Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, oživuji diskuzi. Teď jsem právě dostala na zkoušku tuhle antikoncepci. Máte někdo zkušenosti? Bojím se abych nepribrala především
děkuji za jakoukoliv reakci. ![]()
@kacaaa já nepribrala nic spíš jsem ještě dvě kila shodila. Menstruaci mám konečně pravidelnou a tak skvělou, že o ní ani nevím a bez bolestí. Takže můžu jen doporučit ![]()
@Janiecka moc děkuji za bleskovou reakci, nikde na metu totiž k ní nemůžu nic najít. Kolik stojí? Dr mi říkal že je to ve stejné cenové relaci jako jsem mela doposud a na netu to asi ani není
jak dlouho už ji bereš? Mě dal jedno platicko (vzorek) ale z toho asi moc nezjistim.
Stojí mě tři měsíční balení 340 korun v lékárně dr max. Jinak stojí i 420 v jiných. Takže vážně je lepší si je vyzvednout tam. Jinak ji beru od června už takže za chvíli rok a jsem spokojená
@Janiecka píše:
Stojí mě tři měsíční balení 340 korun v lékárně dr max. Jinak stojí i 420 v jiných. Takže vážně je lepší si je vyzvednout tam. Jinak ji beru od června už takže za chvíli rok a jsem spokojená
Tyjo to je levná, tak jsem zvědavá na sebe, snad mi sedne. S minulou jsem byla spokojená (až jsem si na ni zvykla) ale zmínila jsem se mu ze nemsm chuť na sex, jinak že jsem spokojená. Tak mi nabídl na zkoušku tuhle. Snad mi ve všech směrech sedne. Zatím dekuju za odpověď. ![]()
@kacaaa snad budete spokojená. Mě se díky ní vrátila MS skoro po roce. Měj te se a nemáte zač ![]()
@Janiecka prosím, kolikátý den v sedmidenni pauze se vám dostavuje krvácení. Přibližně, děkuji. ![]()
Ahoj holky,
Potrebovala bych poradit. Dneska je utery a ja mela za to ze v nedeli jsem si zapila antikoncepci a dneska v utery rano zjistila ze jsem nezapila ani v nedeli vecer ani vcera vecer. Proto jsem si ted naraz zapila prasek alespon za vcerejaek pondelek a dneska vecer ai zapiju pravidelne uterek vecer. Styk jsem mela naposledy v sobotu a dalsi mame mit zitra je to nejaky velky prusvih? Mam antikoncepci Rhonya a je to nejake spanelske baleni s tim ze na platycku jsou vytisteni zkratky dnu ve spanelstine a me to uplne zmatlo. Je to prvni tyden tedy zhruba 7 dni od te doby co.jsem zachajila minule utery uzivano prvni tablety. Moc dekuji predem za radu fakt nevim.co.ted a navic budu menit i gynekolozku protoze ma ordinacni hodiny jen parkrat do tydnne a zrejme uz asi pujde i do duchodu.
@Janiecka píše:
@kacaaa vždy tak 4-5 den
Tak to celkem za dlouho. Teď dobiram poslední platicko, pak pauza a najedu na tuto. Díky ![]()
Tak po prvním platicku jsem se rozhodla ji zatím nechat, takže jsem si byla pro recept. No ale řeknu vám sehnat ji, to je umění. Nikde není. To jsem byla asi v 5-ti lékárnách v Brně a nic. U nás taky ne. Jen na objednání. Teď už ji teda mám ale musela jsem si ji u dr.max objednat. Prej ji běžně nemají. To se mi teda na tom moc nelíbí. ![]()
Já ji seženu vždy, jen asi jednou jsem objednávala v dr max. A to jsem z malého městečka. V Opavě ji seženu hned a pokaždé
Já vůbec ani u nás v okolí, ale ani v Brně, kde jsem to nečekala. Všude jen na objednání. ![]()
S touto antikoncepcí nejsem vůbec spokojená. Menstruaci mám nepravidelnou a pleť se mi tak akorát zhoršila. ![]()
Prosím Vás je tu nkdo kdo používá antikoncepci Strelicia? Beru jí první měsíc a teď po vysazení jsme dostala ms, ale strašně slabou. Je bez bolestí tak jak mi řekl doktor, ale přijde mi, že krvácím málo. Nevím jestli je to normální při antikoncepci, už 6 let jsem žádnou nebrala. Moc dkuji