Antikoncepce recepty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
15.10.13 19:04

Antikoncepce recepty

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak to chodí s antikoncepčnimi práška uvažuji že je začnu užívat vím že si je musím nechat napsat u gynekologa ale hlavně jsem se chtěla zeptat jak se postupuje když mi dojdou a potřebuji dalši recept jestli mi sestra nebo doktor napíše další recept bez gynekologické prohlídky nebo musí byt provedena vždy i prohlídka a na jak dlouho se jeden recept píše myslím si že asi na 3 měsíce to znamená navštěva gynekologa cca 4 do roka ale nechce se mi podstupovat 4 vyšetření když bych potřebovala jen napsat recept samozřejmně kdybych byla bez komplikací děkuji za odpověď popřípadě jestli nevíte jak je to teď se sterilizací a kolik to tak zhruba stojí a zda se podíli na ní třeba částečně zdravotní pojišťovna i když to bude na mou žádost už mám 4 dítě a další už nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.10.13 19:07

Sterilizaci si zjisti u svýho OG. A prášky jsou na 3M, pokaždý prohlídku podstupovat nemusíš, mně gyněkolog psával jeden recept s datumem a druhej bez, nebo jsem si koupila na půl roka dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.10.13 19:07

Normálně si chodíš jen pro recepty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
15.10.13 19:08

Já zavolám doktorce telefonem, že potřebuji recept a druhý den ho mám nachystaný. Nebo si při půlroční prohlídce nechám napsat rovnou na celý další půl rok :-)
A s druhou otázkou neporadím :-) To nevím :-)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.10.13 19:08

Já chodím na prohlídku jednou za půl roku. Pro recept každé tři měsíce, vždy se mnou chce aspoň mluvit, ptá se, zda mám potíže, MS atd.. Prý už se snad nedatované nesmí dávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.10.13 19:09

Chodíš si pro recepty, mně doktorka psala opakovací recept (3× s tím samým receptem se dalo jít do lékarny).

• Citovat
  • Upravit
11
15.10.13 19:16

Děkuji za odpovědi a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
15.10.13 20:06

Mě doktorka taky píše opakovací recept ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.10.13 20:11

Na preventivce me doktor napise recept na pul roku a v lekarne si vyzvednu jednu krabicku na 3 mesice, daji me listecek a pak si vyzvednu dalsi.Pak si zajdu jen za sestrickou a ta me napise recept na dalsiho pul roku a pak na preventivce zase doktor a takhle porad dokola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí