Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já už par znacek vystřídala a s vahou/hubnutim nikdy problem nebyl. Nevim, jak jedna mala tabletka způsobí nadvahu… podle me je to pouze zranim.
Pokud jis 5× denne po 3-4 hodinach a hybes se = btw, co to znamena? Behas aspon 2× tydne 30minut, nebo kazdy den doma cvicis hiit treba podle youtube? Cim je clovek starsi, tim je metabolismus pomalejsi. Takze se musi makat vic, pokud chces vysledek. Kazdopadne 65% hubnuti je spravna strava, tak asi moc dobre jist nebudes. Nechci rejpat. Spis ti pomoct. Nech si udelat jidelnicek na miru. Zadny Low carb a podobny nesmysl. Proste jidelnicek se vsim vsudy
Já u jakékoliv HA zadržuju vodu, takže třeba mě se s ní fakt hubne hůř. má to ověřené opakovaným nasazováním a vysazováním v průběhu let, stravu mám kontrolovanou, takže žraní z toho můžu vinit těžko. ale radši bych se na to moc nespoléhala, přejídání je pravděpodobnější.
@Micaella22 ano snažím se, jsem rok po porodu… a jídelníček na míru mám taky. Akorat mi byla nedávno zjistena alergie na bkm, takže pro mě další hrozná věc. Miluju sýry, tvarohy, všechno… Teď už si nedám ani obyc protein
vím že jsou sójové, ale zatím mám odpor..
Neberu to jako rypani, jsem ráda že mi chcete poradit. 2× týdne dávám orbitrek 30min plus se snažím alespoň 2 X týdne (minimálně) k tomu nějaké posilování. Ne vždy to vyjde tak jak chci, a manžel třeba není doma, takže když nejde jinak tak dávám alespoň delší procházky s kočárkem. O tom Hiitu už jsem také slyšela, pokusím se vyzkoušet víc věcí. Co myslíte že je nejlepší kardio? Nejspíš běh že? Ten totiž moc nedávám
Děkuji a přeji hezký den
@jájinka007 vodu jsem právě taky myslela. Neprejidam se. Ale asi to chce víc všeho. Díky ![]()
Ahoj,
já ji brala kolem pěti let. Nepřibrala jsem ani deko, ale před půl rokem jsem vysadila a od té doby jsem přibrala 8 kilo. Už tři měsíce denně min 30 minut cvičím (podle videí, kardio i posilování) a snažím se hlídat stravu, v lednu mám termín u nutriční terapeutky, tak uvidíme.
Myslím, že u každé ženy to bude vypadat jinak a každá bude mít trochu jinou zkušenost. Ale pokud přibíráš, požádej svého gynekologa o změnu (moje gynekoložka teda co půl roku mimo jiné moji váhu bedlivě pozorovala a upozorňovala, že kdyby se mi něco nezdálo, mám hned říct). ![]()
Zdravím, máte někdo zkušenost s touto antikoncepci a hubnutím? Mám ji něco přes půl roku a váha se mi zastavila a ne a ne se kil navíc zbavit
máte někdo zkušenost? Samozřejmě že se hybu a snažím se dodržovat stravu (nemyslím teď přes Vánoce
) ale jinak ano.
Děkuji za názory