Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi postinor, ale je to celkem zlo, ten průběh… ale co se dá dělat. Pak jsem četla, že se děla, že se pije červené víno v teplé vaně, ale teda nevím být kardiak, tak vás to oddělá…
@Liliakaa píše:
Asi postinor, ale je to celkem zlo, ten průběh… ale co se dá dělat. Pak jsem četla, že se děla, že se pije červené víno v teplé vaně, ale teda nevím být kardiak, tak vás to oddělá…
A hlavne je to babska metoda s mizivou ucinnosti ![]()
@Tigy99 píše:
Už poněkolikáté toto téma, by mě zajímalo co s těma „gumama“ děláte??![]()
Kolikrát někde ukazujou co všechno to vydrží a tady to praská furt dokola
![]()
![]()
![]()
no, kdyz je vetsi prirozeni a divocejsi sex, tak se stat muze ![]()
@RadanaH
pokaždé asi spíš nešikovnost, než že by to kondom nevydržel velikostně, a i to už dneska neni problém sehnat nadstandartní velikost pro případ, že ho někdo má jako kůň ![]()
@Liliakaa píše:
To je tak na vykrvácení, když už by teda došlo k potratu.
Proste stat se muze…ac chybou cloveka, materialu, proste muze se stat.-)
Ahoj holky prosím nevíte za jak dlouho přibližně po použití Postinoru můžete znovu otěhotnět? Máme s manželem na březen naplánované umělé oplodnění (IVF ) a včera se nám stala nehoda s kondomem. V běžné situaci bych byla ráda, ale mám genetické problémy, tak proto se ptám. Moc děkuji.
Ahoj, prosím o zachování anonymity.
Včera 25. den cyklu jsme měli nechráněný styk. Vzhledem k blížící se ms a k tomu, že jsme kondomy zapomněli vzít na chatu, jsme to riskli. Ano, jsme hloupí.
A manžel to neuhlídal, část šla dovnitř. Stalo se nám to poprvé a to takhle přerušujeme už skoro 10 let bez následků ![]()
Vím, že plodný hlen jsem měla někdy kolem 20.-22. dne a moje obvyklá délka cyklu je 29-31 dnů. K tomu teď intenzivně kojím 23 měsíční dítě (vím, že to nezajišťuje ochranu, ale pravděpodobnost otěhotnění to snižuje?)
Váhám, zda vzít Postinor nebo případně nějakou šetrnější alternativu. Mám endometriózu a bojím se, že se tím zhorší.
Co byste dělali?
Tak „šetrnější“ jsou možná nějaké babské rady jako červené víno, šalvěj, které prokrvují a vlastně potratíte…jinak kojení ve vašem případě asi nefunguje jako ochrana, při kojení se do těla vyplavuje hormon, který brání ovulaci (proto některé ženy nemají MS). Tělo se jednoduše brání dalšímu „mláděti“ dokud není to předchozí připraveno odejít. Pokud máte ms, kojení není žádný pomocník.
@Anonymní píše:šetrnější varianta je doufat, že jsi neotěhotněla, buď to vyjde a budeš to mít šetrné, nebo budeš řešit nechtěné/neplánované těhotenství
Ahoj, prosím o zachování anonymity.
Včera 25. den cyklu jsme měli nechráněný styk. Vzhledem k blížící se ms a k tomu, že jsme kondomy zapomněli vzít na chatu, jsme to riskli. Ano, jsme hloupí.A manžel to neuhlídal, část šla dovnitř. Stalo se nám to poprvé a to takhle přerušujeme už skoro 10 let bez následků
Vím, že plodný hlen jsem měla někdy kolem 20.-22. dne a moje obvyklá délka cyklu je 29-31 dnů. K tomu teď intenzivně kojím 23 měsíční dítě (vím, že to nezajišťuje ochranu, ale pravděpodobnost otěhotnění to snižuje?)
Váhám, zda vzít Postinor nebo případně nějakou šetrnější alternativu. Mám endometriózu a bojím se, že se tím zhorší.
Co byste dělali?
@Jazz27 Kurnik sprcka stoji do deseti korun, to jde fakt mimo me mysleni. A co lidi s temi kondomy delaji je fakt dobra otazka.