Antikoncepce Drovelis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
20.4.22 16:33

Antikoncepce Drovelis

Dostala jsem antikoncepci Drovelis máte některá zkušenosti s touto antikoncepci? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
20.4.22 22:30

@1692 beru ji 8.den.Takze sama hledam informace. Negativum zatim-natekla a citliva prsa, jinak zatim dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.22 15:36

@pavlin80 kde ho kupuješ? 8o nikde nemůžu najit, mám recept…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.4.22 15:39

Já kupovala lékárna dr. Max. Cena okolo 1000kc.

Příspěvek upraven 28.04.22 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.4.22 15:46

@pavlin80 našla jsem informace o téhle antikoncepci na modrý koník. sk je tam toho víc jak u nás. Tady zatím žádna pořádna diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.4.22 10:35

Já dostala Drovelis po 6 letech bez antikoncepce, je mi 40. Po porodech jsem měla docela nesnesitelné ovulační období, tak jsem právě chtěla vhodnou kombinovanou antikoncepci, i když mě doktor spíš tlačil do tělíska (ale to si myslím, že by trpěla stále). Beru druhé platicko. První jsem začala brát s prvním dnem menstruace, ta byla jako před tím, silnější a po týdnu pokračovala špiněním dalších skoro 10 dní a pak to přestalo. Pilulky u této antikoncepce se berou pořád, žádná přestávka, jen se na 4 dny změní barva pilulky (placebo) a já po druhé placebo pilulce dostala menstruaci. Trochu mě bolel podbřišek, stačil jeden Brufen a nahřát a bylo po bolesti. Trvání jen 4 dny a dost slabá (oproti poporodní). Takže za mě velké plus. Přestala jsem mít nepříjemnou ovulační fázi, přestala jsem být nafouknutá a cítím se lehčí. Moc to nechápu, ale cítím se prostě daleko líp než bez pilulek. Snad to tak bude pokračovat i dále :D. Jo a i pleť se mi trochu zlepšila, nemám už tolik malých pupínků :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.4.22 11:04

@Mramor u nas mela lekarna Benu i Dr.Max platila jsem 1003 Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.22 11:23

@Grizzlli já teď brala Gracial, ale neseděl mi. Neměla jsem chuť na sex. A měla jsem velké změny nálady. Byla jsem pořád nasr… každej mě štval. Hrůza. Už se těším na tuhle antikoncepci. Doufám že se to všechno uklidní a budu zase normální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
21.7.22 14:33

Ahoj, dneska jsem jsem dostala, od mého gynekologa tuto antikoncepci. Máte některá s ní zkušenosti, jaká je a jak vám sedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
21.7.22 14:39
@Black Tears píše:
Ahoj, dneska jsem jsem dostala, od mého gynekologa tuto antikoncepci. Máte některá s ní zkušenosti, jaká je a jak vám sedla?

Ahoj nesedla. Bolest nohou, lýtka otok. Mesic špinění. Vysadila jsem po 2mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
21.7.22 14:49

@Cekk super, to se mám na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.7.22 16:14

@Black Tears nesedla.Po 2mes ukonceno uzivani. Neskutecna bolest v prsou s tvorbou uzlinek v prsou i podpazi, ceka mne kvuli tomu UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.8.22 20:55

Drovelis beru 4mesic a začal mě bolet žaludek. Myslíte že by to mohlo být z antikoncepce? Měla jste některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.22 12:25

Beru drevelis druhý týden a cítím takový vnitřní neklid -nervozitu měla jste to tak některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.9.22 16:08

Beriem 4. Deň a rozhodla som sa celkovo prestať s HA, psychicky mi nerobí dobre, predám 2 blistre, na cene sa vieme dohodnúť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí