se na ovšem necítíš a nemíváš problémy s pravidelnou ms a nezdá se ti tato situace, tak bych si už další prášek nebrala a počkala na to jak se dohodnu s mudr.

Nemužeš si tam k ní ještě teď aspoň zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.4.13 13:04

@Fiba možná bych tedy zkusila i těhu test pro jistotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.4.13 13:09

@werunkaw123 Jsem já ale hlava dubová, javor že můžu :). Děkuji
Menstruaci mám obvykle pravidelnou jako hodinky, tři nebo čtyři měsíce zpátky bylo vybočení kvůli velké stresové zátěži, od té doby se to posunulo o tři dny (z 28 se stalo 31), ale jinak vše v pořádku. Tohle se mi ještě nikdy nestalo, vůbec tomu nerozumím. Zkusím tam zavolat :). Jít tam nemohu, bylo mi ráno strašně zle a když stoupnu, tak to ještě taky není nejlepší. I když je pravda, že proti ránu je to svaté :). Každopádně mám to deset kilometrů a nechci zatím riskovat, že by se to vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.4.13 13:11

@werunkaw123 Napíšu příteli, ať přiveze. Ale bylo by to tedy sakra na palici…
On se zrovna rozvádí, mí rodiče ho nesnáší, protože opustil rodinu, a já navíc ještě studuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.4.13 13:16

@Fiba Někdy to hold přijde v tu nejnevhodnější dobu ;) ale pokud je ta možnost, že těhotná jsi rozhodně bych NEBRALA další prášek ani náhodou a nejdřív vyloučila tuto možnost, než se pustila do dalšího řešení daného problému :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.4.13 13:19

@werunkaw123 Dobře :) Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.5.13 14:09

Tak test jsem měla negativní. Špinění ale bylo celý měsíc, po dobrání platíčka nyní čekám a… nic. Teda to špinění pokračuje, možná je i silnější, ale jinak nic. Navíc jsem poslední dobou pořád strašně unavená, padám do postele před osmou, a to když je dobře! Obvykle začínám usínat už kolem druhé, ale do té šesté sedmé to nějak doklepu a pak padám únavou. Na pátek jsem objednaná na odběry krve kvůli různým nemocem a mám docela strach. Nemá náhodou někdo stejné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.5.13 11:50

Ahoj,
Minervu beru asik necelé 4 roky, od svých 19let. Teď nemám přítele, tak uvažuji o vysazení, vím že je to svinstvo, takže bych se toho chtěla zbavit. Před tím než jsem ji začala brát tak jsem měla problémy s menses i s pletí. V době, kdy HA beru se plet zlepšila a i menses je pravidelný, bohužel přibrala jsem asik 5 kil :( Ovšem s vysazením furt váhám, aby se mi akné opět nevrátilo a cyklus se zas nerozházel a abych navic estě nepřibrala. Také jsem četla o nadměrném ochlupení. Tak jsem se chtěla zeptat, zda nebyl na tom někdo stejně a nema zkušenosti s vysazením této HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí