Antikoncepce Lunafem - rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
23.10.12 12:45

Antikoncepce Lunafem - rada

Ahoj holky, berete některá Lunafem, potřebuji se na něco optat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
23.10.12 12:47

Já před ní brala Chloe, kde byly placebo pilulky a nebála jsem se otěhotnění tak jsem to neřešila. Ale teď mi jde o to, že když chci dostat MS tak musím vysadit na 7 dni že? Ale co ty dny než mi MS příjde, to se bát otěhotnění nemusím? Jo a další pilulku si vezmu osmý den? Jako že 7 dni nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.12 13:02

Bát se nemusíš, je to stejné, jako bys brala placebo, chráněná jsi i v pauze, pokud ovšem pak zase začneš brát.
A ta pauza-když dobereš dejme tomu v úterý, pak pauza, tak první piluli dalšího plata vezmeš příští týden ve středu. A pak poslední pilulka bude zase vycházet na úterý. A tak stále dokola, ten den poslední i první pilulky by měl být pořád stejný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.10.12 13:17

TAk to snad chápu dobře, když jsem brala poslední pilulku včera čili v pondělí tak si vezmu další příští úterý viď? Tak pak nechápu v čem vadí když si někdo zapomene vzít den nebo dva pilulku, nebo je to dané MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.10.12 13:24

Ony ty placebo pilulky jsou jen „cukr“, nic neobsahujou. Jsou tam jen pro kontrolu a abys nezapomínala brát nové platíčko po pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.10.12 13:27
Což to já vím, že nejsou účinné, ale já potom nechápu jak může vadit vynechání pilulky myslím jako zapomenout.
@Pipet píše:
Ony ty placebo pilulky jsou jen „cukr“, nic neobsahujou. Jsou tam jen pro kontrolu a abys nezapomínala brát nové platíčko po pauze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.10.12 13:36

Hm, já myslím, že i přes ty pilule tělo „ví“ v jaké fázi cyklu je a když zapomeneš před teoretickou ovulací, tak se třeba nezablokuje ten proces zrání vajíčka…
Ale když už je to vlastně dlouho od minulé MS ( i když pilulkové), tak sliznice už je „stará“ a v té delší pauze se spustí krvácení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.12 17:01

Přesně tak, další v úterý. A jinak, je to prostě trochu magie, ale je to tak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí