Antikoncepce Rhonya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
23.3.14 19:31

Ahoj já ho používám rok a jsem moc spokojená a zhubla jsem s ním 2kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.14 19:40

Ahoj, potřebuji pomoct používám přípravek Rhonya 3 mg/30 mcq, jenže mi teď záskok za mojí doktorku přepsala 3 mg/20 mcq je v tom rozdíl? a když tak jaký? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.14 19:32

Ahojte, chtela jsem se zeptat beru antikoncepci rhonya uz par mesicu doktor my rekl ze bych nela zhodit, ale me se zda ze jsem po nich pribrala a stale mam bolesti v brichu a jemi na zvraceni mohla bych byt tehotna. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.14 20:42

Ahoj antikoncepci Rhonya používám také poprvé a mám třetí prášek za sebou, ale vím, že s antinou můžeš začít buď 1 den menstruace a budeš chráněná proti otěhotnění a nebo si vzít prášek 2.-5. den cyklu, ale musíš počkat aspoň 7 dní než můžeš se svým parnerem spát bez ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.9.14 14:45

Ahojky, mě ji dneska doktorka taky napsala, tak se chci zeptat jak je to s ní a se sexem. Měla jsem Azalii, Lunafem… a po všem nechuť k sexu jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.15 20:56

Já špinila asi jenom týden na začátku užívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.15 21:10

Dobrý večer mám menší dotaz. Mám asi půl roku antikoncepce Rhonya zatím žádné negativní zkušenosti nemám až teď poslední dobou se mi začali dělat modriny na nohou nemáte někdo podobnou zkušenost? Jestli je možné že by to bylo z této Ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.10.15 07:49

Rhonya

Zdravim, beru tuto antikoncepci zhruba pres rok a ted s ni budu asi koncit… ma menstruace se nedostavila uz trictvrte roku a doktor rika, ze je to normalni, ze to dela ta antikoncepce. Take u azuji o zmene doktora. Neprijde mi to moc normalni. Dale mam take dost velke zmeny nalad a bolesti hlavy az migreny, ktere jsem nikdy nemela. Mate s tim nekdo podobne zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.10.15 18:37

Rhonya 3 mg/0 mcq

Ahoj, mám na prodej Rhonya 3 mg/20 mcq dvě celá platíčka. Expirace do 10/2017.Na ceně se určitě domluvíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.16 11:58

Rhonya

Ahoj chci se zeprat. Rhonyu beru nove a prvni pilulku jsem zacala brat az 6. Den od zacatku menstruace proto jsem jiz ten prvni den brat nestihla a byli mi receno, ze by to nemelo nicemu vadit… nevite jka je pravda?

• Citovat
  • Upravit
38
17.4.17 11:13

Ahoj, chci se zeptat : ve čtvrtek jsem dostala menses a začala jsem užívat pilulky Rhonya, druhý den už jsem menses neměla a ani do teď. Ještě od tý doby co jí beru 4. dny, tak je mi pořád zle od žaludku. Je to těma práškama a co ta menses? Dík za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
17.4.17 12:25

@Matis102 nemůžeš být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.4.17 14:03

To ne, test je negativní. Jestli si tělo zvyká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 16:36

Prosim mate nekdo zkusenosti s branim antiko Rhonya?
Beru ted triti platicko a docela casto me boli hlava, to jsem nemivala vubec a taky se mi ztratila chut na sex :( :( :(
Moc diky za info

• Citovat
  • Upravit
6870
6.9.17 18:28
@Anonymní píše:
Prosim mate nekdo zkusenosti s branim antiko Rhonya?
Beru ted triti platicko a docela casto me boli hlava, to jsem nemivala vubec a taky se mi ztratila chut na sex :( :( :(
Moc diky za info

Tuhle znacku beru cca tri roky po porodu a neshledavam nejaky extra problem…kdyz tak se porad se svym gynekologem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí