Krvácení mimo cyklus při HA

11
26.12.21 09:54

Krvácení mimo cyklus při HA

Hezký den, máte některá podobnou zkušenost?? 8.12 jsem dostala menzes, normálně podle cyklu… Užívám HA a je pravda, že jsem asi trikrat vynechala po jednom prasku… Dnes 26.12 jsem zjistila, že mi teče krev… Jsem z toho vyplacena… Nevim, co se děje, nebo jestli jsem jen dostala znovu menzes, kvůli tomu nepravidelně mu užívání… A co dělat dál??? Pokračovat zase zítra normálně v HA, nebo se chovat jako u mrnzes??? Prosím o vaše zkušenosti pokud někdo máte stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2577
26.12.21 10:27

Ja bych to jedla dal. Akorat bych nespolehala na ochranu. Taky to muze byt vykricnik toho, ze ha prestava sedet. Ja takhle zacala krvacet pri praskach, a kdyz jsem to resila s doktorem, rikal, ze to je jasny signal toho, ze ha nesedi a napsal mi silnejsi.
Tak to bylo aspon u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.12.21 13:50

Tu antikoncepci beru už přes dva roky a nikdy jsem s ní nemela žádné problémy… Tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.12.21 17:01

@fonkrolok no vsak ja ji taky brala asi tri roky a pak prestala sedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.12.21 17:46

Aha, no tak asi budu muset změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30987
26.12.21 18:08

Krvaceni pri HA mimo cyklus - v pulce cyklu, asi 3mesice v rade - jsem take 1krat resila vymenou. Ale hlavne bych byt Tebou zapracovala na pravidelnem uzivani :think:, vzdyt ani nejsi chranena, a i kdybys ji brala na srovnani cyklu, tak takovymto uzivanim si cyklus nesrovnas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.5.22 10:27

Krvácení při Ha a bolest v podbrisku

Dobrý den,

mám podobný problém beru HA 6 let, ale včera mě lehce zacelo bolet bříško a večer jsem začela krvácet, mimo cyklus, menstruaci jsem měla na začátku měsíce, poté lehce nechuť k jidlu. Ráno špinění a už je to v pořádku.
Stalo se to poprvé, s přítelem používáme jenom HA při styku, tak abych věděla na čem jsem.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.5.22 11:04
@simtaom píše:
Dobrý den,mám podobný problém beru HA 6 let, ale včera mě lehce zacelo bolet bříško a večer jsem začela krvácet, mimo cyklus, menstruaci jsem měla na začátku měsíce, poté lehce nechuť k jidlu. Ráno špinění a už je to v pořádku.
Stalo se to poprvé, s přítelem používáme jenom HA při styku, tak abych věděla na čem jsem.
Děkuji

Tak takhle na dalku ti muzu s klidem rict, ze tehotna jsi, ale zaroven uplne stejne ti muzu rict, ze tehotna nejsi. ;) A mimchodem nejsem tehotensky test, ale myslim, ze tehotna nejsi.

Neptej se na emiminu a okamzite se objednej na gyndu. Muze to byt totiz prvotni priznak toho, ze ti prestava sedet antikoncepce.

Nevim, zda jsi cetla tuto diskuzi, ale psala jsem to, ze prave krvaceni mimo cyklus byl prvni priznak toho, ze mi antikoncepce nesedi. Doktor rekl, ze se to stava a predepsal mi silnejsi. Ovsem ta mi chvili sedla a pak zacala delat to same - krvaceni mimo cyklus, jak slabe, tak i jako klasicke kramy. Nez jsem se rozhoupala to resit, byla jsem v 1o tt.

Klidne si tuto diskuzi znovu procti. Ale tak ci tak se objednej. Krvaceni muze znacit i jiny problem, ale samozrejme nemusi. Lepsi jit zbytecne na gyndu, nez tam prijit pozde i s miminem v brichu. 🙂

Snad jsem v ramci moznosti pomohla, ale opravdu vic nezmuzu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.5.22 11:08

@Capricorn61
Děkuji za odpověď, já právě volala se svoji gyndařkou a ta mi řekla, źe se mám zastavit až na roční kontrolu v červenci a že se to stává.
Pokud by se to opakovalo, tak mám přijít dříve ale teď ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.5.22 11:18

@simtaom jo, urcite ma pravdu. Pro klid duse si udelej tehotensky test nebo obetuj par korun a zajdi na krev. At zbytecne nestresujes. Hlavne se hlidej, kdy mas ms a kdy prislo nejake krvaceni nebo spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.6.22 11:10

@Capricorn61
Tak po měsíci jsem dostala slabou menstruaci a dělala jsem si ráno test a. Tvoří se tam duch :? :?
V pátek jdu k doktorce, tak jsem zvědavá zda je šance, že jsem těhotná nebo ne.
Ranní nevolnosti mám lehce, prsa nateklé, cítím hodně pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
7.6.22 16:39

@simtaom Takze jsi to neresila? A mesic cekas, co bude? 8o Pokud to nechavas osudu a mimco chces, tak uvidime, i kdyz testy jsou divnr - kontrolni carka neni cela. Ale pokud mimco nechces a cekas, tak nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.6.22 19:44

@Capricorn61 Řešila jsem to s doktorkou, ta řekla, že je všechno v pořádku ale dostala jsem měsíčky déle a po práci jsem si dělala ještě test a vyšel takhle, zkusím ještě ráno a přítel, když to viděl, říkala, že vidí slabě druhou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.6.22 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
10.6.22 20:52

Tak ja vidim negativni test.

• načítám...