Antikoncepce Daisenette

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
23.6.13 13:06

Já mám ted dobraný první platíčko a v půlce jsem to dostala, trvalo to asi pět dní, volala jsem dr. a ta říkala že to může být. Ted už zase dobrý, ale to až od tý doby co jsem si nařídila upomínku a beru to na minutu přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aAlenkaa
23.6.13 20:00

Já právě přemýšlím zda se pouštět do toho posledního platíčka co mám doma :think: Třeba se mi to urovná, ale nevím no. Dr. mi říkala, že to pravděpodobně nedostanu, když, mi je předepisovala, tak jsem se radovala. Říkala, že většina jejich paciente k to nedostala a vlastně dokud to užívají, tak MS nedostali ani po skončení s kojením. Kámoška si je nechala taky :think: napsat a taky to dostala, tak nevím :| Ale jak píšete všichni to máte tak kolem 5 - 7 dní, ale jako já 14 a to si myslím, že není normální :roll:

• Citovat
  • Upravit
1257
23.6.13 20:35

A nezapoměla jsi si vzít nějakej prášek? já právě jednou jo, no a od tý doby co to beru pravidelně tak dobrý, prý jsou citlivý, jo a ještě že prý poslední řádek se má brát naposledy, že ty prášky nic neobsahují, to je jen aby se nezapomínalo prej teda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.6.13 20:37

A říkala mi že i 14 dní můžu krvácet, že kdyby mě to obtěžovalo tak mám přijít a něco mi píchne. Ale neštěstí nebyla potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.6.13 09:44

Já to taky po prvních 10 dnech braní prášků dostala a bylo to 14 dní, ale od té doby už ani jednou, žádné špinění, prostě pohoda. Ale taky je beru téměř na minutu přesně, mám nastavený budík na telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.6.13 11:02

U této antikoncepce jsou všechny prášky stejné, všechny obsahují hormony, poslední prášky nejsou prázdné…berou se v kuse, nedělá se pauza ani nic. Beru je od konce šestinedělí a v pohodě. Dvakrát jsem špinila (jeden den), jinak vůbec nic. Snažím se brát poctivě každý den ve stejnou hodinu, mám na mobilu budíček, Už se mi teda stalo, že jsem vynechala a ok.

Kdyby se někdo potřeboval platíčka zbavit, tak bych se ujala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aAlenkaa
24.6.13 11:44

Tak já se musím holky přiznat. Při prvním platíčku jsem jedenkrát zapomněla a vzala si ho až druhý den a co se týče stejné hodiny, tak tu moc taky nedodržuji :roll: Před těhu jsem měla HA Sunya a u té jsem to nebrala ve stejnou hodinu vždy tak nějak přibližně s mezerou 2 až 3 hodin a nic mi nedělala, bylo vše OK. Jenže tato HA je jiná, neobsahuje estrogen jako třeba Sunya.
Myslíte si tedy, že je možné, když si prášek vezmu jednou ve 20:00 a pak ve 22:00 a někdy i ve 23:00, že to může udělat takový bordel, že pořád špiním? Mám tedy poslední platíčko, tak ho jedině zkusit na zkoušku a dodržovat opravdu hodinu na minutu a nikdy nezapomenout. Stáhla jsem si aplikaci do mobilu, která je i s kalendářem o MS a připomíná pilulky a když si ještě nařídím budík tak snad dodržím přesný čas na pilulku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
374
24.6.13 11:51

Zkus to a uvidíš. Ale taky je myslím v příbalovém letáku napsáno, že může tato antikoncepce způsobit úplné vynechání menstruace a nebo trvalejší krvácení. Ale zkusila bych to dobrat a brát ve stejnou dobu, když to nezabere, tak změnit prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.6.13 12:46

U této antikonce je opravdu potřeba dodržovat tu hodinu co nejpřesněji, jiné prášky je možné brát i do 12 h rozdílu, ale tyto pro kojící ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aAlenkaa
24.6.13 13:41

OK, holky díky za pomoc :palec: Zkusím to na tom posledním platíčku a uvidíme. Pak dám vědět :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.15 20:34

Antikoncepce daisenette

Dobry den, chtela bych se zeptat na to, zda me antikoncepce chrání kdyz se do me kluk udela.

• Citovat
  • Upravit
4
7.8.16 21:39

Daisinette a nafouklé břicho

Ahoj Dámy, předem se omlouvám za můj písemný přednes. Po mém pátrání i prohlidce u své gyn. Si nevím rady. Beru tuto antiko už rok a poslednich 4-5 mesíců nafoukle břicho at jím nejím pořád. Moc prosím trápilo vás to také? Jsem stíhla vaha 48kg, vyska 155 takže fakt vypadám, jak těhotná. plus mám laidna (sražení krve) takže jina antiko není možná. Když ste vysadili spravilo se to?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí