Antikoncepce Drovelis - snížení libida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.7.23 18:58

Antikoncepce - libido

Zdravím,

chtěl bych se zeptat lidi ohledně antikoncepce. Moje partnerka si byla objednat hormonální antikoncepci značky Drovelis. Má asi 4 dny před prvním vyzkoušením a jsem z toho úplně v nervech.

Prosím nechápejte mě špatně, jenom dosud nám všechno klapalo, sex totéž ale strašně se obavám velkého poklesu nebo úplné zmizení libida jakmile začne používat danou antikoncepci.

Je tady někdo kdo používá danou antikoncepci značky Drovelis, nebo prostě dát nějaký odhad jaká je šance že se ji libido dost zhorší? Nechci aby se jí děly tyhle vedlejší účinky, ale nechci ji to zároveň říkat, precijenom ji to zmírní ty prášky menstruaci.

Prosím o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3722
14.7.23 19:30

No mně každá hormonální antikoncepce tlumila libido. Když už byl sex, moc jsem si neuzila. Málokdy jsem měla orgasmus, nebyla jsem to celkové já a byla jsem suchá. Unavená, protivná pořád. Jak není ovulace, není chuť. Proto jsem vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.23 19:55
@random-anonym píše:
Zdravím,

chtěl bych se zeptat lidi ohledně antikoncepce. Moje partnerka si byla objednat hormonální antikoncepci značky Drovelis. Má asi 4 dny před prvním vyzkoušením a jsem z toho úplně v nervech.

Prosím nechápejte mě špatně, jenom dosud nám všechno klapalo, sex totéž ale strašně se obavám velkého poklesu nebo úplné zmizení libida jakmile začne používat danou antikoncepci.

Je tady někdo kdo používá danou antikoncepci značky Drovelis, nebo prostě dát nějaký odhad jaká je šance že se ji libido dost zhorší? Nechci aby se jí děly tyhle vedlejší účinky, ale nechci ji to zároveň říkat, precijenom ji to zmírní ty prášky menstruaci.

Prosím o pomoc.

hele, různých HA jsem brala nejmíň 5 a jestli mi HA libido tlumí, tak nevím, co bych dělala bez ní, protože to tlumení není vidět…

Ovšem by bylo vhodnější, kdyby ses obával více o zdraví partnerky a její pohodlí než o to, že si nezaskotačíš…

• Citovat
  • Upravit
34322
14.7.23 20:34

Na to, ze jsi chlap a opora, se nejak moc brzo hroutis…

Spis bys mel mit obavu o jeji zdravi nez apetit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.23 21:27

Antikoncepce - poruchy libida a chování

Nemyslím tímto pouze změnu libida, ale prostě obecně poruchy nálad, libida, prostě celkově osobnosti.
Mám o ni z tohoto pohledu strach a rád bych ji přesvědčil aby tento druh antikoncepce vynechala a použila namísto toho něco bezpečnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.8.23 22:28

Tak pokud ji mas rad a chceš aby byla v pohode, tak ji rozmluv antikoncepci. Proč si ničit zdraví. Nic dobrého to nepřinese. Raději prevezmi zodpovědnost jako chlap a Proste to zarid tak aby neotehotnela když nechce. Tzn prerusovany sex👍🏻 popřípadě kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí