Antikoncepce Rhonya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
2.4.13 18:03

S decolenem? ona mazvětšovat prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.4.13 18:07

rhonya

Beru ji asi tyden a mam nalita prsa ne moc citliva ale žilnata a plna což je male plus ještě abych nepřibírala a budu spokojena :pankac: :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudka
3.4.13 11:01

Holky mě se po měsici zvětšily prsa, už i tak je mam docela velké ale asi s tím nic už nedělám jinak zatim jsem nepřibrala tak snad to bude ok :)

• Citovat
  • Upravit
Nastí
6.4.13 10:57

Ahojky, musím přidat kladný příspěvek, Rhonya je snad nejlepší antikoncepce, žádné bolesti, žádné nabírání vody a s pleti jsme problém nikdy neměla tak můžu říct akorát, že se mi nezhoršila, menstruace většinou trvá 3-4 dny, a je spíš slabá))

• Citovat
  • Upravit
Nastí
6.4.13 10:57

Ahojky, musím přidat kladný příspěvek, Rhonya je snad nejlepší antikoncepce, žádné bolesti, žádné nabírání vody a s pleti jsme problém nikdy neměla tak můžu říct akorát, že se mi nezhoršila, menstruace většinou trvá 3-4 dny, a je spíš slabá))

• Citovat
  • Upravit
14
6.4.13 14:50

Souhlasím stebou :) taky jsem sni spokojená, nemám žádné bolesti a taky mi trvá menstruace 3-4 dny (slabá)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonma
16.5.13 21:28

Ahoj, začala jsem se používat Rhonyu po více než půlroční pauze, špinila jsem asi dva týdny + jsem byla trošku naládovější (chvíli jsem skákala radostí a za chvíli brečela). Brala jsem jí již před půl rokem a byla super, plet mám pořád stejnou, prsa se mi dle mě i zvětšila (ted po 1. platíčku mi připadá že už je také mám větší). Doufám, jen že mi ta náladovot přestane. + je docela levná v porovnání s HA podobného typu.

• Citovat
  • Upravit
Sabinaaaaa
6.7.13 20:16

Ahoj, mám takový dotaz… Antikoncepci rhonyu beru asi rok.. Jsem s ní vážně spokojená, ale stala se mi jedna nehoda… Po menstruaci jsem měla začit nové balení jenže jsem si to uvědomila později a zrovna byl státní svátek a v lékarně je neměli… Řekli mi že bude nejdřív za dva dny po tom co si ji mám vzít… Jak mám začít nové balení? Mám počkat do druhého měsíce a začít brát jako na začátku? Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
14
7.7.13 10:01

Zapomenutí prášků v první týdnu je poměrně rizikové, co se do ochrany před otěhotněnním týče a čím více prášků zapomeneš tím je to horší…jde o to, že jsi před pár dny měla pauzu, ta hladinka hormonů klesne a může dojít k uvolnění vajíčka. Tak nějak se chraň do konce cyklu kondomem a čekej, sama si myslím, že v dnešní době je i poměrně těžké otěhotnět ale člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dagmara22
19.9.13 18:47

Dobry den, já používám RHONYU a dokonce jsem jsní dokázala zhubnout necelich 5 kg a zádné zdravotni problémy nemám takže jsem s ní spokojená :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
debule
19.9.13 21:26

Nechapu jak nekdo po ni muze zhubnout :D ja ani kilo a to ji beru vic jak pul roku :(

• Citovat
  • Upravit
Niki88888
13.11.13 12:19

Ahoj! Rhonya jsem vyzkousela, brala jsem predtim Pramino a pak Minervu, kterou stahli z prodeje (bohuzel mi vyhovovala nejvic:D), tak jsem dostala Rhonyu, ze to ma byt podobny.. a bohuzel hrozny. Plet se mi na zacatku strasne zhorsila, az k dobrani 3. plata se to vice mene srovnalo do normalu. Chut na sex mensi. Obcas stavy nevolnosti. Ale co me vydesilo nejvic bylo, ze mi abnormalne zacali vypadavat vlasy! Takze jsem ted sla pro jinou a predepsali mi Bonadeu, o ktery taky neslysim zrovna nejlepsi veci… tak ja uz nevim :D :/

• Citovat
  • Upravit
4
17.12.13 09:31

Rhonya

Ahoj :) mě doktor taky předepsal tyto prášky. Prý by měly být na zlepšení pleti a neměla bych po nich přibrat :D… Tak jsem zvědavá, hlavně na tu pleť :( protože od doby, kdy jsem byla těhotná je má pleť v hrozném stavu… Prášky beru zhruba dva týdny a nevím, zda je to způsobeno nimi ale jsem děsně náladová. V jednu chvíli se cítím úplně super a za pár minut bych vraždila :D:D… Taky je mi celkem často špatně :(. Měl někdo taky takový problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
7.2.14 22:52

Ahojky, beru Rhonyu už nějaký pátek a jediné co, že mi zesláblo krvácení. ale zmizelo mi akné co mi vylezlo před ms, pms.. Co to je? :-) Zpevnili se mi prsa - a to jako fakt!- Super, nestěžuju si jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.14 13:32

Ahoj holky dneska sem začala druhé platíčko rhoyny. První den mi po ní bylo hrozně špatně a dneska mi taky není dobře, jak sem ji zase začala brát. Ale je to jen první 2-3 dny pak už je to dobré. Měli jste to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí