Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Klasický dotázek
Vím, že každé nám sedne antiko jinak. Já už zkusila Diane35, cilest, yadine a nakonec jsem asi 5let brala lindynette20 tu jsem vysadila na rok otěhotněla a pak se k ní vrátila, ale už mi bohužel nesedla jako dřív (migrény, bolest prsou premenstruační syndrom stál taky za to
atd) Můj nový doktor mi tvrdí, že po porodu často nesedne to co dřív a že Katya je pro mě lepší než „linda“. Mě zajímají 2 věci: Proměnlivost váhy a bolest prsou?
Beru Katyu už asi 3 roky, prsa nic a váha se mi taky nezměnila (teda trochu ano, ale za to nemůže antikoncepce, ale žravost
) nicméně pořád ve mně trochu hlodá pochybnost, zda by nebylo něco lepšího…
Třeba když jsem chtěla posunout ms a neudělala tu týdenní pauzu, tak jsem pak dva týdny lehce špinila. To už by bylo snad lepší odbýt si normálni ms, kterou mám díky antiko docela slabou.
Ahoj, Katyu jsem taky brávala, ale už je to pár let zpět. Neměla jsem s ní problém, jen jsem první měsíc celý měsíc špinila. Jinak váhově žádný nárůst a prsa také v pořádku.
Ahoj. Na katyu jsem našla jen jednu malou diskuzi, proto jsem založila vlastní:)ale většinou byly recenze dobré, tak jsem ráda. Jinak to se mi stávalo u Lindynette běžně, že jak jsem nevynechala a jedla souvisle, tak jsem v „tom“ pak měla bordel a špinila:).. tak to je v pohodě
Lindynette jsem taky brávala, a nechci lhát, ale společně s Cilestem-kterým jsme začínala to bylo nic moc
..ta Katya byla asi nejlepší:) Ale fakt je potřeba to vyzkoušet, i když člověk to nerad často střídá (ty prášky
).
Já jsem právě kdysi někde na emiminu četla, že Katya, Sunya a Vreya jsou předepisovány díky farmaceutické lobby. Jinak jsem s Katyou spokojená, ale já dobře snášela i jiné značky HA.
Já Katyu používám(beru) již 2rokem a žádnou takovou to,,problematku" jsem nezaznamenala
anim kila nohoře ani se neobjevila bolest v prsou
za mě 1* ![]()
Příspěvek upraven 01.10.13 v 17:58
@Barunka96 To je levný. Musím se na to kouknout. Mám Foxinette a ta stojí skoro 600.
@vokishka píše:
@Barunka96 To je levný. Musím se na to kouknout. Mám Foxinette a ta stojí skoro 600.
Jo jo, vyjde levně, mamka bere nějakou spešl a za 3 měsíce dává přes 1200, takže já jsem ráda, že mi Katya sedla, ale jak zde psala jedna paní/či slečna, že má díky antině slabší ms tak já to mám právě naopak, ale to je nejspíše problém u mě (vždy byla silná a tampóny super nestíhají
)
http://www.lekynainternetu.cz/…ntikoncepce/ Tady je za 420,–
takže vyjde někde možná ještě levněji ![]()
Já ji dneska koupila u nás v lékarně za 400 na 3 měsíce:) Právě že mě i cena udivila že je tak levná
Ahoj, no to mě právě můj doktor Vreyu a ani teď Katyu napsat moc nechtěl..