Antikoncepce Kelzy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
22.11.24 09:39

Antikoncepce Kelzy

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s antikoncepci Kelzy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
10.12.24 17:08

Ahoj, já se tady s dovolením připíchnu, beru teď teprve 2 den, ale už tak rychle mám pocit, ze nejsem ve “své kůži” a jsem zbytečně protivná a smutná. Snad si to časem sedne no. @Terous124 ty už ji bereš, nebo tě to teprve čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.12.24 17:43

@Veruke ahoj díky za zkušenost, já mám zatím krabičku netknutou…nějak se nemůžu odhodlat :D je nová a není o ní moc informací…tak se mi do toho moc nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.24 11:54

Zdravím mám 2 volné krabičky netknute a ve 3 chybí pár pilulek, kdyby měl někdo zájem pošlu za nižší cenu :wink: jinak brala jsem ji 5 dní a stačilo, teď čekám jestli ten flek na noze zmizí, jestli je to od ní… jinak bolest nohou a celkově jsem se necítila dobře, takže já vni pokračovat nechci. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.12.24 12:00

Díky za zkušenost…no to je teda pěkný… 8o :roll:, snad budete v pořádku. Já mám taky jedno nove celé balení- netknute. Kdyby někdo chtěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.12.24 08:43

@Popelka1362

Dobrý den,
Je možné se domluvit? Můžete mi napsat na email: karolina. cesar@seznam.cz
Děkuji a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.25 14:09

Tak i já se jdu přidat se svou zkušeností, aktuálně beru druhé plato, od prvního skoro celý měsíc špinění, změny nálad ani nic jiného jsem nepozorovala, jen to špinění a hrozne zhorseni akne, menstruace trvala asi 4 dny, po ní vse ok, po 9 pilulce z druhého plata opět začalo špinění až krvácení, stále ji davam šanci ale už jsem teda lehce zoufalá 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.1.25 08:53

Četla jsem mnoho smíšených recenzí o Kelzy, byla jsem také velmi nervózní, než jsem začala užívat pilulku. Začala jsem ji brát 1. den menstruace a je to můj 5. den a žádné vedlejší účinky nepociťuji. Menstruace probíhá jako obvykle, žádné změny nálad, žádné bolesti hlavy, pleť je v pořádku. Ještě nevím, jak to bude ze špiněnim, ale zatím se moje špatná očekávání nesplnila. Někde jsem četla, že je lepší brát hormonální pilulky večer před spaním, protože to pomáhá tělu přizpůsobit se změnám během nočního klidu, což jsem udělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.2.25 15:43

Kelzy

Zdravím,

já ji po měsíci vysadila, bohužel jsem cca po 14 dnech jeden prášek vzala o pár hodin později protože jsem zapomněla a začla jsem krvácet 14 dní v kuse strašné křeče a silná menstruace.. nesnesitelné. Teď čekám až to odezní. Už nikdy víc. Abych kvůli pár hodinám pozdějšího prášku měla takové potíže mi nepříjde normální. Správně bych teprve měsíčky měla dostat. Jsem zvědavá za jak dlouho se z toho dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.25 15:44

@KaterinaStan Dobrý den, mám stejné problémy. :,(
Zlepšilo se to nebo jste ji přestala používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.25 12:57

DOPORUČUJI ❗️

Dobrý den. Antikoncepci jsem nasadila jelikož jsem neměla 6 měsíců měsíčky, tak na upravení cyklu, hormonu. Nikdy jsem ji neměla, je to v 35 letech moje první anti. Proto jsem byla vystrašena po přečtení vedlejších účinků a nebyla si jista zda nasadím. Paní doktorka mi nabídla ať si udělám vyšetření Trombofilní mutace: Predispozice ke vzniku krevních sraženin( hradí si pacientka sama cca 1000kc). Výsledky ok, uklidnilo mě to a tak jsem po vyvolávacích injekcích a práškách s prvními měsíčky nasadila. První 4 dny katastrofa - náladu bych přirovnala k začátku těhotenství. Nervy, nervy, nervy… podráždění, bolest hlavy. Myslela jsem, že přestanu brát, ale naštěstí jsem vydržela 💪 chudáci moje děti a manžel. 🤭 po 4 dnech normální stav. Cyklus mi upravila, špinila jsem asi týden ale uplne minimálně, jen na papíru při toaletě.. pleť začíná být bez akné, celkově se cítím fajn. Beru tedy večer, prý je to lepší na noc.( beru 2 měsíc).. Takže kdo se boji jako já, nechat odebrat krev. Uz teď jsem ráda, že ji mám a přesto jak jsem se tomu bránila že to já nikdy brát nebudu. Určitě si nezaslouží takové recenze jaké má a zbytečně plašit… každá anti má vedlejší účinky a dost podobné. Tady krom opravdu pár dní nálad není problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.25 20:55

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s ha Kelzy.?
Je nižší hormonálně než ostatní.. přibral jste někdo po ní? Snížila se chuť na sex? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.4.25 22:14

@Nikol Hartman zdravím jsem v půlce prvního plata a mám pocit jako bych byla na spodek mrtvá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.25 22:47
@Janka ja píše: Více

Ahojky, zdravím tě, bohužel to též začínám pociťovat, chuť na sex nebo dotyky jakoby bych byla mrtvá.. prý to antikoncepce dělá.. ale tohle je strašný.. přemýšlím, že to vysadím a zkusím pharmatex. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.4.25 06:12

@Nikol Hartman ano bohužel dělá to spousta prášku :? Já jich vystřídala tolik že už na to prdím asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí