Těhotná přes HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
17.10.12 04:56

Těhotná přes HA

Ahoj holky :) Stalo se některé z Vás, že jste otěhotněly přes HA? A jak jste na to přišly?
Mě poslední dobou trápí jedna věc…(a bohužel jsem na ni nenašla potřebné ifnormace, proto jsem založila novou dikusi :) ). Beru Daylette a předtím Yaz, ale po pěti měsících, kdy vše bylo ok, jsem měla menses jen půl dne…a začalo mi být divně. Tlaky v podbřišku jak před MS trvají už cca 3 týdny, vyrostla mi prsa (podle manžela jsou momentálně asexuální :cert: ), únava, šílené bolesti hlavy, žízen..Podle doktora je vše v naprostém pořádku, jen mám tekutinu v děloze (za dělohou..nejsem si ted jistá),pravděpodobně cosi prasklého..a mám si vzít ibalgin na bolest. To ostatní neví proč je, mám zkusit vysadit HA… 8o Nevím, zdá se mi to blbé…Nesetkala jste se některá s něčím podobným? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
17.10.12 06:40

Tak pokud máš negativní test a doktor řekl, že těhotná nejsi tak bych to asi neřešila. je možné že si měla nějakou menší cystu, která praskla a udělala ti v těle menší hormonální chaos. počkala bych tak 14 dní a pak bych pro jistotu test zopakovala nebo si dojdi na krevní testy ty ti to potvrdí 100%, ale jak říkám počkala bych minimálně do příštího týdne, protože pokud to byla cysta klidně můžeš mít zvýšené hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 07:09

Ahoj, mám teď to samé. Včera jsem byla u dr, v děloze nic neviděl, řekl, že pokud jsem těhotná, tak je to hodně malé, ale normálně mám začít brát HA a za týden si mám udělat další test. Takže čekám, co se bude dít, protože je mi dost zle, prsa mam min o číslo větší, břicho jak balon :zed: Cysty vyloučil, prolustroval mě opravdu důkladně, na testu byl včera ráno duch, tak uvidíme za týden..

• Citovat
  • Upravit
7240
17.10.12 07:34

Pokud gynekolog řekl, že nejsi těhotná, tak byc mu věřila. Teda pokud ti udělal ultrazvuk! Tam by případné těoensví viděl, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.10.12 08:18
@Anonymní píše:
Ahoj, mám teď to samé. Včera jsem byla u dr, v děloze nic neviděl, řekl, že pokud jsem těhotná, tak je to hodně malé, ale normálně mám začít brát HA a za týden si mám udělat další test. Takže čekám, co se bude dít, protože je mi dost zle, prsa mam min o číslo větší, břicho jak balon :zed: Cysty vyloučil, prolustroval mě opravdu důkladně, na testu byl včera ráno duch, tak uvidíme za týden..

pokud je na testu duch, tak dr.na UTZ neuvidí ještě absolutně nic :nevim: ani váček. viděla bych to spíš na to, že těhotná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 08:49

@PjckjsANEBjája mě kapánek zaskočilo, když mi řekl, že mám brát normálně dál HA, hlavně kvůli tomu jsem tam šla, bála jsem se, že mi nedošla ms kvůli cystě. Ale nikde nic, krev mi nebral, prý pokud ms nedorazí další měsíc, mám se stavit, a za týden si mám pro jistotu udělat test. Říkal, že pokud je to těhotenství, tak max 3-4 tt, protože nikde nic nebylo. No jsem fakt zvědavá, měla jsem 2 testy, na prvním skoro nic, na druhém už byl duch, viděl to i přítel.

• Citovat
  • Upravit
31594
17.10.12 09:08

Vedlejší účinky HA? :nevim: Pokud by se jednoznačně potvrdilo, že nejsem těhotná, tak bych začla vidět problém v HA - Brala jsem 4 roky jeanine, 3,5r všechno v pohodě, pak jsem začla být vzteklá, začli mi migrény, s gyndařem jsme se shodli, že když ji beru tak dlouho, že přece teď nebudu mít vedlejší účinky, to samé na neurologické ambu kvůli migrénám - pak jsem vysadila kvůli dlouhodobému branní atb a najednou klid, všechny problémy zmizeli a bylo to tou HA :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.10.12 09:10

Aha, jsem si nevšimla, tady už se duchaří :mrgreen: Popravdě, duchy mám doma dva a třetího na cestě, takže na duchy na testu věřím, hlavně pokud sílí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.12 10:16

Tak negativní test jsem měla, když jsem měla tu krátkou MS, ale pak už jsem to nezkoušela. Nu, vyloženě neřekl, že nejsem těhotná, mám počkat do další MS…to bylo takové rychloprohlídnutí. Šup sem, šup tam…a další pacienta na řadu prosím… :( Takže fakt jsem z toho docela mimo… Ale děkuju moc všem za radu :) A uklidnění..že je to třebas jen z HA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 12:00

@Gladys Já s duchama nemám zkušenost, to jsem objevila až tady na emiminu, že slabá čárka je duch :mrgreen: uvidíme, za pár dní udělám další test, pak se ukáže. Beru stejně HA už několik let, nikdy mi neukázala falešně pozitivní test, nikdy jsem neměla zpoždění, nikdy se nestalo, že by ms nedorazila vůbec. Takže já, duchař :mrgreen: uvidím za týden :think: ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1