Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ať se potom stará o tu neplanovanou mateřskou školku ![]()
Dělá jako by ty prášky co ty Chces brát mu zmenšovali jeho chloubu ![]()
Ve finále, když dítě nechcete a už vás nebaví kondom, tak ať přijde on s řešením, když je proti tomu.. Přerušovaná soulož nebo hlídání (ne)plodných dnů je šílená blbost.
Podle mě horší je, když si chlap myslí, že jí bereš a ty jí tajně nebereš, než naopak. Co třeba tělísko?
A co kdyby se nechal on vykastrovat. To by měl jistotu a ty bys nemusela brát tabletky a on gumu
@JiříkMazlík píše:
A co kdyby se nechal on vykastrovat. To by měl jistotu a ty bys nemusela brát tabletky a on gumu
Kastrace a vasektomie jsou dvě rozdílné věci. Nechal by ses vykastrovat?
@JiříkMazlík píše:
To mě napadlo jako první.
Co takhle vasektomie?
Na tělísko jsem četla mraky recenzí a nejsem o něm úplně přesvědčená. Časté krvácení, bolestivost, stejně vysoké procento otěhotnění.
Jako beru to tak, že se o mě s tou antikoncepcí bojí, přece jen, jíst desítky let hormony není nic moc. Taky z toho nejsem odvařená, ale rozhodně neplánuju mít 6 dětí.
Brát to tajně mi přijde divné. Taky bych nechtěla, aby bral tajně za mými zády léky a já o tom nic nevěděla.
Asi ho prostě musím nějak přesvědčit, jiné řešení moc nevidím.
Nějaké další formy antikoncepce jsou celkem o ničem. ![]()
V klidu bych mu řekla - podívej, že nám nějaké plodné dny s kondomem nefungují, jsme si právě ověřili. Takže já potřebuju něco spolehlivějšího, protože jinak budu při každém sexu trnout, jak to asi tak může dopadnout, takže nečekej, že se do něj pohrnu nadšeně a uvolněná. Za sebe jsem vyhodnotila jako nejlepší možnost pilulky nebo tělísko nebo jánevímcoještě. Takže buď půjdeš sám na vasektomii, nebo si vybereš z mých možností. A nebo si z nich vyberu já. Je to moje tělo a případné těhotenství se dotýká z největší části právě mne. Ber to tak, že tě mám ráda, sex s tebou taky a právě proto si ho chci užívat bez omezení a bez stresu. Tak mi neházej klacky pod nohy.
@Anonymní píše:
Jsem v poměrně neřešitelné situaci, zajímal by mě názor zvenčí. Nikdy jsem nebrala hormonální antikoncepci, nechtěla jsem brát hormony. Chránili jsme se sledováním ovulace a kondomem. Druhé dítě jsme počali neplánovaně a já už dál nechci spoléhat na to, kolikrát se to ještě může stát. Problém je v tom, že manžel je proti všemu. Nechce, abych brala hormony, proti tělísku je úplně, že jsou s tím často problémy a stejně je málo spolehlivé (do toho se mi taky moc nechce). Na nějaké definitivní řešení se necítíme. Já to vidím tak, že radši hormonálku než se dál otravovat s kondomy a spoléhat na to, že to že to tentokrát vyjde. Ale ho o tom prostě nepřesvědčím.Šly byste proti partnerovi tajně s antikoncepcí? To mi přijde hrozné. Nebo napadne vás něco rozumného?
co ti má co do toho kecat?
On s tím „překvapením“ těhotný nebude.
@Anonymní píše:
Na tělísko jsem četla mraky recenzí a nejsem o něm úplně přesvědčená. Časté krvácení, bolestivost, stejně vysoké procento otěhotnění.Jako beru to tak, že se o mě s tou antikoncepcí bojí, přece jen, jíst desítky let hormony není nic moc. Taky z toho nejsem odvařená, ale rozhodně neplánuju mít 6 dětí.
Brát to tajně mi přijde divné. Taky bych nechtěla, aby bral tajně za mými zády léky a já o tom nic nevěděla.
Asi ho prostě musím nějak přesvědčit, jiné řešení moc nevidím.
Nějaké další formy antikoncepce jsou celkem o ničem.
Hormonální tělíska bývají splehlivá
No tak pokračujte s kondomem. Ale pořád, ne jen v plodné dny. Ten je spolehlivý. Ten manželovi nevadí?
Já bych hormony taky nebrala, spíš je zvláštní, že tobě to nevadí, že si tím ničíš zdraví a jemu jo.
@Anonymní píše:
Jsem v poměrně neřešitelné situaci, zajímal by mě názor zvenčí. Nikdy jsem nebrala hormonální antikoncepci, nechtěla jsem brát hormony. Chránili jsme se sledováním ovulace a kondomem. Druhé dítě jsme počali neplánovaně a já už dál nechci spoléhat na to, kolikrát se to ještě může stát. Problém je v tom, že manžel je proti všemu. Nechce, abych brala hormony, proti tělísku je úplně, že jsou s tím často problémy a stejně je málo spolehlivé (do toho se mi taky moc nechce). Na nějaké definitivní řešení se necítíme. Já to vidím tak, že radši hormonálku než se dál otravovat s kondomy a spoléhat na to, že to že to tentokrát vyjde. Ale ho o tom prostě nepřesvědčím.Šly byste proti partnerovi tajně s antikoncepcí? To mi přijde hrozné. Nebo napadne vás něco rozumného?
Co je mu do toho? On ti to chce platit, že chce vybrat?
Jsem v poměrně neřešitelné situaci, zajímal by mě názor zvenčí. Nikdy jsem nebrala hormonální antikoncepci, nechtěla jsem brát hormony. Chránili jsme se sledováním ovulace a kondomem. Druhé dítě jsme počali neplánovaně a já už dál nechci spoléhat na to, kolikrát se to ještě může stát. Problém je v tom, že manžel je proti všemu. Nechce, abych brala hormony, proti tělísku je úplně, že jsou s tím často problémy a stejně je málo spolehlivé (do toho se mi taky moc nechce). Na nějaké definitivní řešení se necítíme. Já to vidím tak, že radši hormonálku než se dál otravovat s kondomy a spoléhat na to, že to že to tentokrát vyjde. Ale ho o tom prostě nepřesvědčím.
Šly byste proti partnerovi tajně s antikoncepcí? To mi přijde hrozné. Nebo napadne vás něco rozumného?