Problémy s IUD GyneFix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
29.7.15 14:03

Problémy s IUD GyneFix

Dobrý den,
Před 6 měsíci mi bylo zavedeno IUD GyneFix od té doby nastává krvácení samovolně v průběhu měsíce ale také po každém pohlavním styku. Po posouzení nezaujatým ganekologem (kdo neprovedl zavedení) je zavedení vpořádku ale mé tělo Gynefix nepřijalo a je nutné ho urychleně vyndat a nevyčerpávat tělo půlročním téměř souvislým krvácením. Nemáte někdo zkušenosti s vyndaváním Gynefixu? Nejsou prý vidět vlákna a vyndavání prý bude, cituji „pěkná rasovina“ doporučujete lokální anestetikum? Doktor vyhrožoval i celkovou anestézií a při komplikacích které jsou prý pravděpodobné. Nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15416
29.7.15 14:10

Nevím, jak u Gynefixu ale u Mireny, pokud nejdou nahmatat vlákna, tak se to vyndává v celkové narkoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.7.15 14:56

Gynefix je takové to co není ve tvaru té?? jestli ano, tak moje gyndařka ho ani nezavádí..říká že s ním jsou jenom problémy a s tím nechce nic mít..pokud nejsou vidět vlákna tak to jde přes narkozu, ale co vím tak se muže dr pokusit ty vlákna povytáhnout nějakým háčkem a pak to vyndat..

• Citovat
  • Upravit
7182
30.7.15 10:11

@smurfka Je to tyčinka bez ramínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.15 10:25
@Raduš.ka44 píše:
@smurfka Je to tyčinka bez ramínek.

jj to je ono..za ty prachy bych do něho nikdy nešla..i gyndařka mi to zrazovala.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7182
30.7.15 10:55

@smurfka Jsem slepá, já myslela, že právě píšeš, že je ve tvaru T. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.7.15 10:59

Ano je to to bez ramínek, jen vlákno a na něm kovové kroužky a ukotveno je to nějakým uzlíkem v horní straně dělohy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.15 11:05
@Raduš.ka44 píše:
@smurfka Jsem slepá, já myslela, že právě píšeš, že je ve tvaru T. :zed:

Píšu jestli je to to, co NENI ve tvaru T.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.7.15 11:09
@Karmenka píše:
Ano je to to bez ramínek, jen vlákno a na něm kovové kroužky a ukotveno je to nějakým uzlíkem v horní straně dělohy :,(

Jak říkám buď se pokusí vlákna dostat ven z čípku nějakým hackem- to mi říkala dr, nebo částečná anestezie, nebo narkóza. Ale tělíska v tom horším případě než si sedmou tak trvá půl roku, což je u tebe teď. Možná bych počkala aspoň měsíc jestli se to nezačne po tom pulroku zlepšovat. Já mám pár dni mirenu a zatím tuk tuk dobrý. Ale taky jsem byla připravena na půlroční horor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7182
30.7.15 11:18
@smurfka píše:
Píšu jestli je to to, co NENI ve tvaru T.

Však píšu, že jsem slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.15 11:26

@Karmenka
A zkouška jsi během toho půl roku nějaké prášky na zastavení krvácení? Já třeba jak začnou spinit vezmu ascurotin nebo jak se to jmenuje a vždy je to lepší..ale vím že předepisují dr i jiné léky když holky hodne krvaci při tělísku.

• Citovat
  • Upravit
65
30.7.15 12:31

@smurfka
Ano brala jsem orgametril 3× denně a ještě něco dalšího také 3× denně ale nezabralo to slabě jsem krvácela i přes to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.7.15 19:46

Tak pokud už si vyzkoušela i toto, tak asi bude lepší ho dát pryč..o zpusobu vyndání a jeho možnostech ti řekne dr až když tě prohlédne a zjistí kde jsou vlákna, tak zbytečně dopředu nepanikař.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1