Postinor ano, antikoncepce ne?

2212
26.9.13 18:36

postinor ano,antikoncepce ne??

Ahoj,
Zajímalo by mě jak funguje Postinor?
Vrtá mi hlavou to, že kamarádka tvrdí že antikoncepci nemůže užívat,(nevypadlo z ní přesně proč, ale asi něco s hormonama) Ale úplně běžně si chodí pro Postinor, že ten její nechce čepec.. Já si myslela že Postinor je velká dávka hormonů, a ten kdo nemůže antiko. tak ani Postinor… No vrtá mi to hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8781
26.9.13 18:39

Teda pokud si chodi casto pro postinor, tak je teda pekne hloupa. Navic mam pocit, ze se to kontroluje, mnozstvi postinoru za nejaky cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.13 18:48

@AngelLilly nekontroluje, vyplní se anonymně nějaký dotazník. Když nebude chodit do stejné lékárny, nemá nikdo šanci zjistit, kolik si jich už koupila. Nedavno jsem si pro něj byla (čepička zůstala uvnitř), tak to vím.

• Citovat
  • Upravit
349
26.9.13 18:54

No, třeba tvoje kamarádka má něco s funkcí štítné žlázy nebo tak. spousta žen nebere antikoncepci, protože jim nedělá dobře. Ale pokud vím, tak postinor si vzít může, i když nemůže antikoncepci. Ale postinor si může brát jen vyjímečně, určitě ne každý druhý měsíc. Je to velká dávka určitých látek a tělo se z ní vzpamatovává docela dlouho. Takže pokud to kupuje často, tak je hloupá. A že její chlap nemá rád gumu a ona nemůže antikoncepci, tak jsou ještě jiné formy chránění. Ale osobně si spíš myslím, že jsou spíš pohodlní a líní se nějak jinak chránit a je pro ně jednodušší si koupit postinor :roll:, to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
26.9.13 18:55

Ale ptají se jestli ho ten cyklus měla, nesmí mít víc jak jeden za cyklus… mmch je to pěknej driák.. určitě jsou jiné způsoby ochrany než HA nebo kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.9.13 18:57

Řekni jí at si koupí kondomy, je to levnější :D TY dámské

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
26.9.13 18:59

Jo a ona to dělá tak, že to do sebe normálně nechá pouštět a pak jako každý dva dny jde pro postinor? Nebo praktikují přerušovanou a pokaždé se jim stane nehoda? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2212
26.9.13 19:04

Aha štítná žláza mě nenapadla… No právě se pozastavuji nad tím jak v dnešní době hodně slýchávám Že antiko. brát nesmí /nebo nesměly, když už jsou v tom, a dítě neplánovali.. Taky mám pocit že jsou jen pohodlní a když se za daří tak mají výmluvy že antiko. nemohly… No ale myslím že každý měsíc proto nechodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.9.13 19:09
@Anonymní píše:
@AngelLilly nekontroluje, vyplní se anonymně nějaký dotazník. Když nebude chodit do stejné lékárny, nemá nikdo šanci zjistit, kolik si jich už koupila. Nedavno jsem si pro něj byla (čepička zůstala uvnitř), tak to vím.

Po kamarádce chteli i občanku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
26.9.13 19:14

Hele ja taky teoreticky nemuzu antikoncepci kvuli ucpavani cev - ale mohla bych jen by mi to. zhorsovala - takze ji neberu, ale uzivam. jinou metodu nez abych kazdy mesic behala pro Postinor - je to svinstvo.

• Citovat
  • Upravit
7240
26.9.13 19:17

Tak je blbá, protože POstinorem si cpe do těla mnohem víc hormonů a navíc nárazově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
26.9.13 19:22

Já teda myslím že sex s tamponem je rizikový i bez tělíska

• Citovat
  • Upravit
2698
26.9.13 19:37

Kamarádka má problém se štitnou žlázou a má k tomu uzpůsobenou antikoncepci, takže tohle je teda dobrá kravina :nevim: mám pak i kamarádku s diabetes a bezlepkovou dietou a ta má taky antinu, ale zase uzpůsobenou aby jí mohla brát. Takže tohle shledávám jako blbost. Jinak Postinor bych si já osobně vzala ve velmi závažném důvodu a né abych se takto chránila, takový humus cpát do těla… ta Tvá kamarádka nejspíše ani moc neuvažuje o budoucnosti, aby pak třeba časem neměla problém i s těhu :nevim: (Někteří lidé jsou opravdu hloupí, já snad i díky kamarádce které jen udělali špatně ostranění cysty a přišla díky tomu o vaječníky i dělohu a je to holčina co má 24 let s vyhlídkou že už nikdy nebude moc mít svého potomka, uvažuji trochu o svých rozhodnutích) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
26.9.13 19:47

@Edita2 já mám taky štítku, a antinu jsem normálně brát mohla.. ale pak mi našli problém se srážlivostí, a to už teda jí brát nemohu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
26.9.13 19:56

@xsaleen No šak říkám že štítna je „v pohodě“…mno to věřím, ale tak furt jsou jiné prostředky jak se chránit ať už tělísko, či prezervativ ať už ženský či mužský a nebo spolu nespat a je vyřešeno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí