Antikoncepce Leverette a hubnutí

Anonymní
1.1.21 22:54

Antikoncepce leverette a hubnutí

Zdravím, máte někdo zkušenost s touto antikoncepci a hubnutím? Mám ji něco přes půl roku a váha se mi zastavila a ne a ne se kil navíc zbavit :( máte někdo zkušenost? Samozřejmě že se hybu a snažím se dodržovat stravu (nemyslím teď přes Vánoce :lol:) ale jinak ano.

Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
2.1.21 00:48

Já už par znacek vystřídala a s vahou/hubnutim nikdy problem nebyl. Nevim, jak jedna mala tabletka způsobí nadvahu… podle me je to pouze zranim.

Pokud jis 5× denne po 3-4 hodinach a hybes se = btw, co to znamena? Behas aspon 2× tydne 30minut, nebo kazdy den doma cvicis hiit treba podle youtube? Cim je clovek starsi, tim je metabolismus pomalejsi. Takze se musi makat vic, pokud chces vysledek. Kazdopadne 65% hubnuti je spravna strava, tak asi moc dobre jist nebudes. Nechci rejpat. Spis ti pomoct. Nech si udelat jidelnicek na miru. Zadny Low carb a podobny nesmysl. Proste jidelnicek se vsim vsudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.1.21 08:21

Já u jakékoliv HA zadržuju vodu, takže třeba mě se s ní fakt hubne hůř. má to ověřené opakovaným nasazováním a vysazováním v průběhu let, stravu mám kontrolovanou, takže žraní z toho můžu vinit těžko. ale radši bych se na to moc nespoléhala, přejídání je pravděpodobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 10:56

@Micaella22 ano snažím se, jsem rok po porodu… a jídelníček na míru mám taky. Akorat mi byla nedávno zjistena alergie na bkm, takže pro mě další hrozná věc. Miluju sýry, tvarohy, všechno… Teď už si nedám ani obyc protein :( vím že jsou sójové, ale zatím mám odpor..

Neberu to jako rypani, jsem ráda že mi chcete poradit. 2× týdne dávám orbitrek 30min plus se snažím alespoň 2 X týdne (minimálně) k tomu nějaké posilování. Ne vždy to vyjde tak jak chci, a manžel třeba není doma, takže když nejde jinak tak dávám alespoň delší procházky s kočárkem. O tom Hiitu už jsem také slyšela, pokusím se vyzkoušet víc věcí. Co myslíte že je nejlepší kardio? Nejspíš běh že? Ten totiž moc nedávám :D Děkuji a přeji hezký den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 10:59

@jájinka007 vodu jsem právě taky myslela. Neprejidam se. Ale asi to chce víc všeho. Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
197
2.1.21 12:35

Ahoj,

já ji brala kolem pěti let. Nepřibrala jsem ani deko, ale před půl rokem jsem vysadila a od té doby jsem přibrala 8 kilo. Už tři měsíce denně min 30 minut cvičím (podle videí, kardio i posilování) a snažím se hlídat stravu, v lednu mám termín u nutriční terapeutky, tak uvidíme.
Myslím, že u každé ženy to bude vypadat jinak a každá bude mít trochu jinou zkušenost. Ale pokud přibíráš, požádej svého gynekologa o změnu (moje gynekoložka teda co půl roku mimo jiné moji váhu bedlivě pozorovala a upozorňovala, že kdyby se mi něco nezdálo, mám hned říct). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí