Mirena - jen spokojené

115
18.10.12 19:45

Mirena - jen spokojené

Pročítám diskuze o mireně, ale bohužel ve většině případů narážím na negativní zkušenosti. Proto bych ráda, aby sem do této diskuze psaly jen ty, které jsou s mirenou spokojené! Jinak mám pocit, že nadšený z mireny jsou pouze lékaři.
Já si ji nechala zavést před 6 týdny. Zavedení bylo rychlé a téměř bezbolestné až na chvilkové zatlačení. Manžel vlákna necítí, tak nebyl důvod ani více zastřihovat. Nepravidelně špiním a je to převážně jen na jednu slipovku. Takže za mě zatím spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3368
18.10.12 20:01

Mám Mirenu od vánoc a jsem spokojená! Nemusím myslet na prášky, nemusím kupovat vložky a hlavně nemám menzes! Vždycky jsem trpěla, měla neuvěřitelné bolesti, že jsem kolikrát skončila i na pohotovosti, měla jsem jí nepravidelně a většinou uměla přijít v opravdu nevhodný okamžik - a teď jí nemám! Huráááá!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
18.10.12 20:08

Taky jsem spokojená, mám ji už 2,5 roku :dance: slabé krvácení nebo špinění bylo za celou dobu možná tak 5× (nepočítám prvních pár týdnů špinění po zavedení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
18.10.12 20:13

Měla jsem po prvním porodu Mirenu skoro 5 let, absolutní spokojenost, takže teď po druhém porodu jdu do ní opět :-) P. S. stačila mi jedna krabička tamponu na celý rok, takže super. Zato teď… Jsem 4 měsíce po porodu a vložky nestačím kupovat… Hrůza! Ještě že jdu za měsíc na zavedení nové Mirenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
18.10.12 20:25

Mamča ji měla a byla moc spokojená :) zapomněla jít na vyndání, tak ji mělo téměř o rok déle a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.10.12 20:34

NEchala jsem si ji zavést před Vánocemi. Ze začátku jsem špinila průběžně cca 3 měsíce, už jsem byla nešťastná, ale od té doby naprostá pohoda. O ničem nevím, na nic nemusí myslet a menzes v podstatě žádná, dvakrát jsem na jeden den zašpinila. Takže za mne maximální spokojenost. A pro úplnost vím od 3 kamarádkách, které ji mají taky a všechny jsou stejně spokojené jako já. Ja mi můj Dr. říkal, když jsem se rozhodovala: „Hlavně nečtěte žádný diskuze na internetu, Bůh ví, kdo to píše“ :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
18.10.12 20:34

Já jsem si ji nechala zavést hned po šestinedělí a jsem naprosto spokojená. špinila jsem týden a od té doby maximálně občas (možná jednou za měsíc, ale nevím, nesleduji to) trošičku špinění na slipovku. Zavedení teda bolelo jako prase, ale to proto, že jsem po dvou císařích, každopádně ty tři minuty bolesti mi za to stály :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
18.10.12 20:55

Mám ji 2,5r a taky maximální spokojenost. O MS nemůže být ani řeč. Špiním jen minimálně. Zavádění nebylo zrovna příjemné, měla jsem pocit, že mi chce vytrhnout čípek, ale byla to chvilka a proti porodu sranda.

• Citovat
  • Upravit
9018
18.10.12 21:09

@citule mám ji přes rok a pouze nadšení. :palec: Menses ani špinění nemám už od června. Do té doby bylo 1× měsíčně špinění. Nemám bolesti, chuť na sex je… :lol: a co je nej, nemám tak často migrény. :dance:
Sestra má zavedenou už druhou a kolegyně v práci ji mají taky. V mém okolí jsem negativa neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.10.12 21:21

JSEM SPOKOJENAAAAAA!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
19.10.12 08:57

Tak já jsem taky maximálně spokojená. Zavedení nebolelo ani trošku, spíš jsem měla strach ale úplně zbytečně :pankac: Ze začátku cca 3 měsíce špinění a teď nic. A to jsem mívala při menstruaci šílené bolesti, já v tom vidím jedině pozitiva. Nemyslím na prášky, na vložky, paráda :palec:
Na druhou stranu chápu, že to někomu nesedne, moje ségra si ji po 10 měsících nechala vyndat, když s tím měla problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
19.10.12 09:37

Já už mám druhou. U první jsem normálně menstruovala, teď u druhé nic. Prostě pohoda a naprostá spokojenost.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital