Antikoncepce Diane

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
1.1.23 17:56

Antikoncepce Diane

****Ahooj, chtěla bych se zeptat zda nemáte nějaké zkušenosti.
Užívala jsem antikoncepci Diane cca 2 roky, pleť se mi dokonale napravila, neměla jsem co vytknout. Poté jsem na 3 měsíce vysadila a začala znovu užívat, teď to jsou tři měsíce, co antikoncepci znovu užívám a akné se zhoršilo jak jsem nikdy neměla, hlavně kolem pusy. Menstruuji také pořad.
Děkuji za případně názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14659
1.1.23 18:07

Jestli mas na mysli Diane 35, tak tu jsem uzivala 5 let, zacala jsem pred 20 lety, takze nevim, jestli se od te doby zmenilo slozeni. Co se tyce pleti, tak skvele pomohla. Ale zpusobila mi endometriozu a po vysazeni 5 let trvajici hormonalni potize - krvaceni 3 tydny v mesici a dalsi. Pomohlo az tehotenstvi, ke kteremu bylo znacne trnita cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.23 18:17

@Janča6
To mě mrzí…
Antikoncepci jsem brala od 15 let, protože to podle lékaře byla jediná možnost na úpravu cyklu.. měla jsem menstruaci klidně i 3 měsíce v kuse, z toho anémii, byla jsem unavená a neschopna fungovat, proto to pro mě byla jasná volba.
Cyklus se srovnal, ovšem za dva roky jsem menstruaci měla opět i přes antikoncepci… Poté jsem jich hodně vyměnila, některé mi způsobovaly bolesti hlavy, některé šílené akné apod. Pomohla až tato Diane 35…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14659
1.1.23 18:22

@B873 ty jo, 3 mesice v kuse je silene. Pro me ty 3 tydny kazdy mesic byly dost neprijemne, ale anemii jsem nemela. Drzim palce, at neco pomuze.

Ja uz jsem v pohode, mam 4 deti a cyklus bez potizi. Jen to akne jeste mam, ale zvykla jsem si. Nemam ho nijak silene.

Jinak HA podle me neleci, jen prekryva problemy. Ale chapu, ze jsi s tim chtela neco delat. Zkousela jsi nejake bylinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.23 18:35

@Janča6
Tak to přeju😊
Zkoušela jsem pouze Gynex a to mi docela pomohlo, ale pouze po dobu braní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí